hayabusa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2009 Splitted threadhttp://i330.photobucket.com/albums/l430/performergr/DSC_1540.jpgσε άφησαν να μπεις μέσα με τη μηχανή ;
performer Οκτώβριος 9, 2009 #2 Οκτώβριος 9, 2009 σε άφησαν να μπεις μέσα με τη μηχανή ; οχι,την κραταγα στο χερι αλλα μεσα ειναι τιγκα στην καμερα και δεν εβγαλα. λεω ασε μην μου την παρουν
K_tech Οκτώβριος 9, 2009 #6 Οκτώβριος 9, 2009 απαγορευοντε οι φωτογραφικες στο μουσειο ?Από ότι γνωρίζω, ναι!
Dolly Οκτώβριος 9, 2009 #9 Οκτώβριος 9, 2009 Ισχύει, αλλά δεν γίνεται να πεις μόνο «no flash» αν και το έχω δει σε πολλά μουσεία να γίνεται, νομίζω στην Ελλάδα καλύτερα είναι να πεις το «ΟΧΙ» μια και καλή. Potentially βλέπω τον Έλληνα με 4-5 strob Lightς στημένα και να λεει «μα δεν είναι flash».
hayabusa Οκτώβριος 9, 2009 Author #10 Οκτώβριος 9, 2009 οι φωτογραφίες στο μουσείο έχουν πλέον απαγορευτεί (στις αρχές δεν ίσχυε η απαγόρευση) είτε με φλας είτε χωρίς. ο λόγος είναι ότι κάποιοι έκαναν καραγκιοζιλικια ποζάροντας (πχ έπαιρναν αγκαλια τα αγάλματα κλπ) και έτσι την πήρωσαν όλοι.
Nephiλiμ Οκτώβριος 9, 2009 #11 Οκτώβριος 9, 2009 οι φωτογραφίες στο μουσείο έχουν πλέον απαγορευτεί (στις αρχές δεν ίσχυε η απαγόρευση) είτε με φλας είτε χωρίς. ο λόγος είναι ότι κάποιοι έκαναν καραγκιοζιλικια ποζάροντας (πχ έπαιρναν αγκαλια τα αγάλματα κλπ) και έτσι την πήρωσαν όλοι.ισως ειναι για το καλυτερο ετσι.Πολιτισμος σου λεει μετα....
Sakis Οκτώβριος 9, 2009 #12 Οκτώβριος 9, 2009 Συγνώμη ρέ παιδιά αλλά μού φένεται είναι σέ όλους τούς δημόσιους χώρους,εβγαλα μια στόν ηλεκτρικό τού πειραιά,καί μού τήν έπεσε μιά σεκιουριτά,no photos no photos mister please μού φωνάζει.but why not, τίς λέω,ξανά αυτή τό βιολί της,no photos no photos mister please,¨ελα ρέ κοπέλα μου τίς λέω μίλα ελληνικά,γιά πιό λόγο απαγορέυεται;απαγορέυεται σέ δημόσιους χώρους μού λέει,βγήκε κανένας καινούργιος νόμος ρέ παίδες;
Dolly Οκτώβριος 9, 2009 #13 Οκτώβριος 9, 2009 Από όσο ξέρω ΔΕΝ απαγορεύεται σε δημόσιους χώρους, εκτός από τίποτα στρατιωτικές εγκαταστάσεις κλπ ( που δεν είναι δημόσιοι ) αν δεν κάνω λάθος θα σου κλάσει τα ... και μια μάντρα παπάκια.Απλά παπαγαλάκι είναι και κρυφό γουστάρει που ασκεί εξουσία. Είχε καμιά ταμπέλα πουθενά, να λεει απαγορεύεται η φωτογραφία? Στον Ηλεκτρικό for crying out loud ????????
goku_dbz Οκτώβριος 9, 2009 #14 Οκτώβριος 9, 2009 ειχα παει στο μουσειο Ακροπολης την περασμενη εβδομαδα και ειχε παντου υπαλληλους που μολις εβλεπαν καμερα ερχοντουσαν και σου ελεγαν οτι απαγορευεται με φλας ή χωρις!!! κριμα γιατι ειχε πολυ πραμα...παντως μπορεις απο το εστιατοριο στον 2ο οροφο να βγαλεις ωραιες φωτο της Ακροπολης και της Αθηνας γενικα!υγ: θα συμφωνησω πως ειναι καλυτερα ετσι γιατι ετσι προστατευουμε και τα εκθεματα...να μην εχουμε και τους Αγγλους να λενε...
DarkSaga Οκτώβριος 9, 2009 #15 Οκτώβριος 9, 2009 Συγνώμη ρέ παιδιά αλλά μού φένεται είναι σέ όλους τούς δημόσιους χώρους,εβγαλα μια στόν ηλεκτρικό τού πειραιά,καί μού τήν έπεσε μιά σεκιουριτά,no photos no photos mister please μού φωνάζει.but why not, τίς λέω,ξανά αυτή τό βιολί της,no photos no photos mister please,¨ελα ρέ κοπέλα μου τίς λέω μίλα ελληνικά,γιά πιό λόγο απαγορέυεται;απαγορέυεται σέ δημόσιους χώρους μού λέει,βγήκε κανένας καινούργιος νόμος ρέ παίδες; υπάρχει νόμος που περιλαμβάνει τους σταθμούς ηλεκτρικού και ΟΣΕ στις εν δυνάμει στρατιωτικές εγκαταστάσεις όπως και τα λιμάνια και απαγορευει την φωτογράφηση στο dpgr υπάρχει ένα τεράστιο νήμα σχετικά με τις απαγορευσεις όπως επίσης και έγραφο του ΗΣΑΠ/ΟΣΕ δεν θυμάμαι ποιανού που ο γενικός διευθυντής έχει απαντήσει οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ στο επιβατικό κοινό δεν υπήρχε ποτέ αλλά άντε εξήγησε το αυτό στα Security εναλλακτικά επειδή το χρειάστηκα πρόσφατα "ζήτα άδεια να φωτογραφήσει από την Καρόλου" (για ΟΣΕ) στο dpgr υπάρχει άπειρο υλικό και διηγήματα τραγελαφικά διαλόγους με σεσούριτι κλπ όποιος εντοπίσει πρώτος τα ανάλογα ποστάρει η απόφαση του γενικού διευθυντή υπάρχει εκεί σε pdf καλό ψάξιμο http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=6900.0 καλό κουράγιο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.