Jump to content

απο αρραβωνες ξερει κανεις

atego

Recommended Posts

:sorry: τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση οταν δυο ανθρωποι σηζουν για 5 χρονια

5 χρονια ειναι αρκετουτσικα , αλλα αν δεν σας πρηζει κανενας γονιος συνεχα το και πηγαινε για γαμο κατευθειαν

5 χρονια ειναι αρκετουτσικα , αλλα αν δεν σας πρηζει κανενας γονιος συνεχα το και πηγαινε για γαμο κατευθειαν

+1 σωστος φιλεμου απλος δεν ξερω τι κανω σε αυτη την περιπτωση γιατι οι γονεις λενε τα δικατους κουστουμια και τετοια και ολα τα σχετικα εγω τα πληρωνω?

εδω λεω να το κανω στο σπιτιμου και να τελειωνω και οι γονεις μου μου λενε τα δικατους ταβερνες κουστουμια και τετοια τσαμπα λευτα,ισχυουν αυτα παιδια?

δικος σας ειναι ο αρραβωνας καντε τον οπως θελετε.

εισαι φιλος ευχαρηστω,κατι τετοιες ωρες μια γνωμη παραπανω μετραει

ε ενταξει ενα ταβερνακι σηκωνει η φαση :p , καντε το στο σπιτι τις βερες κλπ και μετα τραβηξτε για φαγακι. Ετσι κανουν εδω οι περισσοτεροι φιλοι και γνωστοι μου δλδ .

Η αδερφή μου παντρεύτηκε τον Ιούνη που μας πέρασε. Τα παιδιά ήταν καιρό μαζί. Ούτε αρραβώνες ούτε λογοδοσίματα ούτε τίποτα. Straight to wedding. Αφού θα τα σκάσεις χοντρά στον γάμο ποιός ο λόγος να ξεπενταριαστείς για αρραβώνα. Μου φαίνεται λίγο old-school πια το έθιμο.

παντρευτειτε οταν ειναι να κανετε παιδι...πολλοι το κανουν ετσι.Ειτε πολιτικο στην αρχη (για τα χαρτια) και μετα θρησκευτικο

Ούτε στον γάμο χρειάζεται να τα σκάσεις τρελά, είναι ο γάμος ΣΑΣ, και όχι μια ευκαιρία για να βγάλουν οι γονείς 293132 υποχρεώσεις, και να καλέσουν την προγιαγιά του θείου του μπατζανάκη που νταχτίρντιζε την θεία σου την Άννα.

Τώρα και στον γάμο και στον αρραβώνα το ποίος πληρώνει τι, δεν είναι πάντα clear cut και έχει να κάνει με τόπους και έθιμα καταγωγής κλπ.

Αλλά +1 και από μένα να μην ασχοληθείς με αρραβώνα και όταν έρθει η ώρα απλά παντρευτείτε.

Και κάτι άλλο, παντρέψου αν μπορείς επαρχία, είναι άλλη φάση από την τελείως βιομηχανοποιημένη Αθήνα.

Εμείς κάνουμε αρραβώνα κλειστού κύκλου εντελώς. Κοινώς περνάμε βέρες, έτσι το βαφτίσαμε "δίνουμε λόγο". Αλλιώς πρέπει να καλέσεις ένα σωρό συγγενείς, να σου φέρουν δώρα, λεφτά, να κάνεις τραπέζι, παπάδες, κουφέτα, μπομπονιέρες κλπ κλπ κλπ.

Ποιος ο λόγος; Θα γίνουν στο γάμο αυτά. Αρραβώνας μόνο με γονείς και κουμπάρο και τέλος. Ο καθένας βέβαια κάνει πάντα αυτό που θέλει, δικός σας είναι :)

Α! Και για να μην το ξεχάσω, ποτέ μα ποτέ δεν ρωτάμε γονείς και πεθερικά τι θέλουν. Κάνουμε ότι θέλουμε εμείς, όποιος θέλει κάτι άλλο ας ξαναπαντρευτεί να το κάνει :)

ρε φιλε γιατί θέλεις να χαλάσεις την τόσο ωραία σχέση με αρραβώνες και γάμους...

πηγαίντε σε κανένα ταβερνάκι καλύτερα και γιορτάστε τα 5 χρονια μαζί...

και όταν και άμα, παντρευτείτε μια και καλή...

...αλλα όπως προαναφέρθηκε και πιο πάνω, δικός σου ο αρραβώνας, δικός σου και ο γάμος, κανε οτιδήποτε σε κάνει πιο ευτυχισμένο

Α! Και για να μην το ξεχάσω, ποτέ μα ποτέ δεν ρωτάμε γονείς και πεθερικά τι θέλουν. Κάνουμε ότι θέλουμε εμείς, όποιος θέλει κάτι άλλο ας ξαναπαντρευτεί να το κάνει :)

Συγνώμη για την παράθεση, αλλά αυτό ίσως να είναι το πιο σωστό πράγμα που έχει γραφτεί ποτέ στο Internet.

Οπως ανεφεραν και οι προηγουμενοι, εσεις αποφασιζετε τι θελετε να κανετε.

Στους γονεις να μην υπαρχει καν η υποψια οτι ρωτατε... τους δηλωνετε τι θελετε και τελος.

Αν τωρα και αυτοι θελουν χορους και πανηγυρια, τοτε ας πληρωσουν... δεν το απαγορευει κανενας αλλα μονο σε αυτη την περιπτωση.

Αυτο βεβαια μονο σε περιπτωση που ξερεις οτι μπορεις να το ανεχτεις...

Εγω με την γυναικα μου οταν ανακοινωσαμε τους αρραβωνες, ειπαμε να το κανουμε σε πολυ κλειστο κυκλο με απλα πραγματα, οπως ενα τραπεζι και μια τουρτα.

Καταληξαν οι γονεις, απο το κουφιο τους το κεφαλι να δωσουν απο 3-4 χιλιαδες ο καθενας για τα "τυπικα". Τους ειπα την επομενη μερα οτι θα προτιμουσαμε να τα ειχαν δωσει σε εμας να πηγαιναμε ενα ταξιδακι ή να αγοραζαμε ενα 2ο αυτοκινητακι παρα στα "πανηγυρια"...

Αλλα ετσι ειναι... θελουν και πληρωνουν...

αν ειναι προβλημα η πεθερα , παρτην στον ισθμο της κορινθου μαζι σου και πραξε αναλογως :p

αν ειναι προβλημα η πεθερα , παρτην στον ισθμο της κορινθου μαζι σου και πραξε αναλογως :p

μετα θα σε πανε μεσα για παρακωλυση συγκοινωνιων...:hehe:

παιδια σας ευχαριστω παρα παρα πολυ ολους ειστε οι καλυτεροι,γιατι οι γονεις καποιες φορες μας βαζουν σε κατι αδιεξοδα χωρις να το θελουν και γιαυτο και σας ρωτησα οσο και να μην το πιστευεται βοηθησατε την κατασταση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.