wesker Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2009 Καλησπέρα παιδες. Έχω το Zone Alarm Pro αγορασμένο cd key. Σήμερα μου έβγαλε μήνυμα για update. Εγκατέστησα το update και ήρθε η καταστροφή.... Το deamon tools δεν άνοιγε,τα προγράμματα που θέλαν rules από το ΖΑ κολλούσαν όλο το σύστημα. Είναι ιδέα μου ή το ΖΑ χάλασε σαν πρόγραμμα; Έβαλα το Comodo Firewal και ας πάνε στην ευχή οι 2 μήνες που απομένουν. Έκανα καλά λέτε;Με το Comodo πάντως χάθηκα τελείως... Δεν κατάφερα να ανοίξω ports για τα προγράμματά μου μιας και ο οδηγός που έχει το portforward.com είναι για κάποια παλιότερη έκδοση.... Στο emule που κατάφερα να ανοίξω ports ότα έτρεξε το μουλάρι με ζήτησε confirmation για 1002 άλλες πορτες... Κανένας οδηγός τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 Οδηγός Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 8, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 Οδηγός Έχεις βάλει κάποιο link; Δεν μου δείχνει τίποτα... Edit: Τώρα στο edit to εμφάνισε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.