Jump to content

Borderlands

Hydra

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Mετα τον destroyer τελειωνει το παιχνιδακι ετσι?

Oi lance ειναι ολα τα λ7 παντως! Σαν τους enclave στο fallout3.

Το εχω βάλει.

Πάτα στα γράμματα πάνω από το screenshot.

Ευχαριστώ πολύ αδερφέ.Να σαι καλά!Πάει καλά που υπάρχει και αυτό το εργαλείο γιατί χωρίς AA το παιχνίδι ήταν τραγικό...

To έβαλα και γω το παιχνιδάκι. καλό είναι πλάκα έχει. Το respawn είναι αρκετά σπαστικό

Πήρα την Lilith άλλα αυτό το phase τι κάνει δεν κατάλαβα. Γίνεται αόρατη οκ. ε και?

Αυτός ο 11-Bone γιατί με ξαπλώνει με 3 βολές.Πως διάολο βγαίνει. Μήπως να τον παρατήσω να ανέβω καμια 4-5 lvs και να ξαναέρθω. Είμαι lv7

το phase της Lilith εμένα με είχε βοηθήσει στο να ξεφεύγω από καταστάσεις πανικού κ να έχω το χρόνο να καλύπτομαι . επίσης στα επόμενα επίπεδα θα μπορείς να του προσθέσεις κάποιες ιδιότητες.

Ρε παιδιά, εγώ χρησιμοποίησα το tool που πόσταρε ο tamerlan, αλλά κάτι γίνεται και χάνει τα key bindings το παιχνίδι όταν φορτώνει και άμα πάω να τα ορίσω μόνος μου, τα κουμπίά για την κίνηση δεν δουλεύουν και πάλι, forward, backwards κλπ...

Εγω το τερματισα με τον Hunter και τα ξαναξεκινησα καπακια με τον Bersek.

Ρε παιδιά, εγώ χρησιμοποίησα το tool που πόσταρε ο tamerlan, αλλά κάτι γίνεται και χάνει τα key bindings το παιχνίδι όταν φορτώνει και άμα πάω να τα ορίσω μόνος μου, τα κουμπίά για την κίνηση δεν δουλεύουν και πάλι, forward, backwards κλπ...

δεν εχω χρησιμοποιήσει το tool γιατί η αλήθεια είναι πως ήρθε λίγο καθυστερημένα, όταν δηλ. είχα κάνει μόνος μου ολα τα .ini tweaks που προσφέρει το tool.

Αυτό που σκέφτομαι για την περίπτωση σου, είναι μήπως έχεις κάνει κι' εσυ επεμβάσεις στα αρχεία του παιχνιδιού, και πρέπει να τα επαναφέρεις στην αρχική τους κατάσταση για να σου δουλέψει το tool ;

Κάτι άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις, είναι να φορτώσεις το παιχνίδι (χωρίς το tool), να πας στα controls bindings μέσα από τα ingame options, και να επαναφέρεις ολα τα controls στο default. Μετά, βγες από το παιχνίδι, τρέξε το tool, κάνε τις αλλαγές που θέλεις και τρέξε το παιχνίδι.

Πάντως το ''χάσιμο'' των κουμπιών το αντίμετώπισα κι' εγω όταν πειραματιζόμουν με τα .ini tweaks, απλά δε μπορώ να θυμηθώ με ποιο συνδυασμό αλλαγών συνέβαινε. Εχω την εντύπωση πως σχετιζόταν με τον ορισμό κάποιων συγκεκριμμένων κουμπιών για την αλλαγή του aspect ratio.

Patch v1.20

απλά προετοιμάζει το παιχνίδι, ωστε να δεχθεί το επερχόμενο DLC

Allows users to play the second DLC "Mad Moxxi's Underdome Riot"

Note: This patch is a base requirement in order to play this DLC, it does NOT include it.

Παιδιά έχει ιδέα κανεις άμα το Χαρακτήρα που δημιουργείς Online το σώζει στο PC η στο Server τις εταιρίας? Θέλω να ξέρω για το άμα το σώζει σε server δεν θα υπάρχουν και Huxs στο Online p.x Diablo 2 Battlenet

• 3 weeks later...
  • 5 months later...

εγω παιζω ακομα που κ που

κοντεβω να φτασω το Lvl cap και με τον 2ο

• 1 month later...

ναι ναι... και περιμένω έναν φίλο μου να παίξουμε μαζί (ονλαιν) το Σεπτέμβρη και έτσι το έχω αφήσει στην άκρη τώρα

Έχει πάλι προσφορά το Steam, αυτή τη φορά καλύτερη στο 66% έκπτωση. Ψήνομαι να αγοράσω το General Knoxx, μιας και δεν έχει 5 machines activation limit όπως τα άλλα DLCs και ανεβάζει και το level cap. Από την άλλη δε με βλέπω να ξεκινάω να το παίζω σύντομα, οπότε ίσως το αφήσω για την προσφορά που θα έχει σίγουρα τα Χριστούγεννα.

Αλλά 2,70€ είναι αυτά ούτε ένας καφές... :unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.