Jump to content

geogeoland

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Περι ιονιστών το θέμα. Έχει ασχοληθεί κανείς με αυτά τα μαραφέτια? Κάνουν δουλειά? Αξίζουν για κάτοικο κέντρου Ελληνικής πόλης, με υπολογιστή στο δωμάτιο? Τιμές? Αξιόπιστες μάρκες? Γενικώς τί παίζει? Συζήτηση να γίνεται. :D

Για δώσε infoz μόλις παραλάβεις. :) Φασαρία, κατανάλωση, αποτέλεσμα, συντήρηση.. τέτοια πράματα. :)

τον εχω μολις λιγες ωρες σε λειτουργια οποτε σαν αποδοση δε μπορω να πω εαν κανει οσα υποσχεται. Σα θορυβο εχει 3 λειτουργιες απο τις οποιες η χαμηλη δεν ακουγεται,η μεσαια ακουγεται σαν ενα pc με default ψυκτρα και η υψηλη σαν..ενας απορροφητηρας.

Τα μισα να κανει απο οσα αναφερει ευχαριστημενος θα ειμαι. Κοστιζε 190 ευρω και τον πηρα γιατι επεσε οπως βλεπεις στα 130. Εχω φοιτητικο σπιτι παντως, δε γνωριζω για ποια χρηση τον θελεις εσυ :)

Έχω τον ario puro της Delonghi περίπου 2 χρόνια

Αγοράστηκε για το 2μηνο του χειμώνα που έρχονται οι δικοί μου Αθήνα μιας και καπνίζουν και το να ανοίξεις παράθυρα χειμωνιάτικα δεν είναι και το ιδανικότερο.

Χρησιμοποιείται σε χώρο 25τετραγωνικών (σαλόνι+κουζίνα>ενιαίος χώρος)

Στη χαμηλή σκάλα το παλεύει μέχρι 10 τσιγάρα τη μέρα.

Στη μεσαία σκάλα ως 30τσιγάρα τη μέρα.

Στη τελευταία σκάλα δεν έχει δοκιμαστεί καθώς κάνει όντως σαν απορροφητήρας.

Το φιλτράκι πλένεται με νερό 1φορά το μήνα και δείχνει οτι όντως κάνει δουλειά.

Έχει και αφυγραντήρα που προσωπικά δεν έχω καταλάβει διαφορά είτε δουλεύει είτε όχι.

από τιμή είχε 150ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Προσωπικά δεν ξέρω ακόμα καν αν το θέλω... προσπαθώ προς το παρόν να δω τί κάνει, πόσο καλά το κάνει, γενικώς αν αξίζει να έχεις κάτι τέτοιο στο χώρο σου. Σε διάφορα site εταιριών που κατασκευάζουν ιονιστές λέει διάφορα όμορφα και ασαφή, επίσης παρόμοια όμορφα και εξίσου ασαφή λέει και σε διάφορα... user's reviews, ωστόσο το "χαρτί" απο την πραγματικότητα διαφέρει πολύ. Εξάλλου, σε όλες σχεδόν τις συζητήσεις που βρήκα, όσοι σκέφτονταν να αγοράσουν κάτι σχετικό το έκαναν με το σκεπτικό του να γλυτώσουν απο τον καπνό του τσιγάρου, χωρίς να ανοίγουν παράθυρο.

Εγώ δε θα το ήθελα για κάτι τέτοιο, καθώς δε καπνίζω, ούτε καπνίζει και κανείς άλλος στο σπίτι. Η σκέψη είναι, αν όντως μπορεί να βελτιώσει την ατμόσφαιρα, να την καθαρίσει όχι απο κάτι τόσο άμμεσο όσο ο καπνός του τσιγάρου, αλλά απο όλους τους ρύπους που υπάρχουν στον αέρα του κέντρου μιας πόλης σα τη Θεσσαλονίκη, και αν έχει κανένα νόημα να ""εξισσοροπήσω"" την κατάσταση με τα ιόντα (:p) στο χώρο μου, μιας και οι διάφορες ηλεκτρικές συσκευές λειτουργούν διαρκώς (κυρίως το PC) και παράγουν θετικά ιόντα, συν το να γλιτώσω απο την ομολογουμένως αρκετή σκόνη που υπάρχει στον αέρα εδώ, ίσως να πάρω κάτι σχετικό.

Γίνονται όλα αυτά, ή... ελαφάκι για τον Κωστάκη?

λοιπον ο ιονιστης δουλευει πολυ καλα τον δοκιμασα. Καπνιζαν με κλειστα παραθυρα καποιοι φιλοι μου και παραυτα το σπιτι δε μυριζε καθολου. Φυσικα δεν το προοριζω για αυτο αλλα για να βελτιωσει την ποιοτητα του αερα, αλλα αυτο ειναι ενα σημαδι πως θα το κανει :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.