JiMk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2003 Vagouridis? Εγώ? ή ο Soki? Γεια πέιτε γνώμες.... εγώ πιστεύω ο icy20..lol:laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Οκτώβριος 6, 2003 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2003 κανενας, αν τεθει ζητημα top poster θα μηδενιστουν τα post, ουτε για αστειο να μην ακουω περι top-poster..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 6, 2003 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2003 off-topic είναι εδώ swedkg... πλακίτσα κάνουμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Οκτώβριος 6, 2003 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2003 καταρχας ειναι Suedehead και ναι πλακιτσα δεν λεω αλλα απο πλακιτσα ξεκινανε ολαΚαλημερα να εχουμε και καλη εβδομαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Οκτώβριος 6, 2003 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2003 swedkg... ????ο Suedehead στο ειπε .....παλι αρχισες να το ανοιγεις το ρημαδι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Οκτώβριος 6, 2003 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2003 καλημερα shido καλη εβδομαδα...Please μην ξεκινησει κουβεντα ποιος ειναι ο swedkg ποιος ο Suedehead δεν θα το αντεξω πρωινιατικα....Suedehead Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 6, 2003 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2003 Αρχική απάντηση από shidokanjohn [06-10-2003 και 10:37] swedkg... ????ο Suedehead στο ειπε .....παλι αρχισες να το ανοιγεις το ρημαδι??? Το τι θα ανοίγω.... και τι θα λέω..... είναι δικό μου πρόβλημα και ΔΕΝ σε αφορά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 6, 2003 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2003 Για ηρεμηστε λιγο πρωινιατικα ολοι. Δεν υπαρχει λογος για αψιμαχιες ......Πιειτε ενα καφεδακι..... φατε κανενα κρουασαν και πειτε κανενα νεο πανω στους υπολογιστες....το ποιος ειναι και το τι ειναι εδω μεσα δεν μας ενδιαφερει. Οσο για τον τοπ Ποστερ συμφωνω κι εγω, οτι αν συνεχιστει κατι τετοιο, θα προτεινα να σβηστουν οι μετρητες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 6, 2003 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2003 Αρχική απάντηση από JiMk Vagouridis? Εγώ? ή ο Soki? Γεια πέιτε γνώμες.... εγώ πιστεύω ο icy20..lol:laughing: eeeee? who cares?:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Οκτώβριος 6, 2003 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2003 Obviously jimk does Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Οκτώβριος 6, 2003 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2003 Δεν υφισταται top poster στο Lab.grθα παρακαλουσα πολυ να μην ξανατεθει θεμα top poster και αλλα παρομοιαΤο Thread κλειδωνει εδω, δεν εχει νοημα ουτε για πλακιτσαSuedehead Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.