dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2009 ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ!!! Γκόμενα έριξε νερό πάνω στο κινητό μου και το κινητό τα έφτυσε ξέρει κανεις άμα υπάρχει καμια πιθανότητα να πάω στο LG και να μου βγάλουν τα τηλεφωνα από το κινητό? και που έχει στην θεσσαλονίκη αντιπροσωπεία LG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Οκτώβριος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2009 Να περιμενεις να στεγνωσει.Μετα λογικα θα δουλεψει.Τυγχαινει σε πολλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgan Οκτώβριος 4, 2009 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2009 Καλο θα ηταν να το λυσεις και να καθαρισεις ολες τις επαφες με καθαρο οινοπνευμα γιατι η υγρασια που κραταει μεσα θα σου παρουσιασει αλλες ζημιες αργοτερα, αν λειτουργησει βεβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 4, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2009 Να μην κάνεις τίποτα. Άσε το σε στεγνό μέρος για 1-2 βδομάδες και ξαναδοκίμασε, works everytime. Ούτε πιστολάκια, ούτε τίποτα. Αν ξέρεις από αυτά άνοιξε το και σκούπισε ότι μπορείς με μία μπατονέτα ή λίγο βαμβάκι τέσπα. Συνήθως δεν περνάει πολύ νερό μέσα.Πρόσφατο success story, Nokia N76 επιβίωσε μετά από πτώση μέσα (!) στη λεκάνη της τουαλέτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Οκτώβριος 4, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2009 tnx κόσμε... θα δοκιμάσω να δω τι θα γίνει...πάντως ξέρει κανεις που έχει η LG αντιπροσωπεία στην θεσσαλονίκη?πιο πολύ τα νούμερα να χάσω φοβάμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 5, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Γι αυτό τα κρατάμε και στην κάρτα SIM τα τηλέφωνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 5, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Μονο σε μενα που το πηρα παρεα για μπανιο στη θαλασσα δε δουλευει? :X:Αμα ηταν καλη η γκομενα ζητα αποζημιωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Οκτώβριος 5, 2009 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 οπως ειπαν οι προηγούμενοι άστο σε στεγνό μέρος για κανα 2 μέρες χωρίς μπαταριά.η κάπου που να το χτυπάει ο ηλιος.εχω περίεργο χόμπι (rafting-canoe) και υπάρχουν φορές που εχω πέσει στο ποτάμι μαζι με το κινητό..1 μέρα στο ταμπλό του αυτοκινήτου αρκεί για να το κάνει να ανοίξει πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trancelin Οκτώβριος 5, 2009 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Έχω πάθει το ίδο και μετά από μια βδομάδα "ξεκούρασης",το κιν στέγνωσε και άνοιξε... αν δεν ανοίξει μπες στο www.9volto.gr είναι μαγαζί στην αθήνα...αλλά δεν χάνεις τίποτα να πάρεις να τους ρωτήσεις...τα παιδιά ξέρουν τι κάνουν..... --->>>καλό είναι να κρατάμε αρχείο backup στο pc..σώζουν από το τρέχιμο..προγράμματα ανάλλογα με την μάρκα του κιν υπάρχουν πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Οκτώβριος 5, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 ρε παιδιά άμα το πάω στην αντιπροσωπεία, για να το δει και να μου πει τι και πως θα χρεώσει? τι να περιμένω? εγώ τα νούμερα θέλω να σώσω και άμα είναι δυνατόν και καμια photoby the way το κινητό στέγνωσε αλλα δεν ανοίγει ούτε με άλλη μπαταρίαλόγο ηλεκτρόλυσης καταστράφηκε και η simκαι επειδή είμαι και πολύ γκατεμις το backup του κινητού ήταν στον σκληρό που μου κάηκε πριν μια βδομάδακαι που να το στείλω στην αθηνα... κανένα κατάστημα με τσακάλια στην θεσσαλονίκη ξέρει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trancelin Οκτώβριος 6, 2009 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2009 είσαι αρκετά άτυχος..δοκίμασε να κάνεις recovery στον δίσκο κάτι μπορει να βρείς....πάρε τηλ στο κατάστημα που΄έγραψα σε παραπάνω post..και ρώτα με αν συνεργάζονται με σαλόνικα....αντιπροσωπεία service ξέχνατο.....δεν θα προσπαθήσουν καν...θα σου πουν ότι είναι εκτός εγγύησης και δεν αναλαμβάνουν(sony nokia motorola)-->>>κάνε προσπάτηεια μήπως δουλέψει ο δίσκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 6, 2009 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2009 Πρόσφατο success story, Nokia N76 επιβίωσε μετά από πτώση μέσα (!) στη λεκάνη της τουαλέτας. Το πρόβλημα δλδ μετά είναι μόνο αν δούλευε ή όχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 6, 2009 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2009 Αγαπητέ Κατακουζινέ δεν ήταν δικό μου, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 7, 2009 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 από αναζήτηση απο GoogleLg αντιπροσωπεία στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην Κ. Τούμπα, Χαρίση 78 και K.Καραμανλή. Ερωτήσεις στα τηλέφωνα 2310-929137/914799/914899.Δίπλα στο σπίτι μου δηλαδή αλλά νόμιζα ότι είναι μόνο για τηλεοράσεις.Υπάρχει και η Omnitec Service:Παπαναστασιου 25 Τηλ.2310886986. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Οκτώβριος 13, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 παιδιά είναι απίστευτο... έβαλα σήμερα μια μπαταρία στο κινητό έτσι από για τo περγαμόντο και ΔΟΎΛΕΨΕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Οκτώβριος 13, 2009 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 παιδιά είναι απίστευτο... έβαλα σήμερα μια μπαταρία στο κινητό έτσι από για τo περγαμόντο και ΔΟΎΛΕΨΕ!!!Αυτο ειναι τυχη φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 13, 2009 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 Να μην κάνεις τίποτα. Άσε το σε στεγνό μέρος για 1-2 βδομάδες και ξαναδοκίμασε, works everytime. Ούτε πιστολάκια, ούτε τίποτα. Δεν είναι απίστευτο, 90% πιάνει πάντα λέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Οκτώβριος 13, 2009 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 η φάση είναι πως αύριο περιμένω το iPhone...μήπως να πάω να παίξω και κανένα Joker σήμερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Οκτώβριος 13, 2009 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 παιδιά αυτό δεν γίνετε!!!!......μόλις τελειωσα την αντιγραφή όλων το δεδομένων που είχα μέσα στο κινητό, (τηλεφωνα, φωτογραφίες, Mp3 e.t.c.) στο κινητό μαύρισε η οθόνη, έκλεισε και δεν ξανανοίγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Οκτώβριος 13, 2009 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 εμενα απο νερο μου ειχε καει η οθονη...το αφησα αλλα τπτ ειχε καει για τα καλα(η οθονη)Το ανοιξα το καθαρισα αλλα τπτοποτε ειναι τι θα σου κατσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.