Jump to content

Borderlands

Hydra

Recommended Posts

μήπως κανένας με ati έχει κανένα πρόβλημα με το vpu recover ? εννοώ μετά από κανένα μισάωρο gaming να μαυρίζει η οθόνη , με alt+tab να ανοίγει τον catalyst και να λέει ότι έκανε reset τους drivers.. με 4870 1gb αυτό γίνετε και από ότι είδα στο ιντερνετ είναι πολλοί που έχουν παρόμοιο πρόβλημα

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Καλο ειναι,λιγο βαρετο αρχιζει να κατανταει αλλα αξιζει μια ευκαιρια!

Έφαγα το τελικό boss @ 36lvl. Καλό κάψιμο ήταν.

Eγω ακομα 24 ειμαι κ με εχει ψιλοκουρασει!:wall:

edit ε οχι κ 2!!! 24 ηθελα να πω!!!

lvl 11 και συνεχίζουμε...:p

Πολύ ωραίο παιχνίδι!!Ωραία γραφικά και gameplay αρκετά προτότυπο συνδιάζοντας στοιχεία από άλλα games (πολλά από το fallout) και με αρκετές αστείες σκηνές!!

Ειδικα το ρομποτάκι δεν την παλεύει καθόλου...:rofl:

Το μόνο αρνητικό που του καταλογίζω είναι οι κάπως μεγάλες αποστάσεις που πρέπει να διανύσεις και το συχνό respawn.

Μετά από κάποια φάση σου δίνει όχημα κ teleport.

Δοκιμάστε παιδιά και το online. Περνάει πολύ πιο ευχάριστα η ώρα

Μετά από κάποια φάση σου δίνει όχημα κ teleport.

Δοκιμάστε παιδιά και το online. Περνάει πολύ πιο ευχάριστα η ώρα

Nαι το όχημα έχει πολύ πλάκα...Σε βάζει να πατήσεις και εχθρούς..:hehe:

Nαι το όχημα έχει πολύ πλάκα...Σε βάζει να πατήσεις και εχθρούς..:hehe:

Σε βάζει;; Εγώ για δικιά μου ευχαρίστηση τους εξαΰλωνα. :jester:

Σε βάζει;; Εγώ για δικιά μου ευχαρίστηση τους εξαΰλωνα. :jester:

That makes us 2 ;p

Btw τα achievements τα κυνηγάτε καθόλου?

Είμαι level 14 με την Lilith :snap: Πραγματικά υπέροχο παιχνιδάκι, λίγο μανίκι μερικοί "μεγάλοι" κακοί αλλα παλεύεται.. :)

στο Ονλινε τι κανουμε ακριβώς; συνεχίζουμε τις αποστολές μαζί με άλλους παρέα ;

That makes us 2 ;p

Btw τα achievements τα κυνηγάτε καθόλου?

Nαι ρε παιδιά χαίρω πολύ...Και ποιος δεν το κάνει..:p

Προσωπικά δεν τα κοιτάω καθόλου.Απλά κάνω τα missions..

Απ'οτι βλεπω δεν εχει επιλογη για difficulty mode.Eιναι λιγο ζορικο το παιχνιδακι στα μεγαλα bo$$ :mamba:

Απ'οτι βλεπω δεν εχει επιλογη για difficulty mode.Eιναι λιγο ζορικο το παιχνιδακι στα μεγαλα bo$$ :mamba:

Αναλόγως το level που είσαι σου βγάζει και τη δυσκολία στα missions οπότε πράττεις αναλόγως..

ρε σεις αυτους τους Bone Head πως τους βγαλατε? την παλευω με σναιπερ

Με τον Brick Berseker και άγιος ο Θεός. Με τον Mordecai Bloodwing και sniper crit.

YΓ.Αφότου τα είχα κάνει αυτά βρήκα ευκολότερη λύση. Παίρνεις αμαξάκι και τον πατάς :hehe:

ρε σεις αυτους τους Bone Head πως τους βγαλατε? την παλευω με σναιπερ

LOL και εγω στο πρωτο Bone Head εχω σκαλωσει,προσπαθησα και το αλλο περασα απο απεναντι του ανεβηκα πανω σε κατι τσιγκια που ειχε και πηδηξα πισω απο την πορτα και απο κει που χει μια ρωγμη μπαινοβγαινα και του σκαγα critical με το sniper αλλα τι το θελα! 4 φοβες με πετυχε ολες και ολες και πεθανα,μετα δοκιμασα να πηδαω πισω απο την πορτα και να του σκαω και απο μια,αλλα πανω που του μειωνα τη μπλε μπαρα,αυτη γεμιζε παλι

Θα με κανει να το uninstall-αρω :hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.