The Blackjohn Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2009 Καλησπερα. Εχω ενα προβλημα με τη συνδεση μου στο internet. Είναι 2 μηνες τωρα οπου μου κάνει το εξης: Όταν μπω στα windows, ανοιξω τον μοζίλα και αρχισω τη περιηγηση, μετά απο λιγη ωρα κολάει. Κάνει loading σε οποιαδηποτε σελιδα και τις ανοιξει μετα απο 2 με 3 λεπτα. Ακομα κ το google μπορει να κανει να το ανοιξει ποοολυ ωρα! Σα να κολαει κ μετα ξεμπαφεριάζει - και ολα οκ. Μετα μπορει ν μην το ξανακανει για ώρες. Το παραξενω ειναι οτι οταν κολαει εγω μιλαω στο skype χωρις να χανεται η συνδεση - και το utorent κατεβαζει ανενωχλητο. Οχι δεν κολαει το utorent τους browsers -γιατι κ να το κlεισω δεν αλαζει κατι. (δε μιλαω φυσικα να κατεβαζω με 600 ή 800... άλλα με 30κ ή 50κ) Ακόμα και φορες που δεν το χω ανοιξει εχω καθημερινως ιδια αποτελεσματα. Το ιδιο κανει κ με αλλους browsers: iexplorer, googlecrome. Εχω: windows vista x64 pro, 8mbit otenet, thomson modem (563i v6 -isdn) (Εχω βρει νεο φιρμγέαρ και προγραμμα να το περάσω - αλλά το μόντεμ δεν το δέχεται! ) :o Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Blackjohn Οκτώβριος 8, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 8, 2009 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 Άφησε ένα ping προς το yahoo ή το google να τρέχει και κάνε το ένα copy paste εδώ όταν παρουσιαστεί το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Blackjohn Οκτώβριος 10, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 Άφησε ένα ping προς το yahoo ή το google να τρέχει και κάνε το ένα copy paste εδώ όταν παρουσιαστεί το πρόβλημα. Οκ. Το εκανα: Ενω κανει πινγκ την google παραλληλα δεν ανοιγει το site της! :cry::cry::whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 11, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2009 Μόνο λίγο περιέργο http://en.wikipedia.org/wiki/Jitter Jitter βλέπω. Σκέφτομαι μήπως είναι πρόβλημα DNS. Παίξε λίγο με OpenDNS ( http://www.opendns.com/ ) αντί για του provider σου και πες μας πώς πάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.