Jump to content

Τσεκάρετε την ποιότητα της γραμμής σας με το Pingtest.net![ΟΧΙ ΣΕΡΒΕΡ@ΗΡΑΚΛΕΙΟ]

winters

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Ποιο είναι το νόημα να τεστάρετε, ειδικά το latency, με έναν server στο Ηράκλειο... τι τεστάρετε...? την οπτική ίνα στο Αιγαίο...? μερικά ms θα βγάλει σε όλους, από το Ηράκλειο το ίδιο, μέχρι τον Έβρο...

Για κάντε ping κανένα server στο εξωτερικό (οποιονδήποτε) να γελάσετε με τα χάλια των παρόχων... :suicide:

Ποιο είναι το νόημα να τεστάρετε, ειδικά το latency, με έναν server στο Ηράκλειο... τι τεστάρετε...? την οπτική ίνα στο Αιγαίο...? μερικά ms θα βγάλει σε όλους, από το Ηράκλειο το ίδιο, μέχρι τον Εύβρο...

Για κάντε ping κανένα server στο εξωτερικό (οποιονδήποτε) να γελάσετε με τα χάλια των παρόχων... :suicide:

Eπειδη εσυ δηλαδης δεν μπορεις να παιξεις Κακη Παρεα 2,τα παιδια θα την πληρωσουν κακουργε ?:hehe:

Άσε τώρα, τους έδωσα το κόκκινο χάπι... :hehe:

Aμα αρχισουν να κανουνε θεματα για "τραγικα ping σε server στα Heard Island and McDonald Islands" [υπαρκτο μερος]

I ll blame you.

Και η τιμωρια προβλεπεται σκληρη (tags:tsakonas,whip,MDMA,tools of pain)

Ποιο είναι το νόημα να τεστάρετε, ειδικά το latency, με έναν server στο Ηράκλειο... τι τεστάρετε...? την οπτική ίνα στο Αιγαίο...? μερικά ms θα βγάλει σε όλους, από το Ηράκλειο το ίδιο, μέχρι τον Έβρο...

Μου αρέσει, ηδονίζομαι βρε αδελφέ...μέχρι πρότινος ήταν χάλια, dont burst my bubble! :p

-=-=-=-=-=-

Αλλά για να μην λες, κακέ

9898472.png

έχω 88% packet loss, τι γίνεται ρε παιδία, έχω φοιτητικο πακέτο otenet :S, κανεις άλλος αντιμετωπίζει τετοιο πρόβλημα. (το firewall είναι κλειστό)
πιο firewall από όλα ? των windows και του modem router ? Το δικό μου "νόμιζε" ότι ήταν attack και δεν απαντούσε, sagem 1504

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.