Jump to content

Οverclocking 9800GTX

ManolisX

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα μαγκες.Πριν 2 μερες,προσπαθησα να κλοκαρω την 9800 μου..ομως στα παιχνιδια παρολο που ανεβασα τα κλοκς κατα 100 το engine και 200 το memory αντιστοιχως(με riva turner)δεν ειδα καμια διαφορα στα φπσ..αντιθετως ειχαν πεσει..μπορει καποιος ισως να μου εξηγησει τι παιζει?ευχαριστω

Intel core 2 quad q6600 2,4 ghz @ stock, transcend 4 gb ram 667 mhz,win vista 32 bit, και τροφοδοτικο L&C 600W...

Intel core 2 quad q6600 2,4 ghz @ stock, transcend 4 gb ram 667 mhz,win vista 32 bit, και τροφοδοτικο L&C 600W...

όχι ένταξη είσαι δεν σε κόβει κάτι μήπως δεν έκανες το απαιτούμενο restart για να γίνουν save τα νέα clocks?

Κοιταξε,ανεβασα την πρωτη φορα τα κλοκς κατα 10.Μετα χωρις ρεσταρτ τα ανεβασα μεχρι να ανεβουν ολα 100++...πατησα εκει που λεει να φορτονονται με το ρεσταρτ τα κλοκς και μετα save...μετα πηγα να παιξω cod 5 :waw και επαιζε χειροτερα...:suicide2:

μετα απο 4 περιπου ωρες εκανα ρεσταρτ το πισι.ανοιξε κανονικα αλλα ο ανεμηστηρας του μου φανηκε οτι ανεβαζε στροφες πιο γρηγορα απο πριν...οταν πηγα να κανω παλι O/c , απο ενα σημειο και μετα μου πεταγε ενα μηνυμα και καλα οτι δεν θα γινετε να bootαριστουν τα κλοκς..ειναι φυσιολογικα ολα αυτα?αν γινετε μπορεις να μου εξηγησεις λιγο γιατι ηταν και η πρωτη φορα που εκανα και o/c..ευχαριστω

κατα την γνωμη μου καλυτερα ειναι να κανεις oc με το EVGA Precision...νομιζω δεν θα εχεις κανενα προβλημα και δεν χρεαιζεται και restart το pc για να παρουν τα καινουργια clocks.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.