zzz750 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2009 Καλησπερα σε ολους. Εχω μια μητρικη της ASROCK με P4 πανω με INTEL chipset. Επειδη εχω προσπαθησει να κανω αναβαθμιση στις μνημες RAM (εχω 2x512) και απο φιλους που εχω δανειστει να δω αν αξιζει τον κοπο, δε μου δουλευανε. Επειδη θελω να ψαξω στο internet να βρω καμια μεταχειρω τι πρεπει να ξερω για τις διαφορες μεταξυ Ιntel chipset και "αλλο" chipset? Εαν δω καποια RAM υπαρχει τροπος να καταλαβω αν κανουνε για τη δικη μου μητρικη? Οποιος μπορει να βοηθησει για να μην την πατησω. ευχαριστω
mech5107 Οκτώβριος 8, 2009 #2 Οκτώβριος 8, 2009 Τι εννοείς δεν δουλεύανε? Αν ήταν σωστός τύπος (DDR1 - DDR2) θα έπρεπε να παίξουν.
zzz750 Οκτώβριος 8, 2009 Author #3 Οκτώβριος 8, 2009 Τι εννοείς δεν δουλεύανε? Αν ήταν σωστός τύπος (DDR1 - DDR2) θα έπρεπε να παίξουν.Εννοω οτι δεν τις αναγνωριζει η μητρικη. Σε καποιες αγγελιες που εχω δει στο web εχουν σε ενα κατεβατο τα στοιχεια-χαρακτηριστικα της RAM και στο τελος λεει, NOT FOR INTEL CHIPSET. Σε διαφωτισα καθολου?
leros2004 Οκτώβριος 8, 2009 #5 Οκτώβριος 8, 2009 Κατέβασε το cpuz για να δούμε τι φοράς, μετά θα βρείς άνετα κάποιες που θα είναι συμβατές
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.