Jerry007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 Επειδή το w810i μου έφαγε τα ψωμιά του ψάχνω καινούργια συσκευή με αυστηρό όριο στο budget τα 300€. Αν και μπορώ να διαθέσω παραπάνω δεν μου αρέσει η αίσθηση της πάρα πολύ ακριβής συσκευής. Όσο νάνε 15 είμαι οπότε μπορεί να μου την κλέψουν, να πέσει στην τουαλέτα, να γρατζουνιστεί και να υποστεί ένα σωρό κακουχίες Θα αγοραστεί αυτή την εβδομάδα και δεν βάζω πολλά κριτήρια. Μετά απο αναζήτηση βρήκα το Nokia 5800. Ψάχνω κάτι σε τέτοιο στίλ. Είμαι ανοικτός σε προτάσεις για κάποιο άλλο ή και τα παράπονα σας για το 5800. Ευχαριστώ in advance Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 5, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Μεταχειρο ελληνικο iphone 3g ftw http://www.thelab.gr/showthread.php?t=68403 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=67786 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Οκτώβριος 5, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Να σου πώ δούλεψα το iPhone ενός φίλου μου και δεν εντυπωσιάστηκα τόσο. Και σε γενικές γραμμές εκτός από το γεγονός ότι είναι Apple πιστεύω το Nokia έχει καλύτερα χαρακτηριστικά (3mp camera,flash,δυνατότερη μπαταρία, δυνατότητα αναβάθμισης μνήμης αργότερα και καλύτερη τιμή.) Το iPhone έχει σίγουρα καλύτερο design και μεγαλύτερη οθόνη αλλα το 5800 έχει ανάλυση 640×360 ενώ το iPhone 480x320. Οπώτε δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλος ο σαματάς με τα iPhone. Άμα είναι το γεγονός οτι είναι 3G πάω πάσο. Βέβαια όσο καιρό θα το έχω ζήτημα να κάνω μια φορά βίντεο κλήση Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Οκτώβριος 5, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Επειδή κι εμένα η γνώμη μου για το Ιphone είναι όχι και τόσο καλή και το λέω εμπειρικά θα σου πρότεινα ως κάτοχος του Nokia E51 να πάρεις το Ε52 που είναι η επόμενη γενιά του και να μην προτιμήσεις κάποιο touchscreen για τους παρακάτω λόγους:1. Σίγουρα θα στέλνεις αρκετα μηνύματα και καθώς έχω δοκιμάσει όλα τα πληκτρολόγια όλων των λειτουργικών δεν βρήκα καποιο που μπορεί να αντικαταστήσει το κλασσικό.2. Η πολύ μεγάλη οθόνη στα touchscreen δεν υπαρχει γιατι πολύ απλά η μισή παντα είναι γεμάτη με κάποιο μενού η ακόμα η με το εικονικό πληκτρολόγιο.3. Τα touchscreen ξοδεύουν άσκοπα και χωρίς κάποιο ουσιαστικό λόγο περισσότερη μπαταρία για απλές λειτουργίες λόγο της "μεγάλης οθόνης" και λόγο των λειτουργικών τους που είναι πολύ βαρία για τα κινητά που κυκλοφορούν.4.Το Ε52 που σου προτείνω έχει μια από της μεγαλύτερες μπαταρίες στην κατηγορία του και αυτονομία.off TopicΚαι όσο για το Iphone είναι απαράδεκτο ενα "κινητό" που κοστίζει τόσο πολλά λεφτά και διαφιμίζει τις δυνατότητες που έχει στο ίντερνετ να μήν έχει Rss Reader, δυνατότητα να ανοίγω 2 tab, και όταν ανοίγω το fring και μιλάω για να κάνω κάτι άλλο ταυτόχρονα αναγκαστηκά πατάω το "μοναδικό" κουμπί που έχει και μου κλείνει το πρόγραμμα. Έτσι το Iphone είναι γρήγορο γιατί πολύ απλά τρέχει πάντα ένα και μόνο πρόγραμμα. Για word-excel νομίζω οτι δεν έχει τhν δυνατότητα να διαβάσεις εξαρχής αν λάβεις κάποιο αρχείο μέσω e-mail. Και το χειρότερο δεν έχεις κάτι σαν task manager ούτε ξέρω κάποια εφαρμογή.Φιλικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 5, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Να σου πώ δούλεψα το iPhone ενός φίλου μου και δεν εντυπωσιάστηκα τόσο.