Jump to content

Προβλημα με partition magic

jimmyakan

Recommended Posts

στο λαπτοπ που πηρα ειχε ενα σκληρο c με μεγεθος 983 MB και ενα d με μεγεθος 290 GB!!Φορματ δεν εκανε!αποφασισα να σβησω λοιπον το c οπως μου ειπε ενας φιλος με το partition magic!!τον εσβησε εκανα επανεκιννηση και τωρα μου βγαζει ενα Non-System disk or disk error!!τι κανω?

Αυτο το μηνυμα στο βγαζει οταν παει να φορτωσει τα windows απο το δισκο σωστα? Τωρα δε μπορεις να κανεις format δηλαδη? Εκανες boot απο το cd των windows και σου βγαζει καποιο προβλημα?

πως μπαινω εκει??δεν μου το εμαφανιζει...φορτωνει τα αρχεια στην αρχη του boot και μετα μου πεταει το μηνυμα για σφαλμα!!!δοκομασα να σβησω το partition με το partition Magic και οταν εκανε την επανεκκινηση μου λεει να φορτωσω δισκο!ποιον δισκο??γιατι?

δεν καταλαβα

Οταν κανεις boot απο το cd των windows στην αρχη λογικα θα σου δινει την επιλογη να πατησεις R για να ξεκινησει η recovery console. Μετα δινεις την εντολη diskpart στην κονσολα και σβηνεις ολα τα partitions απο εκει.

Με το partition magic (με την προυπόθεση ότι έχεις κάποιο boot cd του partition magic ή το acronis disk director -πάλι bootable- αφού διαγράψεις τον δίσκο c, κάνε extend τον δίσκο d ώστε να έχει όλη τη χωρητικότητα του δίσκου. Σώσε τις αλλαγές και μετά επανεκίνηση τον υπολοφιστή με το cd των windows και τρέξε το recovery. Η παραπάνω διαδικασία φυσιολογικά θα φτιάξει τον boot sector και τα windows θα ξεκινάνε κανονικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.