nobig Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2009 Ρε παιδιά έχω το παρακάτω script σε ένα server#!/bin/csh -f# delete older dmp and log files - older than almost 10 days +10find /u01/app/oracle/admin/orcl/dpdump/ -name '*.dmp*' -mtime +10 -exec rm {} \;find /u01/app/oracle/admin/orcl/dpdump/ -name '*.log*' -mtime +10 -exec rm {} \;# set your variables -- already set as in .bash_profileexport TMP=/tmpexport TMPDIR=$TMPόταν το τρέχω απο το bash τρέχει κανονικά. Με το crontab αρνείται πεισματικά, δοκίμασα να βγάλω και ένα log file και μου χτυπάει στην εντολή export. Command not found λεεινα σημειώσω ότι βαρώντας whereis exportΠαίρνω τοexport: /usr/share/man/man1p/export.1p.gz /usr/share/man/man1/export.1.gzΚάτι δεν μου καθετε καλά σαν να μην βρίσκει την εντολή στο Path? Είμαι αρχάριος στο linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkalop Οκτώβριος 9, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 Να προτείνω 2 αλλαγές :στην πρώτη γραμμή κάντο -> #!/bin/bashκαι στην εντολή του delete -> το "- exec rm {} \" κάντο "- delete"Αν με τις αλλαγές αυτές δε στρώσει τότε επικεντρώσου στην εντολή export και τη σύνταξή της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Οκτώβριος 9, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 Να προτείνω 2 αλλαγές :στην πρώτη γραμμή κάντο -> #!/bin/bashH εντολή αυτή τι ορίζει τι είδους είναι το script?πχ bash, perl, sqlΕπίσης το # δεν το κάνει να είναι σχόλιο άρα να μην εκτελείτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.