Jump to content

καινουργιο laptop και αρχισε τα μπιπ μπιπ

atego

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πιαδια εχω το acer 7730z το εχω 26 μερες περιπου παει να ανοιξει το laptop σημερα και αρχισε ενα συνεχωμενο μπιπ μπιπ μπιπ και μετα σταματαγε και ανοιγε κανονικα το εκανε δυο φορες μεχρι σημερα

κοίταξε αν οι μνήμες σου είναι καλά κουμπωμένες για αρχή....αν συνεχίσει δοκίμασε με 1 dimm-άκι κάθε φορά....ή δανείσου από κανα φίλο κάποιο που σιγουρα δουλεύει.

δεν ακυρώνεις καμία εγγύηση αν ανοίξεις το καπάκι των μνημών.

αν πάλι δε προτίθεσαι να ασχοληθείς σοβαρά και δε βρεις άκρη software-ικά.....πήγαινέ το κατευθείαν στην Alman...και εξοπλίσου με υπομονή.

τιποτα φιλε ολα καλα μεχρι σημερα που αρχισε απανωτα μπιπ μπιπ μπιπ κατα την εκκινηση για δυο φορες εκτος αμα παιζει ρολο οτι ειχα συνδεμενα ακουστικα στην καρτα ηχου σε usb ειχα ενα πληκτρολογιο ενα ποντικι και ενα joystick και ενα δισκο κλειστο

ίσως να μην αντέχει τόσο ρεύμα στις usb......δοκίμασε με λιγότερα πράγματα...αν δεν το ξανακάνει βάλτα πάλι όλα πάνω......αν επαναληφθεί τότε όντως δεν αντέχει με τόσα usb....σπάνιο βέβαια....δεν το χω ξαναδει παρόλο που είναι η δουλειά μου.

φιλε σ'ευχαρηστω για το ενδιαφερον το δοκιμασα αυτο με τις usb αλλα δεν το ξαναεκανε δεν ξερω τι να κανω να περημενω να το ξανακανει μεχρη να βγει off η να το παω στο plaisio γιατι εχει αναλαβει και αυτο το service των acer,το παλιοacer καλα ελεγα να παρω toshiba τωρα εμπλεξα με την μ@λ@κια :suicide2::suicide2::suicide2:

στρέσαρέ το για λίγες ώρες και αν δε το κάνει στρέσαρέ το και με όλα τα πράγματα πάνω.....αν το ξανακάνει είτε συμβιβάζεσαι με τον περιορισμό στις usb που χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα είτε το πας στο plaisio μαζί με όλα τα usb και τους δείχνεις τι ακριβώς κάνει.

φιλε τιποτα δουλευει κανονικα και με ολές τις usb και μονοτου τι να κανω?δεν ξαναεκανε τα μπιπ μπιπ

αν δεν έχεις αγοράσει την επέκταση εγγύησης της acer προτείνω να το κάνεις...ίσως ειναι ένα δείγμα για το μέλλον.άλλωστε όπως σωστά είπες.....acer είναι με βεβαρημένο παρελθόν.

αν το ξαναβγάλει βουρ για αντιπροσωπεία.:)

εχει 3 χρονια εγγυηση εαν και θατο πουλησω σε κανενα πενταμηνο

ααραγε τι λευτα να πιανει

Και εμένα μου το είχε κάνει 1 φεγγάρι και τώρα πλέον είμαι στα 2χρόνια+ και δεν έχει σκούξει στιγμή

• 2 weeks later...

τελικα το εβγαλε το προβλημα το παλιο λαπτοπ μαλλον καρτα γραφικων τωρα αρχιζει ο γολγοθας που λεγεται αλμαν ελλας λετε μεχρι το 2011 να το εχω παρει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.