tenten Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2009 Παιδια εχω windows 7 64bit...Ξαγνικα πηγα να ανοιξω το wοrd απο την ενερξη και ολο το μενου ειναι αδειο...στον υπολογιστη ως αρχεια ειναι ολα στη θεση τους...αλλα δεν μπορω να τα βρω απο την εναρξη...αφαντα ολα...ενα κενο μου εμφανιζει στην εναρξη...Σας παρακαλω μπορει καποιος να με βοηθησει να το λυσω??????:shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Οκτώβριος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 Έχεις δοκιμάσει να μπεις από το taskbar?Δεξί κλικ στο taskbar--> Properties--> Start Menu (Καρτέλα) --> Customizeκαι να επιλέξεις αυτά που θέλεις να έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenten Οκτώβριος 8, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 αυτα ειναι ολα τσεκαρισμενα κανονικα....εχουν χαθει ολες οι συντομευσεις και οτι επιλογες ειχε απο τα windows.ολοι οι φακελοι κενοι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Οκτώβριος 8, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 αυτα ειναι ολα τσεκαρισμενα κανονικα....εχουν χαθει ολες οι συντομευσεις και οτι επιλογες ειχε απο τα windows.ολοι οι φακελοι κενοι.....Πήγαινε δες απευθείας από το φάκελο:Για vistaC:\Users\"Όνομα του Υπολογιστή σου"\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenten Οκτώβριος 8, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 δεν μπορω να το βρω πουθενα αυτο στα seven...καμια αλλη λυση υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Οκτώβριος 9, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 Κατ' αρχήν επέλεξε να εμφανίζονται οι κρυφοί φάκελοι/αρχεία.Στη συνέχεια κάνεις τα εξής:1) Πήξαινε στο --> "C:\Users\%YourUserName%\App Data\Roaming\Microsoft\Windows"2) Δεξί κλίκ στο φάκελο "Start Menu" και επιλέγεις Properties.3) Τσέκαρε το hidden box και στη συνέχεια πάτα apply.4) Αν σου εμφανιστεί κι άλλο παράθυρο, επέλεξε All Subfolders hidden.Αν δεν δουλέψει ώς εδώ, κάνε kill to process του explorer και ξανατρέξε process explorer.Είσαι ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenten Οκτώβριος 9, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 καταρχας να σε ευχαριστησω...κατα δευτερον εχω αποριες...1)εχω τα ελληνικα windows 7...2)αυτο το app data δεν το βρισκω πουθενα ( δεν υπαρχει εκει που μου λες)3)μπορεις να μου εξηγησεις πως κανω kill to process και γενικα αυτο που λες?δεν ξερω πως να το κανωΞερω σας εχω ζαλισει αλλα παρακαλω βοηθειστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Οκτώβριος 9, 2009 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 Μάλλον δεν έχεις επιλέξει να εμφανίζονται οι κρυφοί φάκελοι/αρχεία γι αυτό και δεν το βλέπεις.kill το process θα κάνεις απο task manager αλλά ίσως να μην χρειαστεί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Οκτώβριος 9, 2009 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 Για ρίξε μια ματιά εδω :http://coolthingoftheday.blogspot.com/2009/05/story-of-windows-7-and-empty-all.htmlκαι σε αυτό το thread :http://windows7forums.com/windows-7-support/4354-program-icons-missing-all-programs-menu.htmlΒασικά ισχυρίζονται ότι το πρόβλημα δημιουργείται όταν φτάνεις ή ξεπερνάς τα 70 shortcuts/folders στα directories All Users Start Menu/Program και User Start Menu/Program.Εμένα μου έτυχε στα Vista στήνοντας ενα σύστημα φίλου και χωρίς να πλησιάσω τον αριθμό 70. Το πρόβλημα οφειλόταν σε δικιά μου ταρζανιά και ταλαιπωρήθηκα για να του επαναφέρω το start menu. Το είχα λύσει με άλλον τρόπο αλλά δεν εχω καταφέρει να βρω τα link's για να σου τα δώσω.Δοκίμασε αυτά που λέει ο τύπος στο blog και αν συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα κάτι θα βρούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenten Οκτώβριος 10, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 τα δοκιμασα ολα...αλλα εχω την εντυπωση οτι εμενα το προβλημα ειναι αλλο...και ζητω συγγνωμη για αυτο διοτι εγω φταιω...να σας δειξω τι ακριβως μου δειχνει και τι οχι δειχνει δηλαδη τους φακελους χωρις να εχουν περιεχομενο...επισης οτι βλεπετε απο δικα μου πραγματα μπηκαν μετα...δηλαδη τωρα να βαλω κατι θα περαστει εκει κανονικα...εγω τα στοιχεια των windows θελω να επαναφερω...υπαρχει γιατρεια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Οκτώβριος 10, 2009 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 Φίλε μου βρήκα πως είχα λύσει το δικό μου πρόβλημα :http://www.vistax64.com/tutorials/159034-start-menu-restore-missing-default-shortcuts.htmlΠρόκειται ακριβώς γι' αυτό που λες. Επαναφορά των στοιχείων των Windows.Δυστυχώς είναι για Vista αλλά μήπως να τα κατέβαζες να τα δοκιμάσεις ;Δεν εχω εμπειρία με τα 7άρια για να σου πω σίγουρα αν θα σου δουλέψει ή θα γίνει τίποτα χειρότερο.Έψαξα να βρω τα ίδια αρχεία για τα 7, αλλά δε βρήκα τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenten Οκτώβριος 11, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2009 δε νομιζω πως θα το ρισκαρω διοτι αν γινουν χειροτερα θα τρεχω ακομα περισοτερο.θα περιμενω μηπως γνωριζει καποιος κατι καλυτερο..σε ευχαριστω πολυ παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.