Jump to content

Borderlands

Hydra

Recommended Posts

Προτίμησε τα όπλα με extra dmg (corrosive κλπ)

Βασικά όλα τα σκέτα sniper τα πετούσα (μερικά είχαν κ 450dmg) και το τερμάτισα με ένα που είχε 190 κ x4 radiohazardbiologicalnuclear (αυτό το ραδιενεργό τέσπα)

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply
Προτίμησε τα όπλα με extra dmg (corrosive κλπ)

Βασικά όλα τα σκέτα sniper τα πετούσα (μερικά είχαν κ 450dmg) και το τερμάτισα με ένα που είχε 190 κ x4 radiohazardbiologicalnuclear (αυτό το ραδιενεργό τέσπα)

Είχα ένα αλλά το έδωσα δεν έκανε καλό dmg..Με αυτό τουλάχιστον πετυχαίνω κεφάλια και σκάνε...:p

Extra dmg έχω το revolver effective vs flesh + chance για φώκο :p

Είχα ένα αλλά το έδωσα δεν έκανε καλό dmg..Με αυτό τουλάχιστον πετυχαίνω κεφάλια και σκάνε...:p

Extra dmg έχω το revolver effective vs flesh + chance για φώκο :p

Το revolver ανήκει στα πιστόλια φαντάζομαι, άρα δουλεύουν τα passive του hunter σωστά; (εγώ δεν έχω ρίξει ούτε μία σφαίρα με revolver ... repeater powah)

OFF Topic: είσαι βλάχος; (φώκος @ βλάχικα = φωτιά)

τον περασα τον φουστη τον bonehead με αρκετα ζορια με turret μπροστα και σναιπερ απο πισω ...και εν τελη παιρνεις το Tediore Bone Shredder απο αυτον..

ειναι σκαλωμα το παιχνιδι

τον περασα τον φουστη τον bonehead με αρκετα ζορια με turret μπροστα και σναιπερ απο πισω ...και εν τελη παιρνεις το Tediore Bone Shredder απο αυτον..

Eλα ρε θηριο!!!Πωω εγω ακομα ,ειναι ανιωθος ο τυπος :fie: με 4-5 hit με ξαπλωνει.Τα βαραει και critical ολα ο ατιμος!!

OFF Topic: είσαι βλάχος;

:laughing::laughing:

Το revolver ανήκει στα πιστόλια φαντάζομαι, άρα δουλεύουν τα passive του hunter σωστά; (εγώ δεν έχω ρίξει ούτε μία σφαίρα με revolver ... repeater powah)

OFF Topic: είσαι βλάχος; (φώκος @ βλάχικα = φωτιά)

Ναι..

Τη φωτιά εννοώ κι εγώ τους τσουρουφλάω..:devil:

Repeater είχα στις αρχές το γύρισα στο revolver όμως.

PS.Όχι δεν είμαι βλάχος,Αθηναίος είμαι. :p

To ρούφηξα το game με τον συγκάτοικο. Co-op είναι πολύ καλή φάση! Μια το βγάλαμε με hunter - soldier και τώρα siren - bersek. Αρκετά εθιστικό για τις πρώτες μέρες σίγουρα αλλά δεν το κόβω να έχει πολύ διάρκεια ζωής.

τελος!! καλα με κρατησε!! lvl.36 εχει αρκετα μικροobsectives ακομα αλλα αξιζει η μπα;;

Πλέον στο lvl σου 9/10 όχι.

Τσέκαρέ το στο inv σου. Λέει τι lvl ήσουν όταν πήρες το quest

Το έβαλα χθες το βράδυ και προς το παρών εχω πολύ θετική άποψη για το artwork κομμάτι της υπόθεσης. Μου αρέσει το cartoonish style του παιχνιδιού.

Για το gameplay δε μπορώ να πω κάτι ακόμη, καθώς πειραματίζομαι σφόδρα:p με κάποια πολύ χρήσιμα ini.tweaks για την αποκονσολοποίηση του παιχνιδιού που βρήκα.

link 1

link 2

link 3

το πρωτο ειχα βαλει...σκαλωμα το τρακ...

γενικα η μουσικη του παιχνιδιου και το gameplay απο μενα 10..

εν ολιγοις ειναι ισως το μονο φπς που τον τελευταιο καιρο ασχοληθηκα...

εχει τρομερη ποικιλια οπλων ...δεν το χω ξαναδει αυτο το πραμα

Πολύ καλό το παιχνίδι.

