Jump to content

Προβλημα με εγκατασταση προγραμματος σε stick

zzz750

Recommended Posts

Ενας φιλος εχει ενα εταιρικο laptop στο οποιο απαγορευεται να εγκαταστησει οποιοδηποτε προγραμμα. Θελει λοιπον να κανει με καποιο τροπο εγκατασταση του monzila και καποιου divx player-codec (bsplayer π.χ) στο stick του και να μπορει νατρεχει τις εφαρμογες απο εκει.

Γινεται κατι τετοιο?:hmm:

Δε νομιζω να γινεται εγκατασταση στο stick του, αλλα αυτο που γινεται ειναι να λειτοπυργησει με λογικη portable, οπου και καλα ειναι το προγραμμα σαν απλο exe, οχι ολοκληρο setup, οπου εκει ειναι μονο το exe του προγραμματος απο οτι εχω δει πολλες φορες και διπλα του ειναι ενα αρχειο (πχ dll)που χρειαζεται για να παιρνει τις πληροφοριες το exe.

Δεν κανει εγκατασταση, προφανως σε temp λειτουργει, και μολις κλεινεις το προγραμμα, τελος..

Δε ξερω αν αυτο υπαρχει για τα προγραμματα που λες (firefox,bs player κλπ), αλλα εγω εχω πολλες αλλες εφαρμογες τετοιας λογικης..(πχ ακομα και το Partition magic)..

Για ψαχτο λιγο..

Δε νομιζω να γινεται εγκατασταση στο stick του, αλλα αυτο που γινεται ειναι να λειτοπυργησει με λογικη portable, οπου και καλα ειναι το προγραμμα σαν απλο exe, οχι ολοκληρο setup, οπου εκει ειναι μονο το exe του προγραμματος απο οτι εχω δει πολλες φορες και διπλα του ειναι ενα αρχειο (πχ dll)που χρειαζεται για να παιρνει τις πληροφοριες το exe.

Δεν κανει εγκατασταση, προφανως σε temp λειτουργει, και μολις κλεινεις το προγραμμα, τελος..

Δε ξερω αν αυτο υπαρχει για τα προγραμματα που λες (firefox,bs player κλπ), αλλα εγω εχω πολλες αλλες εφαρμογες τετοιας λογικης..(πχ ακομα και το Partition magic)..

Για ψαχτο λιγο..

Portable σημαίνει ότι έχει όλα τα αρχεία στο φλασάκι πχ και τα τρέχει από εκεί. Εν ολίγοις, δεν γράφει τίποτα στο δίσκο του PC που το βάζεις.

zzz750, πες του μόνο να πάρει ένα σχετικά γρήγορο φλασάκι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.