jimmyakan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 στο λαπτοπ που πηρα ειχε ενα σκληρο c με μεγεθος 983 MB και ενα d με μεγεθος 290 GB!!Φορματ δεν εκανε!αποφασισα να σβησω λοιπον το c οπως μου ειπε ενας φιλος με το partition magic!!τον εσβησε εκανα επανεκιννηση και τωρα μου βγαζει ενα Non-System disk or disk error!!τι κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Οκτώβριος 5, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Τι εννοεις δεν εκανε φορματ? Επισης δεν καταλαβα, γιατι εσβησες το C? Τα windows ειναι στο D partition? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyakan Οκτώβριος 5, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 nai...τα windows einai sto D!το c καπως δημιουργηθηκε!!και ειπα να το σβησω γιατι δεν εκανε ΦΟΡΜΑΤ!!και τωρα μου βγαζει αυτο που σε ειπα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyakan Οκτώβριος 5, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 μηπως μετα το partition magic που εσβησα ενα partition θελει να βαλεις κανενα cd?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Οκτώβριος 5, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Αυτο το μηνυμα στο βγαζει οταν παει να φορτωσει τα windows απο το δισκο σωστα? Τωρα δε μπορεις να κανεις format δηλαδη? Εκανες boot απο το cd των windows και σου βγαζει καποιο προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyakan Οκτώβριος 5, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 nai nai!!κανω boot απο το cd των Windows και μου βγαζει το προβλημα αυτο αφου φορτωσει τα απαραιτητα αρχεια και λιγο πριν ξεκινησει η ΟΘΟΝΗ για να επιλεξω τους δισκους που θα κνω ΦΟΡΜΑΤ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Οκτώβριος 5, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Αν μπορεις να μπεις στη recovery console, σβησε ολα τα partition που υπαρχουν στον υπολογιστη και ξαναδοκιμασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyakan Οκτώβριος 5, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 πως μπαινω εκει??δεν μου το εμαφανιζει...φορτωνει τα αρχεια στην αρχη του boot και μετα μου πεταει το μηνυμα για σφαλμα!!!δοκομασα να σβησω το partition με το partition Magic και οταν εκανε την επανεκκινηση μου λεει να φορτωσω δισκο!ποιον δισκο??γιατι?δεν καταλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Οκτώβριος 5, 2009 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Οταν κανεις boot απο το cd των windows στην αρχη λογικα θα σου δινει την επιλογη να πατησεις R για να ξεκινησει η recovery console. Μετα δινεις την εντολη diskpart στην κονσολα και σβηνεις ολα τα partitions απο εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Οκτώβριος 5, 2009 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Μάλλον έξτρα οδηγό χρειάζεσαι μου φαίνετε και να των ενσωματώσεις με n liteβαλε κανα λινκ για το λαπτοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda73 Οκτώβριος 7, 2009 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 Με το partition magic (με την προυπόθεση ότι έχεις κάποιο boot cd του partition magic ή το acronis disk director -πάλι bootable- αφού διαγράψεις τον δίσκο c, κάνε extend τον δίσκο d ώστε να έχει όλη τη χωρητικότητα του δίσκου. Σώσε τις αλλαγές και μετά επανεκίνηση τον υπολοφιστή με το cd των windows και τρέξε το recovery. Η παραπάνω διαδικασία φυσιολογικά θα φτιάξει τον boot sector και τα windows θα ξεκινάνε κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.