Jump to content

5870 & 5850 Bench και Εντυπώσεις

The_Blade

Recommended Posts

Thx παίδες,θα δοκιμάσω να βάλω τον 80ρι.

Tα vrm δεν ξέρω ποια είναι ακριβώς και αν τα καλύπτει.

Το σημείο που φαίνεται ακάλυπτο βρισκόταν ακριβώς πάνω του το fanάκι της ati στο stock cooler.

Φαίνεται και σε αυτή τη photo εκει που είναι το κενό.

Επίσης για τις θερμοκρασίες που έγραψα πιο πάνω ο ανεμιστήρας της zalman δούλευε σε full στροφές,αλλά και πάλι είναι πιο αθόρυβο από της ati.

Είναι "δεξιά" από το άνοιγμα, προς την μεριά που είναι η τροφοδοσία.

Στην φώτο αυτή πατάνε στην άσπρη "λωρίδα"

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Συνεχίζω τo off-topic για μόνο ένα ποστ... :whistling

Το σημείο που βρίσκονται είναι παράκεντρα, εκεί δύσκολα να καθίσει ανεμιστήρας που να τα χτυπάει "μισοφέγγαρο" δλδ με τη μέγιστη δυνατή ροή για τέτοια διάταξη. Εκτός αν μπει ένας 80άρης ή 92άρης στα αριστερά και στα δεξιά μπει κάποιος μικρότερης διαμέτρου αλλά βολικός με τη ροή...

Tricky μου φαίνεται, αλλά ίσως απλά με ένα passive-heatsink να γίνεται δουλειά.

Off-topic over!

Ναι έχω,όπως είχα και με τις,8800 gt και gtx275.

Μάλλον είναι το τροφοδοτικό μου,το corsair hx620...

εμενα ομως ειναι 1200watt!

χρηστο βάλε μια scythe musashi και θα βρείς την υγεία σου δεν είμαι και κοντά να έρθω να τεστάρουμε μια από τις 2 που έχω στο συρτάρι...

εκτος και αν το πήρες απόφαση να βάλεις block...

Eμενα το κανουν και οι τρεις 5870, 2χ 4890 που ειχα πριν καθως και η 8800gtx που ειχα πιο παλια!

Δεν χρειαζεται να ανησυχεις.

Eμενα το κανουν και οι τρεις 5870, 2χ 4890 που ειχα πριν καθως και η 8800gtx που ειχα πιο παλια!

Δεν χρειαζεται να ανησυχεις.

το ξερω οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο! απλα ολα ειναι σε νερο, οι ανεμιστηρες να μην ακουγονται...και εχω τωρα τη βλακεια τη σφυριχτρα να χαλαει τον κοσμο! και το αλλο ειναι οτι για να μην το ακουω, πρεπει μονιμως να παιζω με ακουστηκα! πονεσαν τ'αυτια μου!:wall::wall::wall:

edit: ποιας εταιρειας 5870 εχεις?

χρηστο βάλε μια scythe musashi και θα βρείς την υγεία σου δεν είμαι και κοντά να έρθω να τεστάρουμε μια από τις 2 που έχω στο συρτάρι...

εκτος και αν το πήρες απόφαση να βάλεις block...

πετρο δεν φταιει η ψυξη! ηδη εχει μπει το heatkiller! οι πυκνωτες ειναι που σφυριζουν:mad::mad::mad:

το ξερω οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο! απλα ολα ειναι σε νερο, οι ανεμιστηρες να μην ακουγονται...και εχω τωρα τη βλακεια τη σφυριχτρα να χαλαει τον κοσμο! και το αλλο ειναι οτι για να μην το ακουω, πρεπει μονιμως να παιζω με ακουστηκα! πονεσαν τ'αυτια μου!:wall::wall::wall:

edit: ποιας εταιρειας 5870 εχεις?

2x sapphire, 1x XFX

Aυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι η XFX εχει default ταση 1.125ν ενω οι sapphire εχουν 1.175ν! Παρολο που εχω περασει σε ολες το τελευταιο bios της ΑΤΙ.... (η XFX και με το original που φοραγε παλι 1.125ν επαιζε).

