Jump to content

sundance

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

σκεφτομαι να αγορασω 27'' ή 30''.

αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι η 30αρα με αναλυση 2560x1600 και πολυ μικρο dot pitch,θα με αναγκασει να ειμαι σχετικα κοντα στην οθονη και θα ειναι κουραστικο.

πιστευω οτι η 30'' απαιτει αποσταση περιπου 1,20.

εχει καποιος αναλογη εμπειρια να μας πει την αποψη του?

Αν την θές για παιχνίδια θα πρέπει να έχεις στο νου, πως για να παίξεις καλά σε αυτή την ανάλυση θα πρέπει να κάνεις μια επένδυση, 2 νεφρών, και 1ος οικοπέδου, σε αντίστοιχη συστοιχία καρτών γραφικών...

Αν την θές για παιχνίδια θα πρέπει να έχεις στο νου, πως για να παίξεις καλά σε αυτή την ανάλυση θα πρέπει να κάνεις μια επένδυση, 2 νεφρών, και 1ος οικοπέδου, σε αντίστοιχη συστοιχία καρτών γραφικών...

Όλα αυτά που αναφέρεις κοστίζουν το αστρονομικό ποσό των 400 ευρώ???:nono:

Με δυο 5850 σε CF παίζεις τα πάντα σε 30";)

Για του λόγου το αληθές http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-5850-review-crossfire/1

Δεν διαφωνώ αλλά δεν παίζει με μια 260 πχ, θέλει 400€ ή 600€ αν πάει σε 2χ5870.

Ένα νοτε έβαλα, δεν είμαι στο πορτοφόλι του.

με μια 295 ελαφρως τσιτωμενη καθαρισε ...σε αρκετους τιτλους με ολα φουλ...

30αρα φιλε ..και στο ενα μετρο εισαι οκ

Αν δεν θες για κάποιο συγκεκριμενο λόγο (πχ CAD, επεξεργασία εικόνας, πολύ ''χώρο'' / παράθυρα στο desktop) την επιπλέον ανάλυση της 30αρας, μείνε στην 27αρα.

Η 30αρα ειναι σχετικά μεγάλη και όντως θα ''ψειρίζουν'', σε κουραστικό βαθμό φαντάζομαι, τα πράγματα.

Είχα 27αρα (1920*1200) και αν και ειμαι τυπος που μου αρεσει το ''ψειρισμα'' (:p) μου αρεσε πολυ το μεγεθος της κουκίδας σε σχέση με τις 24αρες που δούλευα και δουλεύω.

Ετσι που σε ακουω λοιπόν, πας για 27αρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.