Jump to content

ati HD 5870 X2

gzax

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον εγω δεν αντεξα σημερα και πηγα και πηρα 2 χ sapphire radeon 5870 απο τα multirama.

Γιατι το λεω αυτο τωρα.. εβαλα τη μια στην αρχη συμπερασματα¨:

1. αθορυβη σε σχεση με την gtx 295 asus,

2. Θερμοκρασιες σε Full Load 70 c

dx11 + windows 7 Aπλα δε μπορω να περιγραψω επαθα ζημια.

απλα δυναμη για τα λεφτα της!!!

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply
Κανα bench? :)

Τι fan εχουν ξερεις?

bench δεν εκανα ακομα αλλα θα κανω και τηα τα ποσταρω.

Καλοριζικες.εχουν διαφορα τα seven με το 11 απο οτι με το 10,1?

Aν η καρτα σου πεζει dx 11 ναι, εγω τη τεσταρα στο ιδιο PC με vista που δεν το υποστηριζουν και δεν επαιζε οπως στα 7

Aν η καρτα σου πεζει dx 11 ναι, εγω τη τεσταρα στο ιδιο PC με vista που δεν το υποστηριζουν και δεν επαιζε οπως στα 7

Θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Τι διαφορές είδες;

Ουσιαστικες δε νομιζω να υπαρχουν,ισως τρεχουν πιο "χαλαρα" τα περιβαλλοντα των 7.

Στα games τωρα,τι θα δουμε...

Θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Τι διαφορές είδες;

Kαλησπερα Candyman, για της διαφορες που λες, τι να σου πω απο απεικονιση γραφικων? οτι με το dx10 μου εκανε spikes πχ στο crysis ολα full και με dx 11 ετρεχε καμπανα?:D απο πλευρα fps.

θα κανω ενα bench me dx10 και ενα με dx11 και θα σου πω ακριβως αν μπορω να δω διαφορα εκει.

Kαλησπερα Candyman, για της διαφορες που λες, τι να σου πω απο απεικονιση γραφικων? οτι με το dx10 μου εκανε spikes πχ στο crysis ολα full και με dx 11 ετρεχε καμπανα?:D απο πλευρα fps.

θα κανω ενα bench me dx10 και ενα με dx11 και θα σου πω ακριβως αν μπορω να δω διαφορα εκει.

Φίλτατε gxax δεν εννοούσα σε games (εκεί είναι λογικό να είναι γρήγορες οι κάρτες καθώς μιλάμε για ολοκαίνουργιο gpu), εννοούσα αν είδες διαφορά στο περιβάλλον των windows ή σε εφαρμογές DirectX αν τρέχεις, όπως το 3ds max ή κάτι παρεμφερές που χρησιμοποιεί GPU acceleration. Δεν το ξεκαθάρισα ότι εννοούσα αυτό πριν...

Βy the way το Crysis γενικά ήταν ένα παιχνίδι που έβγαζε πολύ χαμηλά minimum fps (το τονίζω πως μιλάω για minimum fps και όχι για average, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις) στις ATi (μιλάω πάντα για μέχρι τις 4xxx) και γενικώς δεν θα έλεγα ότι είναι και η ιδανική περίπτωση να δεις την ισχύ των καρτών σου (αν και δεν γνωρίζω αν το ίδιο issue υπάρχει και με τις 58xx). Δεν το λέω για να μειώσω τις ATi, το λέω γιατί το έχω παρατηρήσει σε αρκετά reviews. Προφανώς ευθύνεται το engine του παιχνιδιού.

Φίλτατε gxax δεν εννοούσα σε games (εκεί είναι λογικό να είναι γρήγορες οι κάρτες καθώς μιλάμε για ολοκαίνουργιο gpu), εννοούσα αν είδες διαφορά στο περιβάλλον των windows ή σε εφαρμογές DirectX αν τρέχεις, όπως το 3ds max ή κάτι παρεμφερές που χρησιμοποιεί GPU acceleration. Δεν το ξεκαθάρισα ότι εννοούσα αυτό πριν...

Οχι δεν ετρεξα κατι τετοιο για να ειμαι ειλικρινης, οσο για το περιβαλλον των windows δεν ειδα και καμια σημαντικη διαφορα εχοντας πριν gtx 295.

Για δοκιμασε με crysis γιατι και γω ψηνομαι να βαλω τα 7.

Crysis που παιζω πεταει απλα. Τη εχεις τωρα vista?

λιγο:offtopic2: αλλα μα τωτησω και γω,μιας που μου περισευει 1 musashi και επειδη σκεφτομαι να τσιμπησω μια 5850,λογικα θα ειναι αποτελεσματικη η ψυξη ε?

Πάντως αν έχετε ορεξη για δοκιμές, πρέπει να σας πω ότι ο πρώτος directx11 τίτλος είναι ηδη γεγονός.

http://news.bigdownload.com/2009/09/30/battleforge-becomes-first-directx11-enabled-game/

The patch to enable DirectX11 support was in fact released last week to its users and according to BattleForge's official web site the patch will allow the game to "have a higher frame rate and new ways of creating graphical effects, such as shadows and lighting" on DirectX11 based PCs. Of course, most players of the game won't notice the difference at all. That's because the DirectX11 support requires both Windows 7 to be installed (Windows Vista will also support DirectX11 but that support has yet to be enabled) and a DirectX11-based video card be a part of the gaming rig.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.