Jump to content

SΜΑRΤ LCD !!! for serious modders...

voudas

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Α ναι, έχεις δίκιο! Ειδικά εκεί που λέει uptime είναι όλα τα λεφτά. Ειδικά όταν έχεις dsl το βλέπεις και πορώνεσαι! :D

• 2 weeks later...

Μήπως πρέπει να αναστήσουμε ξανά το θέμα ;

Τώρα τελευταία έχω κάτι περίεργες τάσεις για Modding και ψήνομαι...

Μπορούμε τελικά να βρούμε με Blue Backlight ;

Με ενσωματωμένο software ή παίζουν με όλα κάποιο από τα software που είδαμε εδώ ;

Για blue backlight δύσκολα...

Software παιζουν πολλά στο internet και τα 2 καλήτερα τζαμπε είναι τα Jalcd και lcdsmartie:)

Παιδες Κοιτατε και εδω!!!!

www.ocinside.de

www.moddingarea.de

Στην πρωτη διευθηνση καντε κλικ στο τριτο τετραγωνακι που λεει moddings και μετα με τον κερσορα πανω κατω στο LCD !!

Στην δευτερη καντε κλικ πανω αριστερα στο How to,s και μετα καντε κλικ στο LCD .

οχι τιποτε αλλα να παρετε και μια αλλη γνωμη!!!

Καθως και στο Γερμανικο το ebay στο θεμα PC καντε κλικ στο mondding και θα βρειτε πολλους που τις προσφερουν ετοιμες συναρμολογημενες και δινουν και τα αναλογα προγραματα που χρειαζονται για την λειτουργια αυτων των οθονων !!!!

Εγω εχω παρει μια με πρασινο κιτρινο φωτισμο και ειναι φοβερη!!!:jump:

Το Jalcd

ειναι πολυ ευκολο και φοβερο προγραμα που δεν θα σας Δυσκολεψει καθολου!!!

Και ειναι ΤΖΑΜΠΑ !!!!! :jump:

Έψαξα στην Πάτρα στα ηλεκτρονικά να βρω LCD και με κοιτούσαν λες και είμαι εξωγήινος.

Μάλλον θα περιμένω να πάω Αθήνα, γιατί εδώ και πολύ πιό ακριβά θα είναι αν βρω αλλά δεν νομίζω να βρω καν.

Επίσης, δεν θέλω να τις πάρω έτοιμες.

’λλη χαρά έχει να το φτιάχνεις μόνος σου, παρά να το παίρνεις έτοιμο.

Αρχική απάντηση από Highlander [Σήμερα, στις 09:27]

Έψαξα στην Πάτρα στα ηλεκτρονικά να βρω LCD και με κοιτούσαν λες και είμαι εξωγήινος.

Μάλλον θα περιμένω να πάω Αθήνα, γιατί εδώ και πολύ πιό ακριβά θα είναι αν βρω αλλά δεν νομίζω να βρω καν.

Επίσης, δεν θέλω να τις πάρω έτοιμες.

’λλη χαρά έχει να το φτιάχνεις μόνος σου, παρά να το παίρνεις έτοιμο.

Να ξερεις οτι ισως να μη βρεις ολα τα υλικα αν αποφασισεις να την φτιαξεις μονο σου!!!!

Στις μεγαλες πολεις ισως βρεις κατι!! Αλλα στις πιο πανω διευθηνσεις που Δινω εχουν και το σχεδιο το ηλεκτρονικο και τα υλικα που χρειαζεται καποιος !! Απλως γραψτα και κοιτα αω μπορεις να τα βρεις στην Ελλαδα!! Αν τα βρεις εχεις κανει τη μιση Δουλεια!!!:jump:

Φίλε VOUDA υπάρχει μια μεγάλη και μια μικρή με blue backlight, αν ναι στείλε μου ενα πμ σε παρακαλώ να σου στείλω στοιχεία.

• 2 weeks later...

ναι για λίνουξ υπάρχει πρόγραμμα... δε θυμάμαι το όνομα, στείλτε πμ στον sotosx να σας το δώσει.

με μπλε φωτισμό δεν έχω. δεν είναι δύσκολο να βρω από τους προμηθευτές που μίλαγα τότε αλλά μιλάμε για συγκεκριμένη ποσότητα και κανα 5μηνο υπομονή. και τιμές γαματες. απλά είμαι μαλ@κας που πριν 2 χρόνια δεν έκανα την κίνηση γιατί μου φαίνονταν πολλοί οι 5 μήνες...

οθονιτσες σμαρτ δεν ξέρω καν αν μου έχουν μείνει, μεγάλες σίγουρα όχι, μικρές μάλλον ναι, απλά είμαι φαντάρος και μπλέκει το όλο θέμα...

Αν υπάρχει κάτι σε USB θα με ενδιέφερε και εμένα (legacy ports are dead)...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.