Fallout 3 μου θυμίζει μόνο η τακτική της μάχης μετα της οπισθοχώρησης. Κατα τα άλλα, ούτε VATS, ούτε ατελείωτες ωρες στο pipboy, ούτε τόσο μπλα-μπλα.

Αν έπρεπε να το κατατάξω κάπου, θα έλεγα fps. Rpg δεν είναι πάντως.

Το μόνο που δε μ' αρέσει είναι πως εκεί που προχωράω και σκοτώνω ότι κινείται με μεγάλη ευκολία, ξαφνικά πέφτω επάνω στο απάλευτο boss. Ενα κλικ πιο δύσκολο έπρεπε να ήταν το κυρίως game, και ενα κλίκ πιο εύκολοι οι boss.

Γεύτηκε και το δικό μου κορμάκι το καυτό μολύβι του bonehead. Εχω βγει στη γύρα για να ανέβω level και να επιστρέψω για εκδίκηση.

Να πω ότι χρησιμοποίησα αρκετά από τα ini.tweaks που εχω ποστάρει παραπάνω, και η εμπειρία μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο. Αυτό όμως που θεωρώ ότι είναι must είναι η αλλαγή του fov. Αυτή μεταμόρφωσε τον πονοκέφαλο σε απόλαυση.

To adjust FOV (Field of View):

-----------------------------

Within WillowInput.ini:

Search for [WillowGame.WillowPlayerInput]. Below the chunk of bindings, add the following:

Quote:

Bindings=(Name="F10",Command="FOV 90",Control=False,Shift=False,Alt=False)

Bindings=(Name="F11",Command="FOV 110",Control=False,Shift=False,Alt=False)

You can change the keys (F10 and F11) to whatever you'd like, as well as the FOV values.

Στη widescreen οθόνη μου (16:10), το καλύτερο αποτέλεσμα το εχω με fov 100.

fov 100

Πολύ καλό το παιχνίδι.

Fallout 3 μου θυμίζει μόνο η τακτική της μάχης μετα της οπισθοχώρησης. Κατα τα άλλα, ούτε VATS, ούτε ατελείωτες ωρες στο pipboy, ούτε τόσο μπλα-μπλα.

Αν έπρεπε να το κατατάξω κάπου, θα έλεγα fps. Rpg δεν είναι πάντως.

Το μόνο που δε μ' αρέσει είναι πως εκεί που προχωράω και σκοτώνω ότι κινείται με μεγάλη ευκολία, ξαφνικά πέφτω επάνω στο απάλευτο boss. Ενα κλικ πιο δύσκολο έπρεπε να ήταν το κυρίως game, και ενα κλίκ πιο εύκολοι οι boss.

Γεύτηκε και το δικό μου κορμάκι το καυτό μολύβι του bonehead. Εχω βγει στη γύρα για να ανέβω level και να επιστρέψω για εκδίκηση.

Να πω ότι χρησιμοποίησα αρκετά από τα ini.tweaks που εχω ποστάρει παραπάνω, και η εμπειρία μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο. Αυτό όμως που θεωρώ ότι είναι must είναι η αλλαγή του fov. Αυτή μεταμόρφωσε τον πονοκέφαλο σε απόλαυση.

Στη widescreen οθόνη μου (16:10), το καλύτερο αποτέλεσμα το εχω με fov 100.

fov 100

για πες μου κατι,οι 2 φωτος ειναι απο το ιδιο σημειο?νομιζα πως το fov αλλαζει το ποσο μακρια βλεπεις,κανω λαθος?αλλαζει τις μοιρες του οπτικου πεδιου?

ακριβώς από το ίδιο. Φόρτωμα του ίδιου save, καμμία μετακίνηση του χαρακτήρα και screenshot.

Βασικά δεν είμαι κι' εγω τόσο ψαγμένος για να ξέρω περισσότερα από το fov=field of view, αλλά ναι οι μοίρες φαίνεται ότι αλλάζουν.

πριν έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα. Υπήρχε εμφανές πρόβλημα στη γεωμετρία του εδάφους, στις κλίσεις, στα βράχια και στο πόσο μακρια έβλεπα φυσικά.

Χθες τελείωσα και την τελευταία αποστολή σε level 36 Hunter. Νομίζω ότι τελείωσα όλα τα quests. Αν και δεν παίζω rpgs γενικότερα, θα έλεγα ότι το παιχνίδι όντως είναι fps με στοιχεία rpg και όχι το ανάποδο. Το ξεκίνησα αμέσως από την αρχή με την Σειρήνα αυτή τη φορά. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.