Jump to content

ati HD 5870 X2

gzax

Recommended Posts

με τη μια μονο πανω γυρω στο 46.

Ναι φιλε μου, Vista ultimate x64.

Ποια εκδοση με των 7 χρησιμοποιεις?

Θα τρξω ενα bench του crysis 1680x1050 very high NO AA, για να δω ποσα fps εχει.

Αν θες τρεξε και συ ενα με τα ιδια settings στα 7 να δουμε διαφορες.

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Mεχρι τα τωρα αποτελεσματα csaris το cf5870 δεν τραβαει και πολυ στο CRYSIS! Κανω λαθος ?

Με 295 gtx εχω αρκετα καλυτερο αποτελεσμα!!!

Το βλεπει το CF το crysis?

Στο bench να σου πω δεν ξερω τι γινεται, παντως στο game παιζει πολυ καλυτερα.:whistling

Προτιμαει και nvidia απο οτι φαινεται. Η 295 δεν ειναι και καμια καρτα του πεταματου.

Ασε δηλ. που δεν υπαρχει ακομα driver.

άντε επιτέλους γιατί απο χρόνια θέλω να αλλάξω στρατοπαιδο αλλά οι ψηλές θερμοκρασίες,κακοί drivers,μικρο bandwidth μνημης και κατα συνεπεια ολων αυτων και οχι μονο κακες επιδωσεις σε παιχνιδια αποτελουσαν φρενο στην επυθιμια μου στο να βαλω ATI μια φορα το εκανα με την 3870χ2 (500)ευροπουλα τοτε και βλαστιμησα την ωρα και τη στιγμη οσπου εβαλα αυτη που σαν εταιρία δεν χωνεύω καθόλου αλλα δυστυχώς το καρφώνεις και παιζει. όσο αφορά το τι απογεινε η 3870χ2 αφου επρεπε να περασουν μερικοι μηνες απο τους 8,1 δεν θυμαμαι μεχρι τους 8,9 η καρτα απογειωθεικε επιτελους ειρθε το χαμογελο στα χηλει μου και η ανακούφιση στη τσεπη μου μονο που κρατησε λιγο μεσα σε τρεις μερες καηκε τσιπ μνημης απο τις υψηλες θερμοκρασίες και απο τοτε ειπα τελος, παντος παρολα αυτα αναγνωρίζω την τεχνολογικά υπεροχή της ATI και μετα τη σειρα 3χχχ εχει κανει αλματα μπραβο μια φορα ακόμα στην ΑΤΙ κι ας με εχει στεναχωρήσει.

να και ενα με τη δικη μου για να υπάρχει και ποικιλία με WINDOWS 7, 32BIT.

Υ.Γ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!

post-5401-1416074148,2704_thumb.jpg

post-5401-1416074148,3605_thumb.png

post-5401-1416074148,4015_thumb.png

Και εγώ παράγγειλα μία! :bigsmile:Σε 2 μέρες μου έρχεται!! :drool:

πατρίδα μόλις την καρφώσεις,την καρτα θελω να πω:rolleyes: στο pci δοκιμή σε crisys και πες μου γιατι ψήνομαι και γω!

Yes sir!Μα να ρωτήσω..Την παράγγειλα απ το πλαίσιο και είπαν θα την φέρουν στον χώρο μου.Θα την στείλουν με τα ΕΛΤΑ?:whistle2:

Φιλε sr10rs θα κανω το bench αλλα με το συστημα σου να υπολογιζεις 5-6 fps+ διοτι με τα δικα μου specs θα τρωει ψιλοbottleneck:hang3:

Yes sir!Μα να ρωτήσω..Την παράγγειλα απ το πλαίσιο και είπαν θα την φέρουν στον χώρο μου.Θα την στείλουν με τα ΕΛΤΑ?:whistle2:

Φιλε sr10rs θα κανω το bench αλλα με το συστημα σου να υπολογιζεις 5-6 fps+ διοτι με τα δικα μου specs θα τρωει ψιλοbottleneck:hang3:

ελα! ελα! για πες μου ηντα σιδερικά:triniti: έχεις και βλέπουμε:woot:!

για την κάρτα μην αγχωνεσαι θα στη φέρουν στο σπίτι και σύμφωνα με το ποσόν της δεν πληρώνεις μεταφορικά για ελτα δεν θυμαμαι να σου πω μα νομίζω πως οχι!

ιντελ core 2 quad q6600 2,4 @ stock,mo/bo :P5K , adata 4 gb 667 mhz..101% σιγουρο bottleneck!:hehe:kai 600 Βαττ L&C τροφοδοτικο..

Εdit: απο αρκαλοχωρι ειμαι ρε συντεκνε!!ηρακλειο κοντα :D να ζησει μωρε η κρητη !

δεν το καταλαβα το τελευταιο αλλα τεσπα..!:whistling απο ο/c...Μονο στην καρτα γραφικων που εχω τωρα εχω κανει...δεν ξερω πως να κανω στον cpu..!

για το τελευταιο θελω να πω ειμαι απο Γαλιά αλλά κάθομαι Ηράκλειο! παμε παρακάτω πες μου ποιο μοντέλο είναι το mobo σου γιατι δεν κατάλαβα, αν το bios το επιτρέπει μπορείς να ανεβάσεις τον Q6600 μέχρι και 3,7+ με αέρα πάντα ο Q6600 τι στεπ είναι κατέβασε το cpu-z και δες!

ιντελ core 2 quad q6600 2,4 @ stock,mo/bo :P5K , adata 4 gb 667 mhz..101% σιγουρο bottleneck!:hehe:kai 600 Βαττ L&C τροφοδοτικο..

Εdit: απο αρκαλοχωρι ειμαι ρε συντεκνε!!ηρακλειο κοντα :D να ζησει μωρε η κρητη !

Με το τροφοδοτικο αυτο δεν θα εκανα και πολυ oc..

Δοκίμασα πρίν να κλοκάρω τον επεξεργαστή μου στα 3ghz με fsb στα 333 και πολλαπλασιαστη στο 9..Εμπαινε κανονικα στα windows αλλα επιανε αρκετους βαθμους..100..Το φυσας και δεν κρυωνει ενα πραγμα!!:whistlingαλλα ενταξει λογικο ειναι..με την μαμα ψυχτρα και κουτι χωρις ανεμηστηρακια!βεβαια προλαβα να παιξω λιγο crysis πριν κλεισει το πισι απο μονο του..η αληθεια ειναι οτι ειδα διαφορα 5-6 fps..α και για το τροφοδοτικο φιλε μου δεν εχω αμφιβολιες..ειναι οκ!!

Εγω θα είχα αμφιβολίες για τροφοδοτικό. Με το σύστημα o/ced+την καινούρια κάρτα επάνω νομίζω πως δυσκολεύουν τα πράγματα.

Ποια κάρτα έχει επάνω τώρα το σύστημα ;

Εγω θα είχα αμφιβολίες για τροφοδοτικό.

Eξαρτάται από το ποιό LC έχει πάνω. Αν έχει από τα καινούργια 80Plus κάτι γίνεται. Αν έχει κανά παλιότερο τότε υπάρχει πρόβλημα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.