Guest Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2009 Κατέβασα προχθές το SP2 και μετά παρατήρησα ότι το MSN δεν μπορούσε να συνδεθεί (έμενε στο logging in). Μετά από κανα δίωρο restarts, repairs κατάφερα να συνδεθώ. Έλα όμως που χθες το βράδυ έκανα restart και μετά πάλι δεν συνδεόταν. Με πάλεψε κανα διωρο πάλι αλλά αυτή τη φορά τίποτα. Προσπαθώ να κάνω απενεγκατάσταση και ξανακατεβάζω to live messenger. Για κακή μου τύχη ο installer έγραφε πως είναι ήδη εγκατεστημένο. Δοκιμάζω manual delete τους φακέλους windows live. Πλέον το MSN δεν υπάρχει στο σύστημα αλλά ο live installer πάλι "βλέπει" msn εγκατεστημένο.Μετά από λίγο ψάξιμο στο internet διάβασα αυτό.Δυστυχώς τώρα δεν έχω ούτε MSN εγκατεστημένο, ούτε μπορώ να το εγκαταστήσω (όπως είπα θεωρεί πως είναι installed). Επίσης δοκίμασα aMSN αλλά και αυτό κολλάει στο logging-in.Τα ερωτήματα λοιπόν είναι.1) Πως επαναφέρουμε το MSN/Windows live στο pc? Το σύστημα είναι Vista ultimate 64bit SP22) Τι μπορώ να κάνω για το log-in problem?ΥΓ. Εννοείται πως το format δεν είναι αποδεκτή λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Οκτώβριος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 Λογικα σου δημιουργησε restore point το sp2 πριν σου εγκατασταθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Οκτώβριος 8, 2009 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 Τα ερωτήματα λοιπόν είναι.1) Πως επαναφέρουμε το MSN/Windows live στο pc? Το σύστημα είναι Vista ultimate 64bit SP2 System restore σε προηγούμενη κατάσταση και λύθηκε αυτό (και χωρίς format). 2) Τι μπορώ να κάνω για το log-in problem? Κατεβάζεις windows live installer, το τρέχεις, κάνεις remove (ξετσεκάρεις) το Live Messenger και μετά το ξανακάνεις install. Νομίζω ότι θα λυθεί το θέμα σου έτσι. Ορίστε και το Link: http://download.live.com/?sku=messenger ΥΓ. Εννοείται πως το format δεν είναι αποδεκτή λύση Εννοείται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 8, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 Λογικα σου δημιουργησε restore point το sp2 πριν σου εγκατασταθει.Την έκανα την τρέλα. System restored πριν το SP2 και ζήσανε αυτοί καλά κι εγώ καλύτερα.MSN λειτουργεί πλέον κανονικά. Δεν έχω βέβαια το SP2 αλλά who cares.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.