Jump to content

MSN questions

Hydra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτο το msn ποτε δεν θα το μαθω καλα.:hang3:

Πρτω απ'ολα πως γινεται να δω το ιστορικο μου απο μια επαφη.Πχ χρες μου δωσαν ενα κινητο και δεν το θυμαμαι τωρα,αλλα το χρειαζομαι.

Επειτα πως μπορω να διαγραψω καποιον εντελως?Οχι απλα block.

Ευχαριστω πολυ.

Δες τις φωτογραφιες.. Το πρωτο ειναι στο παραθυρο συνομιλιας και το δευτερο με δεξι κλικ πανω στην επαφη.

edit: Το πρωτο προυποθετει να εχεις ενεργοποιημενη την επιλογη για την αποθηκευση των συνομιλιων.

post-1879-1416074146,895_thumb.jpg

post-1879-1416074146,9957_thumb.jpg

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,μηπως υπαρχει και τροπος να δεις το history οταν ειναι Off η επαφη σου? :whistling

documents and setting/my received files/history/your account/ και βρίσκεις το ιστορικό με το Mail του άλλου

Ευχαριστω dellman ,αν και απο ολες τις διευθυνσεις λειπει μονο του ατομου που θελω να βρω το τηλ. :(

Παντως και οταν ειναι offline ο αλλος μπορεις να ανοιξεις παραθυρο συνομιλιας μαζι του και να πατησεις το κουμπακι History. Αν ομως δεν υπαρχει το αρχειο εκει που ειπε ο dellman δε θα σου εμφανισει τιποτα και παλι.

Επειτα πως μπορω να διαγραψω καποιον εντελως?Οχι απλα block.

Ευχαριστω πολυ.

πρώτα block και μετά διαγραφή της επαφής.

οχι απαραιτητα. Αν πατησεις διαγραφη σε ρωταει αν θελεις να τον κανεις και block. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.