Και σε γενικές γραμμές εκτός από το γεγονός ότι είναι Apple πιστεύω το Nokia έχει καλύτερα χαρακτηριστικά (3mp camera,flash,δυνατότερη μπαταρία, δυνατότητα αναβάθμισης μνήμης αργότερα και καλύτερη τιμή.) Το iPhone έχει σίγουρα καλύτερο design και μεγαλύτερη οθόνη αλλα το 5800 έχει ανάλυση 640×360 ενώ το iPhone 480x320. Οπώτε δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλος ο σαματάς με τα iPhone. Άμα είναι το γεγονός οτι είναι 3G πάω πάσο. Βέβαια όσο καιρό θα το έχω ζήτημα να κάνω μια φορά βίντεο κλήση Tο 5800 δεν είναι 3G? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 6, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2009 εγω εχω το νοκια 5800 και κανει παπαδες...θα λεγα να το προτιμησεις!,μακρια απο vodafone live εκδοση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 6, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2009 ,μακρια απο vodafone live εκδοση...Για ποιο λόγο?Το πήρε η κοπέλα μου σε έκδοση Vodafone και, πέρα από το λογότυπο που έχει μπροστά, δε φαίνεται να έχει κάποια αλλαγή στο μενού στα χρώματα της Vodafone.Επίσης, με μία απλή αλλαγή του product code, το λογισμικό μπορεί να αναβαθμιστεί με το τελευταίο γνήσιο Nokia (σε περίπτωση που ενδιαφέρεται για την τελευταία έκδοση, επειδή η Vodafone ήθελε να μείνει στην προηγούμενη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Οκτώβριος 6, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2009 Επειδή κι εμένα η γνώμη μου για το Ιphone είναι όχι και τόσο καλή και το λέω εμπειρικά θα σου πρότεινα ως κάτοχος του Nokia E51 να πάρεις το Ε52 που είναι η επόμενη γενιά του και να μην προτιμήσεις κάποιο touchscreen για τους παρακάτω λόγους:1. Σίγουρα θα στέλνεις αρκετα μηνύματα και καθώς έχω δοκιμάσει όλα τα πληκτρολόγια όλων των λειτουργικών δεν βρήκα καποιο που μπορεί να αντικαταστήσει το κλασσικό. 2. Η πολύ μεγάλη οθόνη στα touchscreen δεν υπαρχει γιατι πολύ απλά η μισή παντα είναι γεμάτη με κάποιο μενού η ακόμα η με το εικονικό πληκτρολόγιο. 3. Τα touchscreen ξοδεύουν άσκοπα και χωρίς κάποιο ουσιαστικό λόγο περισσότερη μπαταρία για απλές λειτουργίες λόγο της "μεγάλης οθόνης" και λόγο των λειτουργικών τους που είναι πολύ βαρία για τα κινητά που κυκλοφορούν. 4.Το Ε52 που σου προτείνω έχει μια από της μεγαλύτερες μπαταρίες στην κατηγορία του και αυτονομία. off Topic Και όσο για το Iphone είναι απαράδεκτο ενα "κινητό" που κοστίζει τόσο πολλά λεφτά και διαφιμίζει τις δυνατότητες που έχει στο ίντερνετ να μήν έχει Rss Reader, δυνατότητα να ανοίγω 2 tab, και όταν ανοίγω το fring και μιλάω για να κάνω κάτι άλλο ταυτόχρονα αναγκαστηκά πατάω το "μοναδικό" κουμπί που έχει και μου κλείνει το πρόγραμμα. Έτσι το Iphone είναι γρήγορο γιατί πολύ απλά τρέχει πάντα ένα και μόνο πρόγραμμα. Για word-excel νομίζω οτι δεν έχει τhν δυνατότητα να διαβάσεις εξαρχής αν λάβεις κάποιο αρχείο μέσω e-mail. Και το χειρότερο δεν έχεις κάτι σαν task manager ούτε ξέρω κάποια εφαρμογή. Φιλικά Σωστά αυτα που λές εκτός απο αυτο για την μπαταρία. Από όσα review διάβασα αυτο που τόνιζαν όλοι είναι η αντοχή της μπαταρίας του 5800 Τώρα για το Ε52 καλό φαίνεται στα χαρτιά, αλλά σαν looks δεν έχει κάτι που να μου κάνει το "κλίκ" να το επιλέξω. Tο 5800 δεν είναι 3G? Από όσα ξέρω, όχι. Έχει μόνο έναν αισθητήρα φωτός στο μπροστινό μέρος όπως τα περισσότερα κινητά. εγω εχω το νοκια 5800 και κανει παπαδες...