DragonFlight Νοέμβριος 12, 2003 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2003 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Διακρίνω κάποιον ρατσισμό απέναντι στα ονόματα, η μήπως είναι ιδέα μου; Αυτο ακριβως! Τι σχεση εχουν τωρα αυτα? Εισαι χρηστης του Φορουμ ή δεν εισαι? Αρα απο τη στιγμη που εισαι ΧΡΗΣΤΗΣ(αρσενικο επιθετο), εχεις κατι το αρσενικο μεσα σου!Υ.Γ- Σορρυ ε! Δεν το ηξερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Νοέμβριος 12, 2003 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2003 Αρχική απάντηση από DragonFlight [12-11-2003 και 13:35] Αυτο ακριβως! Τι σχεση εχουν τωρα αυτα? Εισαι χρηστης του Φορουμ ή δεν εισαι? Αρα απο τη στιγμη που εισαι ΧΡΗΣΤΗΣ(αρσενικο επιθετο), εχεις κατι το αρσενικο μεσα σου!Υ.Γ- Σορρυ ε! Δεν το ηξερα! Τίποτα, το κατάλαβα ότι δεν το ήξερες, γι'αυτό σε ενημέρωσα.Υ.Γ. Ο χρήστης, η χρήστης, το χρηστό πάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Νοέμβριος 12, 2003 Author #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2003 Ουσιαστικό είναι βρε DragonFlight... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Νοέμβριος 12, 2003 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2003 Αρχική απάντηση από lefteris Ουσιαστικό είναι βρε DragonFlight... Καλα ντε, μη βαρατε! Τι θελετε απο εμενα διλαδι? να βαλω το δακτυλο στην πρηζα επιδι εκανα 1-2, ισως και 3-4, αντε να πουμε 5-6, αντε το πολυ καμια 10ρια λαθη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireblade Νοέμβριος 12, 2003 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2003 Αρχική απάντηση από Grace Τίποτα, το κατάλαβα ότι δεν το ήξερες, γι'αυτό σε ενημέρωσα.Υ.Γ. Ο χρήστης, η χρήστης, το χρηστό πάει... Βασικά, το επίθετο χρήστης δεν έχει ουδέτερο γένος. Το χρηστό είναι ουσιαστικό και έχει άλλη έννοια. (Τη βρίσκω να εκνευρίζω τον κόσμο με διορθώσεις...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Νοέμβριος 13, 2003 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2003 Αρχική απάντηση από Fireblade [13-11-2003 και 01:59] Βασικά, το επίθετο χρήστης δεν έχει ουδέτερο γένος. Το χρηστό είναι ουσιαστικό και έχει άλλη έννοια. (Τη βρίσκω να εκνευρίζω τον κόσμο με διορθώσεις...) Βασικά, το 'χρήστης' δεν είναι επίθετο, είναι ουσιαστικό. Και το χρηστό είναι το ουδέτερό του.Επίθετα είναι αυτά που (μπακάλικα) χαρακτηρίζουν μία κατάσταση.Ουσιαστικά είναι τα πραγματικά αντικείμενα, ή όπως μας έλεγε η δασκάλα στο δημοτικό, ότι μπορούμε να νιώσουμε με τις 5 αισθήσεις μάς.Πχ : "Ο καλός χρήστης."Καλός = Επίθετο.χρήστης = Ουσιαστικό."Η άσχετη χρήστης."’σχετη = Επίθετο.χρήστης = Ουσιαστικό.Από μικρή ήθελα να γίνω δασκάλα.....σε δημοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 13, 2003 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2003 Υποθέτω ότι η επιλογή των επιθέτων δεν είναι τυχαία. Μάλλον πεσιμιστική η αυτοκριτική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 13, 2003 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2003 Όπως κατάλαβες Λευτέρη, δίσκους μπορεί να μην σου προτείνουμε, αλλά από Νέα Ελληνικά σκίζουμε, Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Νοέμβριος 13, 2003 Author #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2003 LOL Φάνη! Η καλύτερή μου... Κάτσε να αρχίσω και εγώ, και θα δεις μετά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Νοέμβριος 13, 2003 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2003 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [13-11-2003 και 11:46] Υποθέτω ότι η επιλογή των επιθέτων δεν είναι τυχαία. Μάλλον πεσιμιστική η αυτοκριτική. Δεν κατάλαβες ακόμα ότι όσο και να επιδιώκεις τσακωμό δεν πρόκειται να στον δώσω;Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω ξέρεις από το να ασχολούμαι με κάποιους που θέλουν να ασχολούνται μαζί μου επειδή δεν έχουν κάτι ποιό ενδιαφέρον να κάνουν ως άτομα. Οπότε καλύτερα θα ήταν να υποθέσεις ότι πρέπει κάπου κάπου να ασχολείσαι με τον εαυτό σου αντί να ασχολείσαι με εμένα καί άσε την επιλογή επιθέτων σε αυτούς που χρειάζεται να την κάνουν την δεδομένη στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Νοέμβριος 13, 2003 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2003 Σκεψου να θέλατε να τσακωθείτε .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 13, 2003 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2003 Αρχική απάντηση από Grace [13-11-2003 και 22:22] Δεν κατάλαβες ακόμα ότι όσο και να επιδιώκεις τσακωμό δεν πρόκειται να στον δώσω;Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω ξέρεις από το να ασχολούμαι με κάποιους που θέλουν να ασχολούνται μαζί μου επειδή δεν έχουν κάτι ποιό ενδιαφέρον να κάνουν ως άτομα. Οπότε καλύτερα θα ήταν να υποθέσεις ότι πρέπει κάπου κάπου να ασχολείσαι με τον εαυτό σου αντί να ασχολείσαι με εμένα καί άσε την επιλογή επιθέτων σε αυτούς που χρειάζεται να την κάνουν την δεδομένη στιγμή. "Τσίμπησες" . Ως εκ τούτου αυτοαναιρείσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Νοέμβριος 13, 2003 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2003 Εχω την αισθηση οτι το thread εχει ξεφυγει απο το θεμα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 13, 2003 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2003 Δεν μαλώνω με γυναίκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Νοέμβριος 14, 2003 Author #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2003 Λοιπόν soki, αυτόν τον samsumg τον πουλάνε στη γερμανία.Εδώ να δούμε πότε θα τον φέρουν... :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Νοέμβριος 14, 2003 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2003 Aς ελπισουμε μεσα στον Δεκεμβρη να ερθει και Ελλαδα. Aλλο ενα review που βρηκα, ενω στο write ειναι κορυφαιος φαινεται να εχει προβλημα στο read speed στο Hdtach . http://www.dokmai.info/show_docspage.shtml?ID=&IDDOC=hwtr0001&Page=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 14, 2003 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2003 Μιλαμε για τους παρακατω δισκους .? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Νοέμβριος 14, 2003 Author #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2003 Μάλλον ο τρίτος είναι ο SP0812C.ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 14, 2003 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2003 Εδω και κανα μηνα τοn εβλεpα εκει αλλα δεν ηξερα ποιος ειναι....για περισσοτερες ινφο msn υ2υ δεν θα τιναξουμε και τις χονδρικες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 14, 2003 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2003 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ "Τσίμπησες" . Ως εκ τούτου αυτοαναιρείσαι. Νομίζω ότι αυτή η συζήτηση δεν ωφελεί, δεν έχει νόημα και δημιουργεί αντιδράσεις που δεν ευνοούν κανέναν και δεν τις θέλεις και κανένας. Ας το αφήσουμε λοιπόν κι ας ασχοληθούμε με το θέμα το ίδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.