pug_f_e Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 Εχω την εξης ερωτηση..Εχω αγορασμενο το γνησιο kaspersky 2010.Αν το βαλω τωρα στον υπαρχον υπολογιστη και μετα απο ενα μηνα π.χ αλλαξω δισκο, θα το δεχτει ή θα μου πει οτι δεν ισχυει η αδεια?Η ερωτηση ειναι αν την "ταυτοτητα" του καθε υπολογιστη την βλεπει απο το δισκο..Εγω ετσι τουλαχιστον ηξερα και σκεφτομαι οτι επειδη μπορει να αλλαξω δισκο, μη παει τζαμπα η αδεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Οκτώβριος 5, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 η άδεια δεν χάνεται! το έχω κάνει πολλές φορες! απλά ξαναβάζεις τον κωδικό. απλά να μην παίζει ο κωδικός σε παραπάνω μηχανήματα από όσα είναι οι άδειες (δεν ξέρω αν έχεις πακέτο με 1 ή 2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 5, 2009 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Νομίζω υπάρχει η δυνατότητα να κρατήσεις backup της άδειας σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 5, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Υπάρχει, και εγώ αυτό έκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Οκτώβριος 5, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 αμα η αδεια δε χανεται σημαινει οτι απο καπου αλλου την παιρνει την ταυτοτητα του υπολογιστη...αυτο με το backup της αδειας..πως γινεται?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 5, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Αν ο server της kaspersky δεν δει την ιδια αδεια να κατεβαζει ενημερωσεις ταυτοχρονα απο διαφορετικες IP τοτε δεν μπαινεις black list. http://www.talos-tech.gr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=2&Itemid=52 Aν παρεις τα παιδια ενα τηλ. σιγουρα θα σου δωσουν μια εγκυρη απαντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.