Jump to content

Διημερη αποδραση και φωτογραφια...Που?

Recommended Posts

Μαζευτηκαμε μια παρεουλα και ειπαμε αυριο μετα τις εκλογες να παμε για το διημερο καπου κοντα (στην Αθηνα), ησυχα και αν γινεται οσο πιο photography-friendly γινεται για να ξεσκονισω και την D80 μου που την βλεπω να καθεται:hang3:

μεχρι τωρα στο τραπεζι:

Ναυπλιο, Λουτρακι, Χαλκιδα, Αιγιο (τα κλασικα δηλαδη)...

το προβλημα ομως ειναι πως θα προτιμουσα βουνο (πρασινο, λιμνες, ποταμια, γεφυρες, ξεχασμενα δρομακια, χωριουδακια κτλ) Σκεφτηκα λιμνη Πλαστηρα και γυρω περιοχες (νταξ, λιγο πιο μακρια αλλα ισως να αξιζει??? δεν ξερω-δεν εχω ξαναπαει!)

οποιες γνωμες ευπροσδεκτες!

υγ: νομιζω στην σωστη κατηγορια μπηκε αλλα αν οχι...:sorry: και παρακαλω να μεταφερθει στο Off Topic!

οι βροχες δεν με πτοουν...ισα ισα προσδιδουν μια μουντη-μελαγχολικη νοτα στις φωτο που μ'αρεσει (χωρις να ειμαι καταθλιπτικος:no:)

για νησι, το συζητησαμε αλλα απορριφθηκε!

βασικα με αμαξι θα παμε οπου παμε!

σας ευχαριστω παιδια!

ο κυβος εριφθει στα Καλαβρυτα!!! ειναι κοντα σχετικα και επισης εχουμε και σπιτι να μεινουμε:bigsmile:

Παντως η λιμνη Πλαστηρα οντως λεει πολυυυυυυ (με το λιγο googling που εκανα!) αλλα θα παρει παραταση γιατι:

1ον θα περιμενω λιγο τον χειμωνα γιατι τοτε ειναι απλα μαγευτικο τοπιο και

2ον προτιμω να παω και να κατσω 4-5 μερες να τα γυρισω ολα!

Λιμη Πλαστηρα και μετα για αγριογουρουνο.Ψαξ'το λιγο στο google αμα ερθει η ωρα,ειναι ενα μαγαζι που κανει φοβερα φαγητα,θα παθεις πλακα.Ειναι γνωστο ,σιγουρα θα το βρεις.φημιζεται για το αγριογουρουνο παντως.

λίγο πιο πάνω από τη λίμνη πλαστήρα υπάρχουν ωραιά μέρη αλλά είναι λίγο μακριά..χωριά των Τρικάλων (Ελάτη - Περτούλι) και Μέτσοβο πχ..

Νυμφαίο (άσχετο)>>>>>>Μέτσοβο>Ελάτη>Περτούλι :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.