kris12 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2009 Έχω εγκαταστήσει ένα εσ. δίσκο στο PC(Vista), ενώ τον διαβάζει στα BIOS και στην διαχείριση, δεν με αφήνει να δημιουργήσω νέο τόμο(δεν εχει εκχωρηθεί) Τι φταίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Οκτώβριος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 Εκανες διαμορφωση(φορματ)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris12 Οκτώβριος 8, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 Δεν μπορώ να κάνω format, δεν μου τον δείχνει στον "Υπολογιστή μου".Πάω διαχείριση και δεν με αφήνει να δημιουργήσω νέο τόμο(δεν εχει εκχωρηθεί) μου βγάζει !Τον διαβάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Οκτώβριος 8, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 Πήγαινε το ποντίκι πάνω εκεί που λέει τα στοιχεία του δίσκου και όχι πάνω στον ελεύθερο χώρο του.Κάνε δεξί κλίκ και δες τί θα σου βγάλει, νόμίζω εκεί κάνεις την εκχώρηση και μετά φτιάχνεις τα διαμερίσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.