Jump to content

Breaking News : Asus P4P800 Deluxe Version 2.0 στο Πλαισιο Στουρναρη

soki

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Vagouridi να σου πω είσαι σίγουρος ότι η Rubicom εισάγει Asus γιατι στην Αθήνα που πήρα τηλ μου είπαν πως δεν φέρνουν...

:blink:

Διοτι παραλληλα με την set οι εισαγωγες στην εταιρεια που δουλευω γινονται και απο αυτους....τουλαχιστον ολες οι a7n8x dlx που ειχα απο εκει ηταν...

Αρχική απάντηση από Vagouridis [06-11-2003 και 20:50]

Διοτι παραλληλα με την set οι εισαγωγες στην εταιρεια που δουλευω γινονται και απο αυτους....τουλαχιστον ολες οι a7n8x dlx που ειχα απο εκει ηταν...

Είχες δει ποτέ απο Rubicom P4C800 ή P4P800 για να ξέρω τι θα τους πώ..:D

Αρχική απάντηση από Vagouridis [06-11-2003 και 22:15]

P4P800 σιγουρα δεν εχει...αλλα C800 πρεπει να εχουν....δεν ειμαι και μεσα στο μαγαζι..

’υριο θα πάρω τηλ θεσ/νίκη να μάθω !:blink:

Εγώ ξέρω για Rubicom Καλοχωρίου θεσσαλονίκης...... δεν ξέρω αν έχει στην Αθήνα.... πάντος στην θεσσαλονίκη έχει 1000%

Αρχική απάντηση από Vagouridis [07-11-2003 και 00:26]

Τα κεντρικα ειναι αθηνα ποια..απλα για λογους φορολογικους κραταν την επωνυμια θεσσαλονικη....

Εγώ που πήρα τις 3 μητρικές IC7 απο την Rubicom Αθήνας ήρθαν απο Θεσ/νίκη και όταν τις επέστρεφα που τα είχαν παίξει τις στέλναν Θεσ/νίκη στο Service και μετα μου ερχόταν νέα απο Θεσ/νίκη άρα η έδρα είναι μάλλον ακόμα εκεί και όχι Αθήνα;)

• 3 weeks later...

Τελικά με συμπέρασμα και του Soki οι Rev 2.0 δεν πάνε αρκετά καλά.....Μετά τα 300FSB τα παίζουν !!! :mad::o Εμένα πάλι που έχει Sticker άσπρο και λέει rev 2 και από κάτω έλεγε rev 1.02 γιατί τα πάιζει μετά τα 300 ????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.