Jump to content

Borderlands

Hydra

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

μια απορια επειδη δεν ειμαι σιγουρος αν χανω αποστολες η οχι

το ρομποτακι σου λεει για ολες τις διαθεσιμες αποστολες που υπαρχουν η οτι του ρθει?το χει κοιταξει κανεις?

επισης,για να τερματισεις πρεπει να φτασεις υποχρεωτικα lev36?εγω πχ δεν πολυσκοτωνω,εκτος απο τους απολυτως απαραιτητους,θα παω στο τελευταιο boss με κανα lev32-33 και θα φαω σκισιμο?

chrooooo

το ρομποτακι σου δίνει αποστολες συνεχεια.απλα το θεμα ειναι να προσεχεις να ακους που σου λεει οτι ειναι οι καινουργιες αποστολες.Οσο για το θεμα του level του χαρακτηρα σου δεν νομιζω να εχει καποιο προβλημα απλα οσο μικροτερο level εισαι τοσο λιγοτερη ζημια κανεις και τοσο πιο αδυναμα οπλα μπορεις να χρησιμοποιεις.

Και μια δικια μου απορια:οπλα,ασπιδες κλπ μεγαλυτερα απο level 32 βρηκε κανενας?

Και μια δικια μου απορια:οπλα,ασπιδες κλπ μεγαλυτερα απο level 32 βρηκε κανενας?

Στο playthrough 1 όχι. Αν το τερματίσεις όμως έχεις δυνατότητα να το ξαναπαίξεις από την αρχή, στο playthrough 2, με τις ίδιες αποστολές σε πιο δύσκολο επίπεδο, οπότε υποθέτω ότι και τα όπλα θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν level.

Προσωπικά προτίμησα να το ξεκινήσω από την αρχή με νέο χαρακτήρα οπότε δεν γνωρίζω αν όντως ισχύει αυτό.

Patch is out

* Characters that have lost skill points will have the lost points refunded

* Clients will no longer lose proficiency progress upon leaving a co-op game

* Item cards now display the intended five lines of detail text

* Lilith’s Phase strike and melee attacks from Phase Walk now function as

intended

* Voicechat: users can now control volume and individually mute players

* Fixed a bug that sometimes caused CL4P-TP to stop progressing during the

introduction

* Server browser population times have been improved

* Server information should now always display the correct plot mission

* Benchmarking feature now works as intended

* Nvidia 3D Vision visuals now render shadows correctly

(requires minimum 195.28 drivers, available from nVidia)

και εγινε της μοδος να παιζεις με cracked εκδοση online?:p

3o major game που συμβαινει αυτο.

Μετά από 25 ώρες gameplay ήρθε το τέλος έχοντας φτάσει lvl 37 τον hunter μου. :D

Τα τελευταία επίπεδα μου θύμισαν πάρα πολύ το Crysis!!

Γενικά το θεωρώ απ' τα πολύ καλά games της φετινής χρονιάς και αξίζει να ασχοληθεί μαζί του όποιος δεν το έχει κάνει ακόμα.

Ίσως θα μπορούσε να ήταν και πιο ενδιαφέρον το σενάριο,αλλά δε βαριέσαι...:p

Μετά από 25 ώρες gameplay ήρθε το τέλος έχοντας φτάσει lvl 37 τον hunter μου. :D

37;; Εγώ το τέλειωσα στα 35,5 :wassat:

37;; Εγώ το τέλειωσα στα 35,5 :wassat:

Ίσως είναι και θέμα με το respawn,κατά πόσο τους ξανασκοτώνεις..

Ίσως είναι και θέμα με το respawn,κατά πόσο τους ξανασκοτώνεις..

Βλέπω και τους άλλους στο forum του Borderlands lvl50.. τι διάολο; Έχασα κάπου το μισό παιχνίδι; :hehe:

Εχω καταλάβει ότι πρέπει να παίξεις και το playthrough 2, για να φτάσεις lvl50. Παράλληλα ανεβαίνει και το lvl των αντιπάλων σου.

-lvl19 ακόμα εδω:hi:

Nαι βασικά δεν τελειώνει..Συνεχίζεις μετά ξανά..

Αλλά εντάξει εγώ δεν είμαι της επανάληψης.Το τερμάτισα,έφαγε uninstall και πάμε γι' άλλα :p

Εγώ μπήκα με xpάρανε κάτι 50αράδες,μάζεψα και όπλα που χρειάζονται 47 επίπεδο,αλλά είμαι 36.Τα θέλει κανείς,να μην τα πετάξω?:p

• 3 weeks later...
Εγώ μπήκα με xpάρανε κάτι 50αράδες,μάζεψα και όπλα που χρειάζονται 47 επίπεδο,αλλά είμαι 36.Τα θέλει κανείς,να μην τα πετάξω?:p

Βάλε trainer και ανέβασε τον χαρακτήρα 47 επίπεδο :p

Ωραία φαίνονται τα add-ons. Παίζουν και stand-alone ή κάθονται πάνω στο αρχικό παιχνίδι;

Κυκλοφόρησε το patch που απαιτείται προκειμένου να εγκατασταθεί το DLC.

This censored version of the patch allows users to play the first Borderlands DLC, The Zombie Island of Dr. Ned. This patch is a base requirement in order to play this DLC, it does NOT include it.

This patch is for retail versions of the game - if you purchased the game digitally, you should get a patch from that vendor.

edit : Περισσότερες πληροφορίες για το επόμενο DLC

• 3 weeks later...

Το παιχνίδι έχει anti aliasing στις επιλογές? Γιατί φαίνεται τέρμα κρίσπυ και δε βλέω κάτι στα options... Δεν παίζει να το άφησαν έτσι, γτι δεν είδα και κάποιον άλλο να το αναφέρει.

Το παιχνίδι έχει anti aliasing στις επιλογές? Γιατί φαίνεται τέρμα κρίσπυ και δε βλέω κάτι στα options... Δεν παίζει να το άφησαν έτσι, γτι δεν είδα και κάποιον άλλο να το αναφέρει.

Όχι δεν έχει επιλογή για AA.Βάλε απ το πάνελ της κάρτας γραφικών αν θές

Υ.Γ Είσαι μέλος στο GameOver; :smoke:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.