Jump to content

προβλημα με την εναρξη...help

tenten

Recommended Posts

Παιδια εχω windows 7 64bit...Ξαγνικα πηγα να ανοιξω το wοrd απο την ενερξη και ολο το μενου ειναι αδειο...στον υπολογιστη ως αρχεια ειναι ολα στη θεση τους...αλλα δεν μπορω να τα βρω απο την εναρξη...αφαντα ολα...ενα κενο μου εμφανιζει στην εναρξη...

Σας παρακαλω μπορει καποιος να με βοηθησει να το λυσω??????:shout:

αυτα ειναι ολα τσεκαρισμενα κανονικα....εχουν χαθει ολες οι συντομευσεις και οτι επιλογες ειχε απο τα windows.ολοι οι φακελοι κενοι.....

Πήγαινε δες απευθείας από το φάκελο:

Για vista

C:\Users\"Όνομα του Υπολογιστή σου"\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs

Κατ' αρχήν επέλεξε να εμφανίζονται οι κρυφοί φάκελοι/αρχεία.

Στη συνέχεια κάνεις τα εξής:

1) Πήξαινε στο --> "C:\Users\%YourUserName%\App Data\Roaming\Microsoft\Windows"

2) Δεξί κλίκ στο φάκελο "Start Menu" και επιλέγεις Properties.

3) Τσέκαρε το hidden box και στη συνέχεια πάτα apply.

4) Αν σου εμφανιστεί κι άλλο παράθυρο, επέλεξε All Subfolders hidden.

Αν δεν δουλέψει ώς εδώ, κάνε kill to process του explorer και ξανατρέξε process explorer.

Είσαι ok.

καταρχας να σε ευχαριστησω...κατα δευτερον εχω αποριες...

1)εχω τα ελληνικα windows 7...

2)αυτο το app data δεν το βρισκω πουθενα ( δεν υπαρχει εκει που μου λες)

3)μπορεις να μου εξηγησεις πως κανω kill to process και γενικα αυτο που λες?δεν ξερω πως να το κανω

Ξερω σας εχω ζαλισει αλλα παρακαλω βοηθειστε

Για ρίξε μια ματιά εδω :

http://coolthingoftheday.blogspot.com/2009/05/story-of-windows-7-and-empty-all.html

και σε αυτό το thread :

http://windows7forums.com/windows-7-support/4354-program-icons-missing-all-programs-menu.html

Βασικά ισχυρίζονται ότι το πρόβλημα δημιουργείται όταν φτάνεις ή ξεπερνάς τα 70 shortcuts/folders στα directories All Users Start Menu/Program και User Start Menu/Program.

Εμένα μου έτυχε στα Vista στήνοντας ενα σύστημα φίλου και χωρίς να πλησιάσω τον αριθμό 70. Το πρόβλημα οφειλόταν σε δικιά μου ταρζανιά και ταλαιπωρήθηκα για να του επαναφέρω το start menu. Το είχα λύσει με άλλον τρόπο αλλά δεν εχω καταφέρει να βρω τα link's για να σου τα δώσω.

Δοκίμασε αυτά που λέει ο τύπος στο blog και αν συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα κάτι θα βρούμε.

τα δοκιμασα ολα...αλλα εχω την εντυπωση οτι εμενα το προβλημα ειναι αλλο...και ζητω συγγνωμη για αυτο διοτι εγω φταιω...να σας δειξω τι ακριβως μου δειχνει και τι οχι

348hzjr.png

δειχνει δηλαδη τους φακελους χωρις να εχουν περιεχομενο...επισης οτι βλεπετε απο δικα μου πραγματα μπηκαν μετα...δηλαδη τωρα να βαλω κατι θα περαστει εκει κανονικα...εγω τα στοιχεια των windows θελω να επαναφερω...υπαρχει γιατρεια???

Φίλε μου βρήκα πως είχα λύσει το δικό μου πρόβλημα :

http://www.vistax64.com/tutorials/159034-start-menu-restore-missing-default-shortcuts.html

Πρόκειται ακριβώς γι' αυτό που λες. Επαναφορά των στοιχείων των Windows.

Δυστυχώς είναι για Vista αλλά μήπως να τα κατέβαζες να τα δοκιμάσεις ;

Δεν εχω εμπειρία με τα 7άρια για να σου πω σίγουρα αν θα σου δουλέψει ή θα γίνει τίποτα χειρότερο.

Έψαξα να βρω τα ίδια αρχεία για τα 7, αλλά δε βρήκα τίποτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.