Lakisss Οκτώβριος 8, 2009 #21 Οκτώβριος 8, 2009 ManolisX εγω εχω μεγαλυτερο σαραβαλο απο 'σενα, αλλα δεν το δειχνω για να μην σου παρω τα πρωτεια!!! Μηπως πρεπει να γινει ενα Sticky Thread ''Δειξε το σαραβαλο σου''?
ManolisX Οκτώβριος 8, 2009 Author #22 Οκτώβριος 8, 2009 Ευχαριστώ πρώτα απ όλα για την καλοσύνη σου να μην δίξεις το extra-σαράβαλο σου!Όσο γι'αυτό με το sticky,πιστεύω πως πρέπει να γίνει!
Lakisss Οκτώβριος 8, 2009 #23 Οκτώβριος 8, 2009 Ευχαριστώ πρώτα απ όλα για την καλοσύνη σου να μην δίξεις το extra-σαράβαλο σου!Όσο γι'αυτό με το sticky,πιστεύω πως πρέπει να γίνει! Για να προχωρησω ακομα την ιδεα, μπορει να γινει και ενας σχετικος διαγωνισμος με ψηφοφορια, για την αναδειξη του ''star'' , ''miss'' και ''miss τουρισμος'' σαραβαλο of the year!
ManolisX Οκτώβριος 8, 2009 Author #24 Οκτώβριος 8, 2009 όχι μιςς και σταρ κλπ...καλυτερα Playmate σαραβαλο της χρονιας Τέλως πάντον τα λέμε αλλη φορα αυτα!
ManolisX Οκτώβριος 8, 2009 Author #25 Οκτώβριος 8, 2009 Εκανα update με screen απο το CoreTemp..Enjoy
atego Οκτώβριος 8, 2009 #27 Οκτώβριος 8, 2009 με ενα αλλο κουτι με πλαινο plexi με αλλη ψυκτρα της cpu με 2 λαμπες της ac ryan θα εισαι μια χαρα
atego Οκτώβριος 8, 2009 #29 Οκτώβριος 8, 2009 φιλαρακι σε καταλαβενω εμενα με στριμώξανε για αρραβωνες και μ@λ@κιες και ουτε για 12 fan δεν φτανουν φαντασου στα παιδακια θελουν να μπλοκαρουν τις χχχ σεληδες εμενα θελουν του skroutz :suicide2::suicide2::suicide2:
KostantinosGr Οκτώβριος 8, 2009 #30 Οκτώβριος 8, 2009 Q6600...9800GTX...4GB RAM...Δεν το λες και σαραβαλο φιλε μου...:no:
KostantinosGr Οκτώβριος 8, 2009 #32 Οκτώβριος 8, 2009 Mάλλον το κουτί εννοεί Ισως..Anyway εφοσον υπαρχει αρκετα καλο hardware ποιος ο λογος να το αποκαλεις σαραβαλο...Εκτος αν σε ενδιαφερει τοσο η εμφανιση δηλαδη το κουτι...που και παλι πιστευω ειναι το τελευταιο που πρεπει να λαβεις υποψιν σου για να αποκαλεσεις αυτο το πισακι σαραβαλο..
bezdim Οκτώβριος 8, 2009 #33 Οκτώβριος 8, 2009 Σηκώνει επίσης και μεγάλες θερμοκρασίες στο idle... πόσο μάλλον σε full load...Τον καλύτερο υπολογιστη του κόσμου να έχεις, άμα σου κολλάει από τις θερμοκρασίες πάλι σαράβαλο είναι κατά τη γνώμη μου.
CmoS Οκτώβριος 9, 2009 #34 Οκτώβριος 9, 2009 ελα τωρα , βαλε την καλη φωτο με την 5870....http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062696503&postcount=64
jax7480 Οκτώβριος 9, 2009 #35 Οκτώβριος 9, 2009 Αν γινει το thread "δωριζω" κατι θα κανουμε. Εχω πλεξι γκλας για παραθυρι και κατι πραγματακια ακομα....
