alexkhr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2009 Σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ SSD. Τείνω προς τους ιντελ καθώς έχουν ακουστεί τα καλύτερα για αυτούς εδώ στο forum. Αλλά έχω ένα δίλημα. Η μητρική μου είναι η asus p6t deluxe:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=vXixf82co6Q5v0BZ&templete=2Έχει ενσωματωμένο SAS controller για δυο δίσκους. Στον ichr της μητρικής θα έχω διαθέσιμη μια θέση για δίσκο.Να πάρω έναν 160 GB και να τον συνδέσω στον intel controller ή να πάρω 2χ80 gb για raid-0 στον sas? Έχω διαβάσει ότι 2 ssd χρειάζονται παραπάνω bw απο αυτό που δίνουν οι sata 2. O SAS έχει παραπάνω? Μήπως δεν έχει νόημα το raid-0 με sata-2 ή sas και θέλει οπωσδήποτε sata-3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 Το bandwith του SATA II δεν το φτανει ενας μονος του δισκος.Το bandwith του ICH10R controller δεν το φτανουν 2 Intel SSD(θελεις 3 για να σε κοψει ο controller).Οποτε δεν εχεις κανενα προβλημα. Προσωπικα προτεινω 2 80αρηδες για Raid0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Οκτώβριος 7, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 Του SAS του φτάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.