Jump to content

ghost για vista

Narzul

Recommended Posts

Exω δει σε πολλα netcafe οταν στησουν το μηχανακι να κανουν ghost σε εξωτερικο σκληρο.

Σα να φωτογραφιζουν δλδ τη συγκεκριμενη στιγμη το πως ειναι το pc και να μπορουν να το επαναφερουν στην συγκεκριμενη κατασταση οποιαδηποτε στιγμη το θελησουν , σε περιπτωση ιου ή οτιδηποτε αλλο.

Κι αυτο χωρις να τους παιρνει πανω απο μιση ωρα.

Δεν στηνουν δλδ απο την αρχη το μηχανημα με windows και drivers.

Restore point ειναι?Δε ξερω... Παντως θελω κι εγω απ αυτο :p

Χτες εγινε η μακακια και το regcure ετρεξε αυτοματα και μου κανε repair τη registry.

Ελα μου ομως που το regcure που ειχα ηταν παλιο+32μπιτο και το λειτουργικο μου vista 64 bit...Της αλλαξε τα φωτα (της registry).

Δεν εμπαινε windows με τπτ.

Εκανε κανονικα Load αλλα μετα το welcome μαυρη οθονη χωρις να δειχνει desktop....

Anyway η μονη λυση που βρηκα ηταν το format.

To φορματ λιγο του οτι τα 64μπιτα κανουν περισσοτερη ωρα , λιγο οτι οι drivers της asus θελουν καμια ωρα + για να εγκαταστηθουν απ το cd , λιγο να φερω παλι το pc στα μετρα μου (να κατεβασεις firefox, messenger , avg , winamp κτλπ) να κατεβασεις τα updates απ τη Microsoft (600 mb) και να εγκαταστηθουν παιρνει καμποση ωρα.

Υπαρχει λοιπον ο τροπος να το γλιτωσω ολο αυτο?

Αυτη τη στιγμη εχω εγκατασησει οτι θελω.

Το pc ειναι οπως το θελω.

Καθαρο γρηγορο και ενημερωμενο.

Λειτουργικο με ενημερωσεις και drivers ποιανει καπου στα 35γιγα στο δισκο.

Εχω εξωτερικο 250ρι.

Μπορω με καποιο τροπο να σωσω το συστημα μου οπως ειναι στον εξωτερικο σκληρο και να το κανω να bootarei απο εκει οταν εχω το οποιοδηποτε προβλημα - επαναφεροντας το στην κατασταση που ειναι τωρα?

Ναι με το Acronis*True*Image (εγω αυτο χρησιμοποιω) ευκολο κ γρηγορο....κανεις ghost συστημα σου οπως ειναι τωρα κ εισαι οκ!φτιαχνεις κ ενα cd μετα μεσα απο το προγραμμα για να επαναφερεις οποτε θελεις το ghost σου!

ναι βεβαιως αν θυμαμαι καλα στην τελευταια εκδοση αν bootαρεις απο το cd εχει επιλογη να τραβηξεις το image ακομα και απο ftp. το προγραμματακι τα σπαει το χρησιμοποιω χρονια χωρις παραπονο go for it!

Δοκιμασα πριν λιγο το acronic.

Πιστευω πως τα καταφερα.

Αν δλδ ανοιξω το δημιουργημενο αρχειο λογικα θα με επαναφερει εκει που ημουν.

Μου εποιασε 16 γιγα και κατι ψιλα.

Λογικα οσο περισσοτερο φορτωμενος εισαι τοσο περισσοτερο χωρο θα ποισνει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.