Παιδια επειδη δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με OC σε καρτες γραφικων θα ηθελα να μου πειτε ποιο προγραμμα πρεπει να κατεβασω ωστε να κανω oc στην 5850 που εχω και να μου δωσετε ενα λινκ αν ειναι ευκολο..

Θελω να την κλοκαρω στα ρολογια της 5870 (850, 1200).. Θα χρειαστει αυξηση τασης? Ευχαριστω

MSI Afterburner ->

http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm

Παίξε με τον πυρήνα.Όταν δείς ότι δεν σε παίρνει ανέβαζε λίγο την τάση.Απλά τρέχε ένα OCCT για κάνα 10άλεπτο για να βλέπεις αν είναι Stable,και στο τέλος ανέβασε την ταχύτητα των μνημών

MSI Afterburner ->

http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm

Παίξε με τον πυρήνα.Όταν δείς ότι δεν σε παίρνει ανέβαζε λίγο την τάση.Απλά τρέχε ένα OCCT για κάνα 10άλεπτο για να βλέπεις αν είναι Stable,και στο τέλος ανέβασε την ταχύτητα των μνημών

Καταρχας σε ευχαριστω για την αμμεση απαντηση!

Μολις εβαλα το MSI Afterburner που μου ειπες αλλα δεν με <<αφηνει>> να ανεβασω τον πυρηνα πανω απο 775 και τις μνημες πανω απο 1125..Οσο δηλαδη περιθωριο μου εδινε και το ati overdrive..Γιατι συμβαινει αυτο?

Το μοντέλο της Sapphire έχεις έ;Θέλει φλασάρισμα με άλλο bios φίλε μου.Κατέβασε το Bios της asus και πέρνα το(της Sapphire είναι κλειδωμένο)

2x sapphire, 1x XFX

Aυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι η XFX εχει default ταση 1.125ν ενω οι sapphire εχουν 1.175ν! Παρολο που εχω περασει σε ολες το τελευταιο bios της ΑΤΙ.... (η XFX και με το original που φοραγε παλι 1.125ν επαιζε).

αυτο με την ταση, οντως ειναι περιεργο! δλδ ολες οι 5870... "σφυριζουν" ???

Το μοντέλο της Sapphire έχεις έ;Θέλει φλασάρισμα με άλλο bios φίλε μου.Κατέβασε το Bios της asus και πέρνα το(της Sapphire είναι κλειδωμένο)

Α οκ φιλε ευχαριστω για την βοηθεια!

Θα το αφησω στα 775 πυρηνα και 1125 μνημη που με αφηνει δεν θα μπω σε διαδικασια φλασαρισματος, γιατι με φλασαρισμενο το bios μπορει να εχω προβλημα με την εγγυηση αν συμβει κατι...

Βρες το msiafterburner.cfg στο program files\msi και αλλαξε

EnableUnofficialOverclocking = 0 σε

EnableUnofficialOverclocking = 1

Α οκ φιλε ευχαριστω για την βοηθεια!

Θα το αφησω στα 775 πυρηνα και 1125 μνημη που με αφηνει δεν θα μπω σε διαδικασια φλασαρισματος, γιατι με φλασαρισμενο το bios μπορει να εχω προβλημα με την εγγυηση αν συμβει κατι...

Ποιός στο πε;Μπές στο Gpu-Z και κράτα ένα αντίγραφο του παλιού!Και εγώ έτσι το έχω κάνει!

Βρες το msiafterburner.cfg στο program files\msi και αλλαξε

EnableUnofficialOverclocking = 0 σε

EnableUnofficialOverclocking = 1

Πηγα να κανω αυτο που μου ειπες, αλλαξα το 0 σε 1 και μολις πηγα να το αποθηκευσω μου ελεγε οτι δεν επιτρεπεται η προσβαση και δεν με αφηνε να το αλλαξω:cry::cry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.