darien Οκτώβριος 7, 2009 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 777 είναι δικαιώματα "read write execute" για ένα αρχείο σε σύστημα unix. Δηλαδή ότι ο χρήστης έχει πλήρη δικαιώματα στο αρχείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 7, 2009 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 Παστελίδη καμάρι μου, κάνε άλλο λογαριασμό και σιγά σιγά βάλε τις επαφές σου. Ευκαιρία να κάνεις και ξεσκαρτάρισμα. Τι χαλάς τη ζαχαρένια σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Οκτώβριος 7, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 παει και το facebook.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 7, 2009 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 για αυτό θα έπρεπε να χαίρεσαι μιας και προσωρινά τουλάχιστον σταμάτησες να (αυτο)φακελώνεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 7, 2009 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 δοκίμασε αυτό μην φοβάσαι, το προφίλ σου στο fb μπορείς να το επαναφέρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Οκτώβριος 8, 2009 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 συγνωμη αλλά με ποιο τρόπο θα του βρεις την απάντηση στην κρυφή ερώτηση; Το πως είναι μια άλλη ιστορία (μη φάμε και ban)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Οκτώβριος 8, 2009 Author #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 Το προβλημα λυθηκε...Eυχαριστω παρα πολυ τον dimitris S Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Οκτώβριος 8, 2009 Author #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 Παιδες λιγη βοηθεια ακομη...μολις μπηκα ξανα στο msn και μου πεταξε το παραθυρο οτι και καλα ειμαι συνδεδεμενος σε δυο σημεια....το αλλο pc λεγεται SPYROSPC... παιζει να βρουμε την ip του...βοηθανε αυτα που σας λεω καθολου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 8, 2009 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 Το προβλημα λυθηκε...Eυχαριστω παρα πολυ τον dimitris SΗ λύση;Αν το θέμα είναι επί των κανόνων, στείλτε μου το με ΠΜ και θα δω τι μπορώ να κάνω.Επίσης, θα πρότεινα να μην ασχοληθείς παραπάνω, να είσαι ευχαριστημένος που τα πήρες όλα πίσω, άλλαξε κωδικούς κλπ και τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Οκτώβριος 8, 2009 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 Εφόσον άλλαξες τον κωδικό, μόλις κάνει logout ο lamer, μετά δε θα μπορεί να ξαναμπεί.Η λύση αφορά την κρυφή ερώτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Οκτώβριος 8, 2009 Author #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 παιζει να βρουμε καπως την ip του?Προσπαθησα με TCPview και netstat απο command prompt και δεν βρηκα τπτ...δεν εμφανιζει την ip γιατι συνδεομαστε και οι δυο στον server του msn και οχι direct.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 8, 2009 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 αν από msn 3ου έστελνες κάποια photo ή αρχείο, θα τον έβλεπες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 8, 2009 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 μπες με τον λογαριασμό κάποιου φίλου σου και στείλε ένα αρχείο στον εαυτό σου. Μόλις το κάνει accept, κάνε ένα netstat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Οκτώβριος 8, 2009 Author #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 εκανα ενα test με εναν φιλο μεσω του msn του αδερφου μου και δεν τον ειδα...!Δοκιμασα και τα δυο...Μαλιστα σε δυο log στο TCPview ειχε αντι για DNS ή IP: *.* Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 8, 2009 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 μπορουμε να μαθουμε και εμεις τον τροπο η οχι ; παστελιδη ; msn ree:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostantinosGr Οκτώβριος 8, 2009 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 Απο οτι θυμαμαι οταν κανεις εγγραφη δινεις και εναλλακτικη διευθυνση.Δεν γινεται να στειλεις εκει καπως τα στοιχεια σου με υπενθυμιση κωδικου?Δεν ειδα αν το προτεινε αλλος ουτε ξερω αν γινεται οντως...υποθεση κανω...δοκιμασε παντως..Anyway ειναι συχνο φαινομενο οπως προειπαν και οι υπολοιποι..Κανεις ενα καινουριο και τελος..Edit:Τωρα ειδα οτι λυθηκε το ζητημα οποτε οκ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
several Νοέμβριος 9, 2009 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Στέλνω μετά απο πολύ καιρό από το θέμα και θέλω να ρωτήσω το Δημήτρη αν μπορεί να βοηθήσει και σε μια περίπτωση ενός φίλου που έπαθε ακριβώς το ίδιο και εδώ και 2 μέρες δεν έχουμε βρεί λύση. Του έχουν αλλάξει και τη μυστική ερώτηση. Μπορεί να βοηθήσει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Νοέμβριος 9, 2009 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Στέλνω μετά απο πολύ καιρό από το θέμα και θέλω να ρωτήσω το Δημήτρη αν μπορεί να βοηθήσει και σε μια περίπτωση ενός φίλου που έπαθε ακριβώς το ίδιο και εδώ και 2 μέρες δεν έχουμε βρεί λύση. Του έχουν αλλάξει και τη μυστική ερώτηση. Μπορεί να βοηθήσει κανεις? Δυστυχώς δε μπορώ να βοηθήσω. Υπάρχουν διαδικασίες μέσα από το Live Support για lost password και υπάρχουν για ένα λόγο. Για να μπορεί να εξακριβωθεί ότι όντως αυτός που ζητάει reset του pass είναι και ο πραγματικός ιδιοκτήτης του live ID. Στην περίπτωση του pastelidis το έκανα γιατί ήμουν σίγουρος ότι είναι αυτός ο owner του ID. Δεν εννοώ ότι αμφιβάλλω για εσένα αλλά όπως ζητάς εσύ "να βοηθήσω" επειδή κάποιος έκλεψε το pass, έτσι θα μπορούσε να το ζητήσει και κάποιος άλλος, κακόβουλος, ο οποίος θέλει να κάνει "κακό" σε κάποιον άλλο ή π.χ να βλέπει τα email της γκόμενάς του ή να υποκλέψει πληροφορίες από κάποιον άλλο. Όπως καταλαβαίνεις είναι λεπτή η θέση μου. Αυτό που μπορώ να πω είναι να σου προτείνω να διαβάσεις το παρόν θέμα, εάν δε το έχεις κάνει ήδη, καθώς οι συμβουλές των παιδιών είναι οι πλέον ορθές. Φιλικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Νοέμβριος 9, 2009 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Υπάρχουν διαδικασίες μέσα από το Live Support για lost password δηλαδη αν καποιος εχει χασει τον κωδικο του μπορει μεσω του ive support αν αποδειξει οτι ειναι ο κατοχος του λογαριασμου να τον ανακτησει ή να τον αλλαξει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeleGiannisGalpe Νοέμβριος 9, 2009 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Εγω guys ξερω ενα παιδι που του ειπαν ή του εδωσαν κατι και βρισκει τουσ κωδικους απο μσν !!! νομιζω οτι αποκλειεται να το βρικε και να το κατεβασε απτο internet γιατι εχω ψαξει πολυ και δεν εχω βρει ακρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.