Hydra Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2009 Λοιπον το ασυρματο "τα φτυσε" και εχω σκοπο να χτυπησω ενα ποντικι αποκλειστικα για gaming.Θελω πανω απ'ολα να ειναι οικονομικο ,θα διαθεσω μεχρι 30 αντε 35 ευρω.Ψαχνοντας λιγο βρηκα αυτο που ειναι αρκετα φτηνο.Αρχικα ειχα σταμπαρει το Logitech mx518Αλλα αμα εβρισκα κατι αναλογο η καλυτερο σε μικροτερη τιμη,θα το προτιμουσα.Σε σχεση με το πρωτο ειναι καλυτερο?Αξιζει τα 10 ευρω παραπανω?Αν εχετε καποιο αλλο να προτεινετε,θα το εκτιμουσα.:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Οκτώβριος 3, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 Hmm... Εγώ θα έλεγα Razer Deathadder (45€), Logitech G5(52€) ή MX518. Δεν έχω λειτουργήσει το microsoft αλλα στα χρήματα που διαθέτεις θα επέλεγα το MX518. Αυτά δεν λένε τίποτα όμως. Πρέπει να δοκιμάσεις πρώτα το ποντίκι να δείς εάν σε βολεύει. Αυτο είναι το σημαντικότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 3, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 Το G7 μ'αρεσε αλλα νομιζω ειναι ακριβο,μαλλον για το mx518 τεινω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Οκτώβριος 3, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 Μακριά από sidewinder Τελείως πλαστικούρα και δεν αξίζει τα λεφτά του για τα βαρίδια που δίνει Για τέτοιο όριο χρημάτων θα επέλεγα και γω mx518, άλλο που πήρα το deathadder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Οκτώβριος 3, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 Το μόνο - που είχα συναντήσει στο mx518 είναι ότι μετά από 2 χρόνια άρχισε να ξεφλουδίζει. Αν και δεν έδωσα τόση σημασία γιατί αλλάζω συχνά ποντίκια οπότε μέχρι τότε είχε βγάλει τα λεφτά του. Ξαναλέω όμως, μην αγοράσεις online το ποντίκι, πήγαινε σε ένα μαγαζί να δείς αν σε βολεύει και αν σε ικανοποιεί απο ποιότητα και εργονομία και μετά αγόρασε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Οκτώβριος 3, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε αλλά σαν gaming ποντίκι είναι αρκετά καλό και αυτόIntellimouse Explorer 3.0.Αν ψάξεις λίγο θα δεις ότι το χρησιμοποιούν αρκετοί gamers λόγω της πολλή καλής αίσθησης που έχει στο χέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedo Οκτώβριος 3, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570704τίμιο στα λεφτά αυτά είναι και σε προσφοράτο έχω και δεν έχω κανένα παράπονοείχα και το g9 ωραίο σε ποιότητα και βολικό και ωραία η μαγκιά με τα covers άλλα από την πολλή κακομεταχείρισή τα παίξεαυτό προς το παρόν έχει βγει γαϊδούρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Οκτώβριος 3, 2009 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 Έχω το G7 και θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλό για gaming ποντίκι.Το σύστημα με τις 2 μπαταρίες είναι σαφώς το πλεονέκτημα του, αφού δέν ξεμένεις ποτέ από μπαταρία.Το έχω κοντά στα 3 χρόνια, μπορεί και παραπάνω, και θα το αλλάξω μόνο άν μας αφήσει χρόνους. (μακριά απο εδώ)Φαντάζομαι να το πάρεις σε μάυρο, ελπίζω να υπάρχει στην Ελλάδα, γιατί παλιά δέν υπήρχε και μου το έφερε ο bros.Edit : Δές και αυτά άν σε βολέυουν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570225http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570280 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 3, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 Σας ευχαριστω ολους παιδια,μαλλον στο mx518 θα καταληξω.Εννοειται ομως πως θα το δοκιμασω στο χερι πρωτα.Jerry αυτο με το ξεφτουρισμα το χω και στο τωρινο ,αλλα στα 5 χρονια .