atego Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2009 πιαδια εχω το acer 7730z το εχω 26 μερες περιπου παει να ανοιξει το laptop σημερα και αρχισε ενα συνεχωμενο μπιπ μπιπ μπιπ και μετα σταματαγε και ανοιγε κανονικα το εκανε δυο φορες μεχρι σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 κοίταξε αν οι μνήμες σου είναι καλά κουμπωμένες για αρχή....αν συνεχίσει δοκίμασε με 1 dimm-άκι κάθε φορά....ή δανείσου από κανα φίλο κάποιο που σιγουρα δουλεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atego Οκτώβριος 2, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 εαν το ανοιξω η acer ακυρωνει την εγγυηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
atego Οκτώβριος 2, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 περιμενω το hiren boot cd μηπως βγαλει τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 2, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 δεν ακυρώνεις καμία εγγύηση αν ανοίξεις το καπάκι των μνημών.αν πάλι δε προτίθεσαι να ασχοληθείς σοβαρά και δε βρεις άκρη software-ικά.....πήγαινέ το κατευθείαν στην Alman...και εξοπλίσου με υπομονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atego Οκτώβριος 2, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 greekfragma μνημες πιστευεις οτι ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 2, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 εκτός από τα beep είχες αστάθειες πριν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atego Οκτώβριος 2, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 τιποτα φιλε ολα καλα μεχρι σημερα που αρχισε απανωτα μπιπ μπιπ μπιπ κατα την εκκινηση για δυο φορες εκτος αμα παιζει ρολο οτι ειχα συνδεμενα ακουστικα στην καρτα ηχου σε usb ειχα ενα πληκτρολογιο ενα ποντικι και ενα joystick και ενα δισκο κλειστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 2, 2009 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 ίσως να μην αντέχει τόσο ρεύμα στις usb......δοκίμασε με λιγότερα πράγματα...αν δεν το ξανακάνει βάλτα πάλι όλα πάνω......αν επαναληφθεί τότε όντως δεν αντέχει με τόσα usb....σπάνιο βέβαια....δεν το χω ξαναδει παρόλο που είναι η δουλειά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atego Οκτώβριος 2, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 φιλε σ'ευχαρηστω για το ενδιαφερον το δοκιμασα αυτο με τις usb αλλα δεν το ξαναεκανε δεν ξερω τι να κανω να περημενω να το ξανακανει μεχρη να βγει off η να το παω στο plaisio γιατι εχει αναλαβει και αυτο το service των acer,το παλιοacer καλα ελεγα να παρω toshiba τωρα εμπλεξα με την μ@λ@κια :suicide2::suicide2::suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 2, 2009 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 στρέσαρέ το για λίγες ώρες και αν δε το κάνει στρέσαρέ το και με όλα τα πράγματα πάνω.....αν το ξανακάνει είτε συμβιβάζεσαι με τον περιορισμό στις usb που χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα είτε το πας στο plaisio μαζί με όλα τα usb και τους δείχνεις τι ακριβώς κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atego Οκτώβριος 2, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 οκ το κανω και σου λεω,παιζει να ειναι και κανενα σφαλμα στης μνημες Link to comment Share on other sites More sharing options...
atego Οκτώβριος 3, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 φιλε τιποτα δουλευει κανονικα και με ολές τις usb και μονοτου τι να κανω?δεν ξαναεκανε τα μπιπ μπιπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 3, 2009 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 αν δεν έχεις αγοράσει την επέκταση εγγύησης της acer προτείνω να το κάνεις...ίσως ειναι ένα δείγμα για το μέλλον.άλλωστε όπως σωστά είπες.....acer είναι με βεβαρημένο παρελθόν. αν το ξαναβγάλει βουρ για αντιπροσωπεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atego Οκτώβριος 3, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 εχει 3 χρονια εγγυηση εαν και θατο πουλησω σε κανενα πενταμηνοααραγε τι λευτα να πιανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Οκτώβριος 5, 2009 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Και εμένα μου το είχε κάνει 1 φεγγάρι και τώρα πλέον είμαι στα 2χρόνια+ και δεν έχει σκούξει στιγμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
atego Οκτώβριος 13, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 τελικα το εβγαλε το προβλημα το παλιο λαπτοπ μαλλον καρτα γραφικων τωρα αρχιζει ο γολγοθας που λεγεται αλμαν ελλας λετε μεχρι το 2011 να το εχω παρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Οκτώβριος 13, 2009 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 Μήπως είναι καμιά θερμοκρασία??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.