Jump to content

Το σαράβαλο του Μανώλη

ManolisX

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply
candyman το haf σου τι λεει?Ειναι καλο?

Ξεβουλώνει νεροχύτες, εξοντώνει έντομα, εξαπολύει πυρηνικές και μαγειρεύει κουραμπιέδες. :D

Εν ολίγοις το κουτί "σκοτώνει". Αρκεί να το βρεις σε καλή τιμή.

120 έχει απο πλαίσιο...Κατι αλλο...διπλα στην καρτα γραφικων,ειναι το κουτι με τους SATA το οποιο καταλαμβανει πολυ χωρο...γινετε να βγει και να κουμπωσω την 5870 πανω?

edit:ολα τα ενδεχομενα παιζουν...γιατι μου ειπε η μανα μου αν θελω το cosmos s να συμπληρωσει αυτη οσα λευτα μου λειβονται

120 έχει απο πλαίσιο...Κατι αλλο...διπλα στην καρτα γραφικων,ειναι το κουτι με τους SATA το οποιο καταλαμβανει πολυ χωρο...γινετε να βγει και να κουμπωσω την 5870 πανω?

Όχι δεν βγαίνει. Όμως πρέπει να χωράει η 5870 στο HAF (οι 260 αφήνουν περίπου 8-9cm χώρο). Πόσο μήκος έχει; Πέσμου να μετρήσω τον χώρο στο κουτί μου να σου πω σίγουρα (το βραδάκι όμως γιατί σε λίγο θα την 'κάνω').

EDIT: Αν όντως χωράει η 5870 τότε παίρνεις αυτό και αυτήν την ψύκτρα, και είσαι κομπλέ με 150 ακριβως.

Μου μενει και 1 ευρω να παρω κανα ψωμι για το σπιτι :p

εγώ προτείνω τα εξής: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Haf-932-Black-RC-932-KKN1-GP.htm και: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Scythe-Mugen-2-SCMG-2000.htm μπορεί να ξεφεύγει για περίπου 10ευρω αλλα αξίζει

edit:ολα τα ενδεχομενα παιζουν...γιατι μου ειπε η μανα μου αν θελω το cosmos s να συμπληρωσει αυτη οσα λευτα μου λειβονται

εισαι τυχερος!

να μην σου πω καλυτερα,τι θα ελεγε η δικη μου μανα σε ιδια περιπτωση...

επισης φιλε μου, καλο θα ηταν να κανεις μια μεγαλυτερη προσπαθεια οταν γραφεις και να προσεχεις την ορθογραφια..εστω τα τυπικα...μερικα βγαζουν ματι..

καλες αγορες!

Όχι δεν βγαίνει. Όμως πρέπει να χωράει η 5870 στο HAF (οι 260 αφήνουν περίπου 8-9cm χώρο). Πόσο μήκος έχει; Πέσμου να μετρήσω τον χώρο στο κουτί μου να σου πω σίγουρα (το βραδάκι όμως γιατί σε λίγο θα την 'κάνω').

EDIT: Αν όντως χωράει η 5870 τότε παίρνεις αυτό και αυτήν την ψύκτρα, και είσαι κομπλέ με 150 ακριβως.

33,5 εκατοστα.Ισια ισα πρεπει να χωραει...Παντως αν κοψεις τα πριτσινια βγαινει ευκολα το κουτι των δισκων και τους στελνεις στις 5,25 θεσεις...

Παιδία τι λέτε?Cosmos S ή HAF?

αν έχεις χρήμα για cosmos s τότε πάρε το με κλειστά ματια

εγω μπορω να αλλαξω τον τιτλο αφου απο σαραβαλο του Μανωλη εγινε "τι κουτι να παρω για να χωραει η 5870?"

Ρώτα το :tw:Κάποιος εύπωρος να δώσει σε εμένα τον φτωχό?:cry:
Τώρα βέβαια αν είναι τόση μεγάλη η ανάγκη να δώσεις τα παραπάνω,δεν θα με χαλούσαν :help1:

Υ.Γ Ναι εδω ειναι!!Ο Παλιατζης της γειτονιας σας...Καρτες nvidia,ati και οτι αχρηστο εχετε εγω το περνω..:whistling

Δεν υπαρχει το ρευστο ρε αδερφε...:o
Μου έχουν μείνει 150 ευρώ να πάρω νέα ψύχτρα και νέο κουτί..Αλλα θέλει σκέψη γιατί το τωρινό μου κουτί αποδιδει πάρα πολύ καλά :hehe:
Έχω πάρει όμως και μια 5870 που δεν χωράει με καμία παναγία μέσα!!!:nada:

Μου μενει και 1 ευρω να παρω κανα ψωμι για το σπιτι :p

Δηλαδη wtf ρε φίλε. Ξεκίνησες ζητώντας ότι έχουμε περίσσευμα και έφτασες να ταλαντεύεσαι μεταξύ cosmos s και haf έχοντας πάρει και μια 5870? Κάτι δε κάνεις καλά εδώ νομίζω.

Να σου πώ την αλήθεια αυτό με τον φτωχο δεν το εννουσα..και ουτε προκειτε να δεχομουν τιποτα...τωρα το κουτι πως προεκειψε?αυτο ειναι αλλο προσωπικο θεμα..ελπιζω να καταλαβαινεις..και παρακαλω να διαγραφτει το thread γιατι αυριο παω να αγορασο κουτι.Ευχαριστω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.