hayabusa Φεβρουάριος 7, 2010 #121 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 ένα απο συγγενικό σπίτι με Tellas Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 7, 2010 #122 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 updated ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
goubianos Φεβρουάριος 7, 2010 #123 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 ONTelecoms Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Φεβρουάριος 7, 2010 #124 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 forthnet 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 7, 2010 #125 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 Ποιο είναι το νόημα να τεστάρετε, ειδικά το latency, με έναν server στο Ηράκλειο... τι τεστάρετε...? την οπτική ίνα στο Αιγαίο...? μερικά ms θα βγάλει σε όλους, από το Ηράκλειο το ίδιο, μέχρι τον Έβρο... Για κάντε ping κανένα server στο εξωτερικό (οποιονδήποτε) να γελάσετε με τα χάλια των παρόχων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 7, 2010 #126 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 Ποιο είναι το νόημα να τεστάρετε, ειδικά το latency, με έναν server στο Ηράκλειο... τι τεστάρετε...? την οπτική ίνα στο Αιγαίο...? μερικά ms θα βγάλει σε όλους, από το Ηράκλειο το ίδιο, μέχρι τον Εύβρο...Για κάντε ping κανένα server στο εξωτερικό (οποιονδήποτε) να γελάσετε με τα χάλια των παρόχων... Eπειδη εσυ δηλαδης δεν μπορεις να παιξεις Κακη Παρεα 2,τα παιδια θα την πληρωσουν κακουργε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 7, 2010 #127 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 Άσε τώρα, τους έδωσα το κόκκινο χάπι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 7, 2010 #128 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 Άσε τώρα, τους έδωσα το κόκκινο χάπι... Aμα αρχισουν να κανουνε θεματα για "τραγικα ping σε server στα Heard Island and McDonald Islands" [υπαρκτο μερος] I ll blame you. Και η τιμωρια προβλεπεται σκληρη (tags:tsakonas,whip,MDMA,tools of pain) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 7, 2010 #129 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 Η πλάκα είναι ότι θα απαντήσει πρώτος κάποιος με connex και θα πει...: "Τι; Μια χαρά είναι τα pings!"... Και άντε μετά να εξηγείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Φεβρουάριος 7, 2010 #130 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 hol 24mbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 7, 2010 #131 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 hol 24mbit ΠΕΘΑΙΝΩ!:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Φεβρουάριος 7, 2010 #132 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORBID21 Φεβρουάριος 7, 2010 #133 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
status Φεβρουάριος 7, 2010 #134 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 Ποιο είναι το νόημα να τεστάρετε, ειδικά το latency, με έναν server στο Ηράκλειο... τι τεστάρετε...? την οπτική ίνα στο Αιγαίο...? μερικά ms θα βγάλει σε όλους, από το Ηράκλειο το ίδιο, μέχρι τον Έβρο...Για κάντε ping κανένα server στο εξωτερικό (οποιονδήποτε) να γελάσετε με τα χάλια των παρόχων... Μου αρέσει, ηδονίζομαι βρε αδελφέ...μέχρι πρότινος ήταν χάλια, dont burst my bubble! -=-=-=-=-=- Αλλά για να μην λες, κακέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Φεβρουάριος 7, 2010 #135 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 Και ένα στην Αγγλία. Και US Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 7, 2010 #136 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 ^^ I rest my case... πάω για ύπνο, ώστε να σηκωθώ νωρίς για να ετοιμάσω την λήξη συμβολαίου μου με την vivodi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 8, 2010 #137 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 ^^ I rest my case... πάω για ύπνο, ώστε να σηκωθώ νωρίς για να ετοιμάσω την λήξη συμβολαίου μου με την vivodi... :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Φεβρουάριος 8, 2010 #138 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 και μερικα πραγματικα μακρινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgkopanas Φεβρουάριος 8, 2010 #139 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 έχω 88% packet loss, τι γίνεται ρε παιδία, έχω φοιτητικο πακέτο otenet :S, κανεις άλλος αντιμετωπίζει τετοιο πρόβλημα. (το firewall είναι κλειστό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 8, 2010 #140 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 έχω 88% packet loss, τι γίνεται ρε παιδία, έχω φοιτητικο πακέτο otenet :S, κανεις άλλος αντιμετωπίζει τετοιο πρόβλημα. (το firewall είναι κλειστό)πιο firewall από όλα ? των windows και του modem router ? Το δικό μου "νόμιζε" ότι ήταν attack και δεν απαντούσε, sagem 1504 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.