Jump to content

ΝΕΟ ΚΟΥΤΙ

stergios1055

Recommended Posts

Ολα αυτα τα εχουν και πολλες αλλες εταιρειες ,αλλα με αλλο υλικο,πιο καλο απο την πλαστικουρα των Lian-Li.

την πέταξες και με κόλλησες στον τοίχο με πινέζες:TD:

Ολα αυτα τα εχουν και πολλες αλλες εταιρειες ,αλλα με αλλο υλικο,πιο καλο απο την πλαστικουρα των Lian-Li.

BLASPHEMY!!!:angry::angry::angry:

Ρε τα λιαν λι ειναι για πολλους τα κορυφαια!!!

Εγω συμφωνω με το xigmatek!!!Εχει και φοβερους ανεμιστηρες μεσα!!!

Σε τιμες 60-70 εχω δει πλαστικα στο ΠΛΑΙΣΙΟ,για παραπανω δεν ξερω τι παιζει,εκτος απο μερικα των 150+ ευρω που ναι ειναι αλουμινιο ολο.

Mακρια απο Lian-Li και θυγατρικες (υποθετω τα ιδια θα ναι) ,λογω κακης ποιοτητος κατασκευης και πολλων αλλων.:nothing:

Ρε man, νιώθεις?

Ρε man, νιώθεις?

+1

Ειναι σαν να λες μακρια απο MERCEDES λογω χαμηλης ποιοτητας κατασκευης...και χαλια σαλονιου και αξιοπιστιας....:TD::TD::TD::TD:

+1

Ειναι σαν να λες μακρια απο MERCEDES λογω χαμηλης ποιοτητας κατασκευης...και χαλια σαλονιου και αξιοπιστιας....:TD::TD::TD::TD:

Mακρια απο Lian-Li και θυγατρικες (υποθετω τα ιδια θα ναι) ,λογω κακης ποιοτητος κατασκευης και πολλων αλλων.

Kαι Mercedes να περνα,δε θα κοιταζα το σαλονι,αυτο δε καταλαβες και με το κουτι στην περιπτωση μας.Εκτος και αν ειναι ιδια απο σημερα η coolermaster με την Lian-Li. :o

Kαι Mercedes να περνα,δε θα κοιταζα το σαλονι,αυτο δε καταλαβες και με το κουτι στην περιπτωση μας.Εκτος και αν ειναι ιδια απο σημερα η coolermaster με την Lian-Li. :o

Πες τοτε μερικα απ τα ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

Συνηθως πανε μαζι αυτα...Τι δεν εχουν τα λιαν λι?

Ποιτητα?Λειτουργικοτητα?

Τα κανεις λες και ειναι σαπιλα...Ελεος!!!

Δλδ ολοι στα διεθνη φορουμ που τα εκθιαζουν και τα προτιμανε δεν ξερουν τι λενε?

επειδη εχω και cm και λιανλι δεν νομιζω οτι η ποιοτητα κατασκευης των cm ειναι καλυτερη, το αντιθετο μαλιστα.

Το κλασσικοτατο 690 δεν θα το προτεινει κανεις???

Στα 75 ευροπουλα ειναι πολυ καλη επιλογη!!!

Δοκιμασμενο καιρο τωρα...

Δυστυχώς ο Hydra έχει δίκιο.

Οσο και αν φαίνεται παράξενο ορισμένα κουτια της Lian-li είναι τελείως μάπα.

Πήρα ένα τέτοιο πέρσι στα 80€ από το Πλάισιο. πολύ λεπτό αλουμίνιο και πλαστικό στην πρόσοψη. Το καπάκι των usb κρέμασε μέσα σε ένα μήνα. Και από το πολύ άνοιξε κλείσε στο τέλος δεν έκλεινε καλά. Έφαγε και μια και κρέμασε όλη η πρόσοψη.

Χίλιες φορές το Nxzt που είχα πιο πριν. Όλο πλαστικό των 50€ άλλα ανθεκτικό.

Τώρα φυσικά έχω Coolemaster και μάλλον δεν θα το αλλάξω για πολύ καιρό

Tα λιανλι ειναι ακριβα σαν κουτια, δε λεω!! αλλα οχι και πλαστικουρες!! Εγω εχω αυτο της υπογραφης μου και ειναι αψογο για 100€!! ασχετως οτι λογω εφε και μεγεθους το αλλαζω για στακερ!

Πρόσφατος κάτοχος ενός ATCS 840 ένα θα πώ... γιατί είδα και από κοντά τα αλουμίνια της silverstone και Lian Li...

Οι δύο τελευταίες είναι κορυφαίες... Το αλουμίνιο της CM με απογοήτευσε αλλά όχι ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την... κουτάρα μου...

Και κάτι άλλο...

Υπάρχει πλαστικό lian li;

Σαν ανέκδοτο ακούγεται... πλαστικό lian li... χιχιχι

Αν σήμερα μου ζητούσαν να επιλέξω κουτί θα έπαιρνα ένα από την νέα φουρνιά της Lancool, το K62 κατά προτίμηση. SECC Lian Li δηλαδή σε τιμές έκπληξη...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.