BStath Σεπτέμβριος 28, 2010 #41 Σεπτέμβριος 28, 2010 Έπαθες τέτοιο πράγμα με APC UPS ? Ήταν εκτός εγγύησης ?
DarkSaga Σεπτέμβριος 28, 2010 #42 Σεπτέμβριος 28, 2010 εκτός ναι είπα να μην κλαφτώ τότε και τώρα στο λέω απλά ενημερωτικά ίσως απλά να ήμουνα γκαντέμακλας είναι ίσως το μόνο RMA που δεν κυνήγησα :mamba:
-21grams Σεπτέμβριος 28, 2010 #43 Σεπτέμβριος 28, 2010 κι εμένα με βάση το πρόγραμμα αλλά και της ενδείξεις(σαν χριστουγενιάννιτκο δέντρο έκανε) απαιτούσε αλλαγή μπαταρίας έτσι λοιπόν αγόρασα μια από το eshop έπαιξε μισή μέρα? και μετά πάλι δέντρο....πήγα στο service όπου εξυπηρετικότατοι με ενημέρωσαν οτι η μπαταρία έχει τάση 5V και ή ήταν παλιά (βάση σειριακού αριθμού αδύνατο) έκανα RMA έβαλα την καινούρια χωρίς φορτίο έπαιξε μισή μέρα επίσης και μετά λαμπάδιασε με φορτίο ένα 7w φωτιστικό τελικά πρόβλημα υποθέτω πως είχε το UPS πέταξα και το UPS και την μπαταρία (θα μπορούσα να την κάνω RMA)65 για πέταμα από κακό support/διάγνωση το UPS άναβε με την καινούρια μπαταρ και μετά απο λίγο την "έκαιγε".ειδικός δεν είμαι,παθών είμαι be carefullP.S. το μοντέλο μου ήταν Discontinued ο πωλητής με ενημέρωσε πως ήταν faulty σειρά απο APC δεν μπόρεσα να αποσπάσω κάτι ανάλογο ώστε να το χρεησιμοποιήσω περαστικά τους. πούλησαν μια μπαταρία έχασαν έναν πελάτηεκτός ναι είπα να μην κλαφτώ τότε και τώρα στο λέω απλά ενημερωτικά ίσως απλά να ήμουνα γκαντέμακλας είναι ίσως το μόνο RMA που δεν κυνήγησα :mamba:Να ήξερες μόνο τι φωτιές μου άναψες...Μπορείς να αναφέρεις περισσότερες λεπτομέρειες;Όταν λες ενδείξεις ("Χριστουγεννιάτικο δέντρο") εννοείς τα ledάκια στο front panel του UPS ή μηνύματα του PowerChute;Και για ποιο μοντέλο της APC συγκεκριμένα;Περισσότερες λεπτομέρειες για το την κατάσταση του δικού μου APC θα βρείτε εδώ (χάριν συντομίας/για να μην γίνει και αυτό το νήμα σεντόνι)DarkSaga, αν δεν σου κάνει κόπο διάβασε το και πες μου πως ερμηνεύεις όσα συμβαίνουν, αν κατά την γνώμη σου το πρόβλημα οφείλεται ΟΝΤΩΣ στην μπαταρία ή το μηχάνημα πνέει τα λοίσθια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.