Ειναι σχεδον η ιδια κατασκευη με το mx518,ας ελπισω να μην τα φτυσει απο πιο νωρις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 3, 2009 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 Με το συμπάθιο αλλα πιστεύω οτι το ξεφλούδισμα ειναι λογο της κακης μεταχείρισης. Ο φιλος μου εχει ενα logtech mx1000 και στα 2-3 χρονια του εχειξεφλουδισει κλπ. Αντίθετα το δικο μου το εχω 5 χρονια και το μονο που επαθε ειναι οτι ξέβαψε το σημα της logitech. Εγω προτείνω το Mx518, το εχω κοντά στις 3 εβδομάδες. Φοβερό ποντικι παρα πολυ ελαφρύ σε σχεση με το m1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Οκτώβριος 3, 2009 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 Ε ρε σύ, φυσικό είναι. Έπαιζα 8 ώρες/μέρα το καλοκαίρι. Ο συνδιασμός ιδρώτα και ζέστης το ξεστέλειωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 3, 2009 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 Ερχεσε στα λογια μου mx 518 ή logi g5 οτι σου αρεσει παρε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 3, 2009 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 G5>everything else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 3, 2009 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 Με το συμπάθιο αλλα πιστεύω οτι το ξεφλούδισμα ειναι λογο της κακης μεταχείρισης.... Τι κακη μεταχειριση να κανεις σε ενα ποντικι, το χερι σου βαζεις απλα πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 3, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 Ε μη το λες,το ασυρματο μας εχει πεσει καμια 10αρια φορες κατω :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 3, 2009 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 Ε μη το λες,το ασυρματο μας εχει πεσει καμια 10αρια φορες κατω :whistlingΑπο αυτο σπαει, δεν ξεφλουδιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 3, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 Τι να σου πω,δε θυμαμαι κατι αλλο που να το εκανα,απο τα πολλα πεσιματα πρεπει να εχει ξεφλουδισει το δικο μου.Ενταξει το χω και 7 χρονια ,λογικο ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 3, 2009 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 Τι κακη μεταχειριση να κανεις σε ενα ποντικι, το χερι σου βαζεις απλα πανω Δεν τον ξερεις καλα τον φιλο μου :computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 3, 2009 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 Το μόνο - που είχα συναντήσει στο mx518 είναι ότι μετά από 2 χρόνια άρχισε να ξεφλουδίζει.Αν και δεν έδωσα τόση σημασία γιατί αλλάζω συχνά ποντίκια οπότε μέχρι τότε είχε βγάλει τα λεφτά του. Ξαναλέω όμως, μην αγοράσεις online το ποντίκι, πήγαινε σε ένα μαγαζί να δείς αν σε βολεύει και αν σε ικανοποιεί απο ποιότητα και εργονομία και μετά αγόρασε το MX518 έχουμε στο Internet cafe από τότε που άνοιξε, πολύ καλά και αξιόπιστα. Ξεφτίσματα και τέτοια δεν υπάρχουν και σίγουρα τους βγάζουν το λάδι. Νομίζω ότι πιο βαριά χρήση δεν υπάρχει Το ίδιο δίλλημα είχα κι εγώ πριν καιρό και φυσικά πήρα το mx518 κι ας λέει ο Neph ότι η ροδέλα του κάνει σαν να τρύβεις τυρί Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Οκτώβριος 3, 2009 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 Λοιπόν MX518 έχω και εγώ εδώ και κάτι εβδομάδες από την προσφορά του you στα 22. Με βολεύει απίστευτα που μπορώ να ξεκουράσω τον παράμεσο, γενικά είναι μεγάλο ποντικάκι αλλά για τις χερούκλες μου είναι μια χαρά. Δύο πράγματα που με ενόχλησαν: - Αν έρχεσαι από ποντίκι της ms το scrolling είναι μαρτύριο. - Το δεξί κλικ μαζεύει βρωμιά ευκολότερα από αυτό. Και να φανταστείτε ότι είναι και λευκό. Στα 30 ευρώ και για gaming δεν έχει ανταγωνιστή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.