Jump to content

Borderlands

Hydra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Release Date στις 20/10/09

Πρωτη φορα βλεπω να σκοτωνεις τετοιου ειδους τερατα,λες και ειναι βγαλμενα απο RPG με guns.

Επισης καρτουνιζει αρκετα .

Σαν μια αναμειξη απο rpg-fps μου φερνει και δειχνει αρκετα ενδιαφερον.

Mερικα βιντεακια :jump:

http://www.youtube.com/watch?v=VSqr3LfoQ10&NR=1

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...

το επαιξε κανεις;; δεν μπορουν να βγαλουν ενα ντεμο να δουμε πρωτα;;;

μόλις το έπαιξα.. σε γραφικά μου θύμισε το θρυλικό ΧΙΙΙ.. αλλά στο 5λεπτο εμφανίστηκαν οι ρίγες στην οθόνη και κράσαρε το pc.. τις vram μου μέσα ούτε να λιώσω δεν μου επιτρέπουν :p

44.90 απο Steam.

Promising τιτλος ,με ωραιες ιδεες και καλα-διαφορετικου υφους-γραφικα

-ευχαριστω και τον JC που μοιραστηκε μερικα φοβερα βιντεακια που εβγαλαν οι dev στο youtube-

αρκετο καλο θα ελεγα κατα τη γνωμη μου....!!!!θυμιζουν λιγο prince of persia τα γραφικα αλλα μετα απο λιγο το συνηθιζεις....η αληθεια ειναι οτι φενεται λιγο βαρυ...την τρωει τη ραμ του.....!!!!!!

το εχω δοκιμασει.....!!!!!!!!!!4850,Q6600 στα 3ghz με 2 giga ram,1680 επι 1050 υψηλες ρυθμισεις και σε ορισμενα σημεια πεφτουν τα frames στο 25-26

Αυτό που όταν σκοτώνεις το τέρας πέφτουν εξαρτήματα, όπλα και ....κέρματα γενικώς, πολύ arcade-style. Πάλι έδωσαν γραμμή τα 12χρονα.

ωραιο ειναι ..πρωτοτυπο και αρκετα ελαφρυ με ωραια γραφικα απλα...η κινηση γενικοτερα του παιχτη ειναι αρκετα καλη για φπς..νομιζω ονλαιν θα ειναι πολυ καλο

καλούτσικο...τα γραφικούλια είναι ωραία (για αυτούς που τους αρέσουν τα cartoonish γραφικά) το gameplay σχετικά καλό, έχει και level up αλλά δεν θα το έλεγα RPG όπως λένε...σηκώνει συζύτηση...έχει γκάμα από οπλάκια, shields κτλ κτλ..γενικώς καλό και θα ασχοληθώ περαιτέρω το σκ !!

όσο για γραφικά...εγώ το τρέχω σε 1280χ1024 όλα full και πάει τέλεια...:beer:

Online παίζεις με gamespy account. Μπήκα να δω τι παίζει κ έλιωσα κανα 3ωράκι. Υποστηρίζει κ voice chat

γραφικα πολυ δυνατα... ενας συνδυασμος fallout3, arcade και stalker ειναι.

Τα γραφικα στο τερμα με μια 5870 ειναι κολλημενα στα 62fps ουτε πανω ουτε κατω! Με 2χ5870 παλι στα 62.

Για να μην ζεσταίνεται η κάρτα; :S

Τέλοσπαντων, εμένα με 4870 512ΜΒ @ 1920χ1200 δεν έχει σπάσει ποτέ.

btw είμαι 19lvl . Όποιος θέλει ας μπει online να questaroume μαζί

ingame name: mploumplis (wtf??? i know.εκεί που πήγα να κάνω gamespy account είδα ότι έχω αυτό από παλιά...ελπίζω να αλλάζει το user κάπως)

χωρίς Vsync?

Απλά σου κολάει στα 62? ο.Ο

Χωρις vsync. Δεν υπαρχει επιλογη vsync στο game :yes2:

πολυ καλο το παιχνιδακι!! εχω λιωσει!! απλα ωρες ωρες κατανταει βαρετο να σκοτονεις τους ιδιους κ τους ιδιους καθε φορα που περνας απο καποιο στανταρ μερος!! οπως επισης με κουραζει οτι καποιοι τυποι θελουν να τους αδειασω ολο το οπλοστασιο μου πανω τους κ αν τα τιναξουν!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.