Jump to content

Borderlands

Hydra

Recommended Posts

Διαβάζω κάτι "παράπονα" ότι αυξάνοντας το level cap μετά το campaign είναι γελοίο αφού οι εχθροί εκεί παραμένουν στο level 50. Έχεις άποψη;

Προσωπικά έχω παίξει μόνο το πρώτο playthrough με level 34 ως τώρα.

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

το συγκεκριμένο δεν το έχω παίξει αλλά έχω παίξει τα άλλα 2 και είναι DLC που προσθέτουν μία άλλη αίσθηση του παιχνιδιού ιδικά αυτό με τα Zombie. Ασυζητητη τα αξίζει τα 2,5€

Το zombie island δε μου άρεσε, ήταν πολύ μικρό και μου την έσπαγε που έπρεπε να κάνω τόσες αποστάσεις με τα πόδια μόνο. Δεν σε ενόχλησε το 5 machine limit;

Τελικά πήρα τον General. Πήγα να συνεχίσω την 41lvl (και όχι 34 που έλεγα) αλλά είχα να το παίξω κάτι μήνες και ένιωθα ξένος με τα όπλα. Άσε που με ζαλίζει το παιχνίδι μετά από κάμποση ώρα. Μάλλον πρέπει να αλλάξω το FOV.

Όπως και να έχει είναι κακή επιρροή για το BC2, λίγο να παίξεις και ξεχνάς πως βαράνε τα όπλα...

έχει λίγο περίεργο σύστημα με τα όπλα αλήθεια είναι. εγώ στην 22άρα μου δεν ένοιωσα ότι θέλει αλλαγή το FOV

Άσε που με ζαλίζει το παιχνίδι μετά από κάμποση ώρα. Μάλλον πρέπει να αλλάξω το FOV.

Είναι tragiko το default fov φίλε tragike:p

Κι' εμένα πονοκέφαλο στο μισάωρο μου προκαλούσε.

Δες κάποια παλαιότερα posts μου που εχω ποστάρει και ss που φαίνεται η διαφορά.

εδω και εδω

θα δοκιμάσω το FOV όταν πάω σπίτι να εκφέρω και εγώ αντικειμενική γνώμη :D

τελικά είδα διαφορά :) (100 έβαλα) ρύθμισα και την γραμματοσειρά στα όπλα να χωράνε 5 γραμμές

• 3 weeks later...

Ετοιμάζεται patchακι που θα ανεβάζει το level cap, και μάλιστα εκτός dlc.

link

"The level cap will now be 69," Pitchford said

The eight-level increase will be offered in a free patch for PC, Xbox 360 and PS3 players. The patch will also included some re-balancing tweaks to the game. Expect it this fall.

Ξερει κανεις ποτε θα βγει το game of the year edition? (εννοώ που θα τα εχει ολα τα dlc σαν το fallout 3)

το ξεκινησα και εγω με τον αδερφο μου,και ειμαστε 26 level.Ωραιο ειναι αλλα καπου κατανταει και βαρετο.

Να κανω μια ερωτηση?

Εγω αν παρω το game of the year edition θα συνεχισω να εχω τον ιδιο χαρακτηρα και στα expansions?

Κανενα αλλο παρομοιο παιχνιδι που μπορω να το παιξω lan υπαρχει?

Ας ειναι και παλια.Παιζαμε co op το Resident evil 5 και μετα πηγαμε στο borderlands.Kατι αναλογο?

oντως ειναι πολυ ωραιο.Εγω tankarw με τον berserker και ο αδερφος μου σκοτωνει με τον hunter.

E κατι με scenario,να λεμε οτι κανουμε και κανενα quest.Tα worms θα τα βαρεθουμε σε λιγες ωρες το πολυ!

Το παιχνιδι μεχρι τωρα δειχνει αρκετα balanced.Αν και κατανταει ,οπως ειπα ,καπως μονοτονο.

ok γιατί τα έχω όλα και με παρέα γίνεται ο χαμός ...

τερματίσαμε εχτές το βασικό Κάψιμο λέμε ..............

εγώ περιμένω ένα φιλαράκι να το πάμε μαζί μάλλον για tank με κόβω to special του mordecai ειναι χάλια. Του soldier μ'αρέσει αλλά είναι καθαρό online class

Ε όχι και χάλια! Ειδικα με explosive dmg lvl 4, μονόχιτοι φεύγουν σχεδόν όλοι!

Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του assassin. lock-kill, lock-kill.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.