kaynd Οκτώβριος 9, 2009 #36 Οκτώβριος 9, 2009 Δες αν η ψήκτρα της CPU πατάει καλά. Δοκίμασε να τραβήξεις τα πλαστικά κλιπς της έτσι όπως είναι τώρα για να δεις αν κάποιο από αυτά είναι χαλαρό. Όπως και να έχει βγάλε εντελώς τη ψήκτρα και ξεκούμπωσε τον ανεμιστήρα. Με τόση σκόνη στανταρ έχει κάνει χαλί έχοντας φράξει τα fins της ψήκτρας για τα καλά. Θες σίγουρα θερμαγωγιμη και έναν η δυο (αργόστροφους) 12καρηδες. Καλό είναι να βάλεις έναν ανεμιστήρα πίσω και έναν μπροστά για να υπάρχει συγκεκριμένη ροή στο κουτί σου από μπροστά κάτω προς τα πίσω πάνω. Αν βάλεις μόνο ένα πίσω ανεμιστήρα τότε ο αέρας θα έχει τη τάση να μπει από κάθε τρυπά και χαραμάδα του κουτιού σου με αποτέλεσμα να γεμίζει ακόμα ταχύτερα με σκόνη. τα καλώδια τακτοποιούνται στο κουτί καλύτερα ακόμα και χωρίς tie wraps. Λίγη φαντασία θέλει. Ειδικά αν δεν έχεις βάλει κάποιο drive στη πάνω πάνω 5.25 θέση ή έχεις λίγο χώρο για να περάσεις κανένα καλώδιο από τη πίσω πλευρά για να τροφοδοτήσεις πχ το δίσκο. Προσωπικά είμαι κατά του υπερβολικού κρυψίματος και τεντώματος των καλωδίων καθώς θεωρώ αντιπρακτικό να πρέπει λύσω το μισό κουτί για να πάρω ένα εξτρα μολεξ του τροφοδοτικού. Αρκεί τα καλώδια να μην είναι στη μέση του κουτιού ή όπου αλλού μπορούν να κόψουν τη ροή αέρα σε εξαρτήματα που τον χρειάζονται. Δε πειράζει ένα δυο καλώδια να περνάνε από τη μέση, αλλά όχι και να τα έχεις δέσει κουβάρι εκεί πέρα με την εξτρα 12V τροφοδοσία της μητρικής να αγκαλιάζει χαρακτηριστικά τη ψήκτρα της CPU [edit] (Επειδή υποψιάζομαι ότι μπορεί να μην έχεις ξαναβάλει χέρι, εξέτασε λίγο το τρόπο που λειτουργούν τα κλιπ της ψήκτρας. Δεν είναι βίδες. Αρκεί η περιστροφή τους κατά 45 μοίρες προς τη φορά που δείχνει το βελάκι πάνω τους για να μπουν στη θέση όπου ξεκουμπώνουν. Για να κουμπώσεις τη ψήκτρα στη θέση της θα πρέπει να περιστρέψεις πάλι τα κλίπ της κατά 45μοιρες στην αντίθετη φορά και να τα πιέσεις προς τις ανάλογες τρύπες της μητρική μέχρι να ακούσεις κλικ. Σε αυτή τη φάση δε θα πρέπει να κουνιούνται η να βγαίνουν προς τα έξω ούτε στο ελάχιστο. Φρόντισε να κουμπώσεις τα κλιπς αντιδιαμετρικά (χιαστί) για να έχεις λιγότερο άγχος στο κούμπωμα καθώς θέλει λίγη παραπάνω δύναμη απ ότι φαντάζεται κανείς αρχικά) Μη σε τρομάζει η περιγραφή, κανονικά αν κοιτάξεις για μερικά δευτερόλεπτα το μηχανισμό θα πρέπει να μπορείς να καταλάβεις πως κουμπώνει και ξεκουμπώνει. Απλά έχω δει αρκετές ξεκούμπωτες ψήκτρες και κόσμο να πιάνει το κατσαβίδι και να στριβει στριβει στριβει… απορώντας γιατί δε βιδώνει οπότε θεωρώ απαραίτητο να το επισημάνω στη περίπτωση που δεν έχεις ξανακάνει κάτι παρόμοιο πριν.
sr10rs1416003261 Οκτώβριος 9, 2009 #37 Οκτώβριος 9, 2009 Μανωλη το κουτι περνει 12 ρηδες ανεμηστρες? αν παιρνει 12 ρηδες μην το αλαξεις να δινεις λευτα αδικα παρε αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Thermalright-True-Black-120.htm και 4 απο αυτους http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Scythe-Fan-120Mm-Slip-Stream-1900Rpm-SY1225SL12SH.htm ή δευτερη επιλογη αυτους http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807953 αλλα ειναι ποιο ακριβοι και δεν ξερω αν τεσπα! αμα θες στειλε μου πμ να κανωνεισουμε να βρεθουμε εδω στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ και θα στο κανω να πεταει χιονι!
MUL Οκτώβριος 9, 2009 #38 Οκτώβριος 9, 2009 Πάντος αυτο το κουτάκι που δίνουν (πληρώνεις) με τα TURBO X ειναι πολύ καλό.. το εχει η αδερφή μου και αν εξαιρέσεις το τροφοδοτικό (που είναι μαπα) φαίνεται πολύ καλό.. κατα τα άλλα το μηχάνημα το βλέπω πολύ καλό.. 4πύρηνος, άφθονη ραμ, καλή GPU .. αμα θές βάζεις εναν SSD ή οικονομικά βάζεις αλλους 2-3 δίσκους και τους κάνεις RAID και ειναι σφαίρα...
jpavly Οκτώβριος 9, 2009 #39 Οκτώβριος 9, 2009 Πούλα την 9800GTX, βάλε την 5870 που έχεις και κάθεται και με τα ρέστα πάρε κουτί και ότι άλλο θες.Θεωρώ ότι υπάρχουν άτομα με P3 / P4 ακόμα και δεν γκρινιάζουν .. :...:
sofix Οκτώβριος 9, 2009 #40 Οκτώβριος 9, 2009 Ευχαριστώ πρώτα απ όλα για τις απαντήσεις.Δεύτερων,δεν παίρνω μόνο την κάρτα.Την επόμενη βδομάδα κατα 80% μπορεί να πάρω ψύχτρα και κουτί!Δεν έχω λευτά για πέταμα..Υ.Γ Αν είναι να μου χαρίσεις κανένα δεν θα έλεγα και όχι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.