Jump to content

νερό πάνω στο κινητό

dunkel_Stern

Recommended Posts

ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ!!!

Γκόμενα έριξε νερό πάνω στο κινητό μου και το κινητό τα έφτυσε :(

ξέρει κανεις άμα υπάρχει καμια πιθανότητα να πάω στο LG και να μου βγάλουν τα τηλεφωνα από το κινητό?

και που έχει στην θεσσαλονίκη αντιπροσωπεία LG?

Καλο θα ηταν να το λυσεις και να καθαρισεις ολες τις επαφες με καθαρο οινοπνευμα γιατι η υγρασια που κραταει μεσα θα σου παρουσιασει αλλες ζημιες αργοτερα, αν λειτουργησει βεβαια

Να μην κάνεις τίποτα. Άσε το σε στεγνό μέρος για 1-2 βδομάδες και ξαναδοκίμασε, works everytime. Ούτε πιστολάκια, ούτε τίποτα. Αν ξέρεις από αυτά άνοιξε το και σκούπισε ότι μπορείς με μία μπατονέτα ή λίγο βαμβάκι τέσπα. Συνήθως δεν περνάει πολύ νερό μέσα.

Πρόσφατο success story, Nokia N76 επιβίωσε μετά από πτώση μέσα (!) στη λεκάνη της τουαλέτας.

οπως ειπαν οι προηγούμενοι άστο σε στεγνό μέρος για κανα 2 μέρες χωρίς μπαταριά.

η κάπου που να το χτυπάει ο ηλιος.

εχω περίεργο χόμπι (rafting-canoe) και υπάρχουν φορές που εχω πέσει στο ποτάμι μαζι με το κινητό..

1 μέρα στο ταμπλό του αυτοκινήτου αρκεί για να το κάνει να ανοίξει πάλι.

Έχω πάθει το ίδο και μετά από μια βδομάδα "ξεκούρασης",το κιν στέγνωσε και άνοιξε...

αν δεν ανοίξει μπες στο www.9volto.gr είναι μαγαζί στην αθήνα...αλλά δεν χάνεις τίποτα να πάρεις να τους ρωτήσεις...τα παιδιά ξέρουν τι κάνουν.....

--->>>καλό είναι να κρατάμε αρχείο backup στο pc..σώζουν από το τρέχιμο..προγράμματα ανάλλογα με την μάρκα του κιν υπάρχουν πολλα:rap:

ρε παιδιά άμα το πάω στην αντιπροσωπεία, για να το δει και να μου πει τι και πως θα χρεώσει? τι να περιμένω?

εγώ τα νούμερα θέλω να σώσω και άμα είναι δυνατόν και καμια photo

by the way το κινητό στέγνωσε αλλα δεν ανοίγει ούτε με άλλη μπαταρία

λόγο ηλεκτρόλυσης καταστράφηκε και η sim

και επειδή είμαι και πολύ γκατεμις το backup του κινητού ήταν στον σκληρό που μου κάηκε πριν μια βδομάδα

και που να το στείλω στην αθηνα... κανένα κατάστημα με τσακάλια στην θεσσαλονίκη ξέρει κανεις?

είσαι αρκετά άτυχος..δοκίμασε να κάνεις recovery στον δίσκο κάτι μπορει να βρείς....

πάρε τηλ στο κατάστημα που΄έγραψα σε παραπάνω post..και ρώτα με αν συνεργάζονται με σαλόνικα....αντιπροσωπεία service ξέχνατο.....δεν θα προσπαθήσουν καν...θα σου πουν ότι είναι εκτός εγγύησης και δεν αναλαμβάνουν(sony nokia motorola)

-->>>κάνε προσπάτηεια μήπως δουλέψει ο δίσκος

από αναζήτηση απο Google

Lg αντιπροσωπεία στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην Κ. Τούμπα, Χαρίση 78 και K.Καραμανλή. Ερωτήσεις στα τηλέφωνα 2310-929137/914799/914899.

Δίπλα στο σπίτι μου δηλαδή αλλά νόμιζα ότι είναι μόνο για τηλεοράσεις.

Υπάρχει και η Omnitec Service:Παπαναστασιου 25 Τηλ.2310886986.

Να μην κάνεις τίποτα. Άσε το σε στεγνό μέρος για 1-2 βδομάδες και ξαναδοκίμασε, works everytime. Ούτε πιστολάκια, ούτε τίποτα.

Δεν είναι απίστευτο, 90% πιάνει πάντα λέμε :p

παιδιά αυτό δεν γίνετε!!!!...

...μόλις τελειωσα την αντιγραφή όλων το δεδομένων που είχα μέσα στο κινητό, (τηλεφωνα, φωτογραφίες, Mp3 e.t.c.) στο κινητό μαύρισε η οθόνη, έκλεισε και δεν ξανανοίγει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.