loukas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Ενω εχω βαλει τον σκληρο δισκο πανω στον φορητο μου και προσπαθω να του κανω format εκει που παταω enter μου λεει οτι δεν υπαρχει σκληρος δισκος και να ελενξω αν ειναι ολα συνδεδεμενα ενω ειναι..Τι μπορω να κανω?Δεν το εχω ξαναδει το συγεκριμενο προβλημα.Σας ευχαριστω προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Οκτώβριος 6, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2009 Ο δίσκος είναι sata ;Xp θέλεις να εγκαταστήσεις ;Δώσε καμμιά παραπάνω πληροφορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Οκτώβριος 6, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2009 Ο δισκος ειναι Sata ναι..και θελω να εγκαταστησω Xp με τον κλασικο τροπο.Western Digital ειναι 160Gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Οκτώβριος 6, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2009 Κοίταξε εδώ : http://www.thelab.gr/showthread.php?t=60576&highlight=nlite post #8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Οκτώβριος 6, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2009 Ωραια το διαβασα αυτο που μου στειλατε,πως βρησκω τα Drivers για να τα περασω σε Stickaki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda73 Οκτώβριος 7, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 Αν τα xp έχουν ενσωματωμένο το sp2, δεν χρειάζεσαι drivers για sata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Οκτώβριος 7, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 Το sp2 τι ακριβως ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.