θα λεγα να το προτιμησεις! ,μακρια απο vodafone live εκδοση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 6, 2009 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2009 Από όσα ξέρω, όχι. Έχει μόνο έναν αισθητήρα φωτός στο μπροστινό μέρος όπως τα περισσότερα κινητά. Όχι. Έχει και κάμερα και είναι 3G http://www.forum.nokia.com/devices/5800_XpressMusic Frequency Bands: GSM 1800 GSM 1900 GSM 850 GSM 900 WCDMA 1900 WCDMA 2100 WCDMA 850 WCDMA 900 Data Bearers: CSD Dual Transfer Mode (MSC 11) EGPRS HSCSD HSDPA WCDMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Οκτώβριος 6, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2009 Nice catch Δεν το είχα προσέξει στα specs του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Οκτώβριος 6, 2009 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2009 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2927&idPhone1=2694#καμιά γνώμη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 6, 2009 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2009 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2927&idPhone1=2694#καμιά γνώμη;Δε θα έπαιρνα κανένα από τα δύο, κυρίως γιατί δεν έχουν Symbian ή Windows Mobile και έχουν χαμηλή ανάλυση οθόνης (για τα γούστα μου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Οκτώβριος 6, 2009 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2009 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2927&idPhone1=2694#καμιά γνώμη;η lg βγαζει φοβερα κινητα...το μονο μειον ηταν οτι στα περισσοτερα δεν εβαζε λειτουργικο...απ τη στιγμη που ομως και τα δυο που διαλεξες εχουν λειτουργικο,σε συνδιασμο με τα υπολοιπα χαρακτηριστικα ειναι πολυ καλες επιλογες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 6, 2009 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2009 Nokia 5800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 7, 2009 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 Για ποιο λόγο?Το πήρε η κοπέλα μου σε έκδοση Vodafone και, πέρα από το λογότυπο που έχει μπροστά, δε φαίνεται να έχει κάποια αλλαγή στο μενού στα χρώματα της Vodafone. Επίσης, με μία απλή αλλαγή του product code, το λογισμικό μπορεί να αναβαθμιστεί με το τελευταίο γνήσιο Nokia (σε περίπτωση που ενδιαφέρεται για την τελευταία έκδοση, επειδή η Vodafone ήθελε να μείνει στην προηγούμενη). γιατι αν κανεις την αλλαγη του product code περα οτι θελει βαβουρα χανεις και την εγγυηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 7, 2009 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 γιατι αν κανεις την αλλαγη του product code περα οτι θελει βαβουρα χανεις και την εγγυηση.... Νόμιζα ότι μπορείς να επαναφέρεις το παλιό product code (ποια βαβούρα? 2 λεπτά δουλειά είναι με το Nemesis βρε ) και συνεπώς να φλασάρεις το Vodafone firmware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 7, 2009 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 δε νομιζω οτι ο μεσος χρηστης μπορει να τα κανει ολα αυτα:baby:αλλωστε γιατι να μη τα γλιτωσει αυτα και να παρει το "καθαρο" μοντελο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Οκτώβριος 7, 2009 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 Από όσα διάβασα κατέληξα στο 5800 Αρχές επόμενης εβδομάδας θα το έχω :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
topas Οκτώβριος 7, 2009 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 5800 και απο μενα στα χρηματα που το θες (το βρισκεις και αρκετα πιο φθηνα) και κανει και παπαδες!!οποτε νομιζω η επιλογη σου ειναι σωστη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavredis Οκτώβριος 7, 2009 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 εγω θα εδινα 20 ευρω παραπανω και θα επερνα αυτο http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Nokia-E55-Black.htm (Νοκια Ε55 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.