Jump to content

Breaking News : Asus P4P800 Deluxe Version 2.0 στο Πλαισιο Στουρναρη

soki

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Πάντως βρήκα ένα σοβαρό πρόβλημα στις Rev2.00, και απλές και deluxe.

Στις γνήσιες έστω.

Όταν ξεκινάει με BIOS default settings το Vcore αντί για 1.525ν είναι 1.2ν!

Όταν μπει χειροκίνητα, φτιάχνει. Αυτό με 2 P4 που δοκίμασα, δεν ξέρω από Celeron τί θα κάνει.

Και όχι, δεν είναι θέμα BIOS με την συγκεκριμένη motherboard, τα δοκίμασα όλα. Όσα είχα και βρήκα έστω.

Παρελήφθη σήμερα στη δουλειά πραγματική παρτίδα p4p800 (όχι deluxe) rev2. Οι μητρικές έχουν το γνωστό ύποπτο αυτοκόλλητο, αλλά όταν το σηκώσεις από κάτω γράφει rev2. Δεν είχα πολύ χρόνο να παίξω μαζί της δυστυχώς. Εμφανισιακά διαφέρει στην ψύκτρα του north που είναι μαύρη, ενώ φοράει από τη μάνα της το 1010 bios. Τίποτε άλλο δεν έπιασα με γυμνό μάτι όσο την κοίταξα. Επίσης το πρόβλημα που αναφέρθηκε με τα ρεύματα δεν φάνηκε να το έχει, τουλάχιστον με έναν p4 2.6 που τη σετάρισα. Η αποδεικτική φωτογραφία τραβήχτηκε με την κάμερα του 3650 γι' αυτό και είναι τόσο θολή (το καημένο δεν μπορεί να εστιάσει κάτω από τους 10 πόντους). Περισσότερες εντυπώσεις αύριο.

post-36-1416070599,6924_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Fireblade [20-10-2003 και 20:45] Επίσης το πρόβλημα που αναφέρθηκε με τα ρεύματα δεν φάνηκε να το έχει, τουλάχιστον με έναν p4 2.6 που τη σετάρισα.

Έχεις δίκιο, μόνο τα 2 πρώτα που ήρθαν εδώ για δοκιμή είχαν αυτό το πρόβλημα, τα άλλα δεν το παρουσιάζουν. Επίσης αυτά τα 2 κάτω από το αυτοκόλλητο δεν γράφουν τίποτα απολύτως. Μάλλον κάποια 'ζημιά' θα είχαν ως σειρά.

Παίδες, τελικά ποια είναι η διαφορά μεταξύ 1 και 2 ??

P.S. Είμαι 99% σίγουρος ότι είχα διαβάσει πως η P800 deluxe (πριν καν μάθουμε για rev2) υποστήριζε και τους μελλοντικούς prescott. Και λέω 99% διότι ήμουν σε περίοδο αναβάθμισης και το έψαχνα το θέμα, μάλιστα κάποιος από το pctech είχε δώσει και link με άρθρο πως όντως το μοντέλο θα υποστήριζε...

• 2 weeks later...

Παίδες,

η γραφή με Ελληνικούς χαρακτήρες, είναι κανόνας του φόρουμ.

Lonewolf, διόρθωσε σε παρακαλώ την καταχώρησή σου, γράφοντας Ελληνικά...

Μην αρχίζουμε να διαγράφουμε καταχωρήσεις, δεν το θέλει κανένας μας αυτό.

3 μαυροι 1000μF αριστερα απο τις μνημες,

αριστερα απο τον cpu 3 μαυροι 1000μF, 1 καφε 1500μF και 2 μικρους "χρυσους" που δεν μπορω αυτη την στιγμη να δω ποσα μF ειναι.

Παντως διαφορα μεχρι τωρα σε σχεση με την παλια ειναι το 1010 bios και η μαυρη ψυκτρα. Το Undervoltage παραμενει.

Κοιτα σε σχεση με την ολοσωμη του RootX , με κοκκινα χρωματα ειναι αυτα που λειπουν λογο οτι εχω την απλη. Μου λειπει ενας μικρος πυκνωτης σε σχεση με την ολοσωμη που ισως ειναι για το chip του Raid και με κιτρινο ειναι ενας επιπλεον μαυρος πυκνωτης ιδιο με τους υπολοιπους γυρω απο τα PCI που εχει επιπλεον η δικια μου. Κατα τα αλλα ειναι ακριβως η ιδια(οι πυκνωτες γυρω απο τις μνημες και γυρω απο την cpu).

http://homepages.pathfinder.gr/computergr/p4p800rev2taiwan.jpg

Τελικά η βλακεία λέει Rev 1.02 κάτω από το αυτοκόλλητο ! Την πήρα από τον Cosmo στην Στουρναρη οπότε δεν είναι μόνο του πλαισίου ... Ο αντιπρόσωπος είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ....:devil: :devil: :nuke:

Αρχική απάντηση από Vagouridis [06-11-2003 και 14:05]

Η παρτιδα απο rub και set δεν ειχε τετοια συμπτωματα...τωρα εαν ο πουλιαδης η το πλαισιο φερνουν κινεζικα δεν ξερω....

TAIWAN ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΏΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΣΠΡΟ STICKER REV2 ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΛΕΓΕ 1.02 !!!:toomuchne :devil:

Αυτο με τα αυτοκολλητα και το απο που ερχεται η καθε asus ειναι μια μεγαλη ιστορια...αυτο που σιγουρα μπορω να πω ειναι οτι το 80% της εισαγωγης του πλαισιου ειναι μεσω πουλιαδη και ειναι κινεζικο...τα λιγα κομματια που φερνει ειναι για να μπορει να καλυπτει με εγγυηση τα προιοντα μεσω ctc (παλια) set και rub.Και το κορυφαιο ειναι οι τιμες του που ειναι 50% απο την χονδρικη για ενα κομματι...Kαι μονο το θεμα με την μειωμενη εγγυηση ειναι λογος να μην παρει κανεις teac , asus , logitech απο το πλαισιο....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.