Jump to content

SΜΑRΤ LCD !!! for serious modders...

voudas

Recommended Posts

για σένα παλεύω μανιωδώς να βρω κάτι να συμφέρει και να είναι αξιόλογο. έχω μάθει γενικά πολλά και με βάση αυτά, εκεινη που μου έλεγες δεν είναι καλή. γενικά ψάχνομαι... θα στα πω... έχω κάποιες σκέψεις...

για τα mA θα μετρήσω και θα σου πω. νομίζω τα specs του usb είναι κάπου 500mΑ... κάπου τόσο τραβάει μια γραφικών. αυτές σίγουρα αρκετά λιγότερο. γιατί?

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

για βρες τπτ , γιατι με απογοητευσες με την σεικο...........εχεις ηδη κανει δρομο οποτε θα εμπιστευθω την κριση σου......

τα μΑ μπορεις να τα δεις απο το device manager??

το ψαχνω γιατι ωρες -ωρες φωρτωνω αρκετα τα usb σε καταναλωση........

θα ...χρειαστεις βελουδο!!! χεχεχε .......για λεπτομερειες ρωτα τον Μιχαλη ( 11 ) !!

θα βρω... απ'όλα θα βρω...

Βελούδο? με μπέρδεψες!!!

δυστυχώς δεν ξέρω γιατή αλλα δε μου λέει τπτ στον device manager. παντού 0 λέει...

πάντως γύρω στα 120mΑ πρέπει να τραβάει η μικρή και τα 2πλάσια η μεγάλη... και όλα αυτά πάνε στο backlight. το logic τραβάει μόλις 2-3. τπτ δηλαδή.

τα usb δίνουν κάπου 500mA το καθένα νομίζω οπότε γιατί να έχεις πρόβλημα?

..........πάντως γύρω στα 120mΑ πρέπει να τραβάει η μικρή και τα 2πλάσια η μεγάλη.............

μια χαρα ειναι τοτε - κανενα προβλημα!

(οσο παρατηρω τις φωτο βλεπω οτι εχεις κανει αψογη δουλεια! )

• 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από jax7480 [07-10-2003 και 09:41]

Να συμφωνησω κι εγω οτι οι οθονιτσες ειναι πανεμορφες. Ενα πραγμα μονο με χαλαει...... Δεν ειναι μπλε το backlight........

Ναι το μπλέ χρώμα σε Backlight *αμάει !!!:D

• 11 months later...

ΠΩΣ θα γίνει να πάρω μια μεγάλη? από που είσαι ρε Βούδα για να μου στίλεις καμία?

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR

Ναι το μπλέ χρώμα σε Backlight *αμάει !!!:D

Για αλλαγή χρώματος, άμα πιάνει το χέρι σας... http://www.hlektronika.gr/phpBB2/kat_lcd2.php υπάρχει εδώ και κάαααααμποσο καιρό.

Και με αρνητικά χρώματα που είχα κάνει κάποτε

post-1077-1416071325,8072_thumb.jpg

πολυ ωραιες και σε λογικες τιμες θα ηθελα μια μεγαλη αλλα

επειδη εχω αβιτ ic7-max3 (δεν εχει com1&com2 ουτε και Lpt)

μαλον ειμαι ατυχος

:cry: :cry: :cry:

Εγω εκανα την παρακατω πατεντα για την LCD που πηρα απο τον VOYDA . Με λιγο πλεξι και θερμοκολλα την βολεψα....

post-846-1416071325,8877_thumb.jpg

Στην Δωδεκανησσου πηρα δυο 4χ20 με 18 ευρω την καθε μια......

Αρχική απάντηση από bourlas

πολυ ωραιες και σε λογικες τιμες θα ηθελα μια μεγαλη αλλα

επειδη εχω αβιτ ic7-max3 (δεν εχει com1&com2 ουτε και Lpt)

μαλον ειμαι ατυχος

:cry: :cry: :cry:

Μπαινει και σε USB αλλα ειναι λιγο παλουκι να το κανεις........

Για να καταλάβω και εγώ τι υλικά χρησιμοποείς Vouda....τα φτιάχνεις όλα μόνος σου ?γράφεις κάποια assembly και καις κάποιον Pic ή παίρνεις όλα τα χαρακτηριστικά μέσω της παράλληλης από τον υπολογιστή ?

Αρχική απάντηση από kagelar34

Για να καταλάβω και εγώ τι υλικά χρησιμοποείς Vouda....τα φτιάχνεις όλα μόνος σου ?γράφεις κάποια assembly και καις κάποιον Pic ή παίρνεις όλα τα χαρακτηριστικά μέσω της παράλληλης από τον υπολογιστή ?

Για αυτο τον λογω υπαρχει και το LCD Smartie γιατι τα στελνει στην παραλληλη.

αν σου πω ότι λόγω τρεξίματος ούτε καν είδα αν διαβάζεται η δισκέτα...:o

θα ψάξω τώρα που μου το θύμισες:D

• 7 months later...

ωραιος βουδα

πολυ καλες οι μοντιφιες σου

η DFI εχει μονο μια σειριακη

για αυτους που εχουν ελπιδα μονο σε σειριακη ή usb τι γινεται?

θα υπαρχει καποιος ανταπτορας ή αλλαζει ολη η νοοτροπια με αποτελεσμα να γινεται αδυνατη η ολη φαση?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.