ea6gka Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2009 απο εχθες πετα με νεα χρωματα και αεροσκαφη απο οτι ειδα , εντυπωσιακο ξεκινημα και με πρωτη πτηση προς Θεσσαλονικη 906 οπως πριν 50 χρονια επι Ωναση. Προσωπικα ευχομαι οτι καλυτερο , δεν ειχα κακες εμπειριες με ολυμπιακη περαν των γηρασμενων αεροσκαφων, καλες πτησεις
bezdim Οκτώβριος 2, 2009 #2 Οκτώβριος 2, 2009 Mε τις ευχές όλων μας...(προσωπικά είχα πάρα πολύ κακές εμπειρίες με την Ολυμπιακή τα τελευταία 15 χρόνια... ελπίζω να μείνουν στο παρελθόν)
unknown Οκτώβριος 3, 2009 #3 Οκτώβριος 3, 2009 γνωριζουμε αν θα υπαρξουν διαφορες στις τιμες των εισητηριων?
LL_NEO Οκτώβριος 3, 2009 #4 Οκτώβριος 3, 2009 Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το ζήτημα. Με το νέο καθεστώς έχουν καταργηθεί οι βλακείες που καθιστούσαν την Ολυμπιακή έρμαιο το κάθε εργατοπατέρα ή και πάλι έχουμε μια απο τα ίδια;
Kostas007 Οκτώβριος 3, 2009 #6 Οκτώβριος 3, 2009 ας μην βγουμε εκτος θεματος δε νομιζω οτι μιλησε για κατι ασχετο
ea6gka Οκτώβριος 3, 2009 Author #7 Οκτώβριος 3, 2009 δεν μιλαμε για τη παλια ολυμπιακη αλλα τη νεα , πειτε οτι εχετε για το ΝΕΟ οχι το παλιο. ΑΝ αρχισουμε για το ποιος φταιει για τη καταντια της παλιας θα γινει μπαχαλο
pank Οκτώβριος 3, 2009 #8 Οκτώβριος 3, 2009 Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το ζήτημα. Με το νέο καθεστώς έχουν καταργηθεί οι βλακείες που καθιστούσαν την Ολυμπιακή έρμαιο το κάθε εργατοπατέρα ή και πάλι έχουμε μια απο τα ίδια;Προφανώς και έχουν καταργηθεί μιας και μιλάμε για μια ιδιωτική εταιρία πλέον.Ακριβώς μιας και μιλάμε για ιδιωτική εταιρία, προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι το λόγο για τον οποίο ανοίχθηκε το νήμα και τους λόγους για τους οποίους εκφράζονται ευχές.Δηλ. θα ανοίξουμε thread και για τον νεο ΟΤΕ, το νεο ΟΛΠ ή για παράδειγμα την νεα ΙΝΤΡΑΛΟΤ, τη νεα ΒΙΑΝΕΞ, τη νεα SINGULAR LOGIC, τη νεα...Δεν κρύβω ότι σκέφτηκα να κάνω report το θέμα, αλλά επειδή δε θεωρώ ότι ο ea6gka το άνοιξε εκ' του πονηρού και επειδή ήθελα να εκφράσω την ενόχληση μου δημόσια και θέτοντας την στην κρίση της κοινότητας, δεν το έκανα.
nickstamat Οκτώβριος 4, 2009 #10 Οκτώβριος 4, 2009 Ώστε γι' αυτό η AEGEAN κατέκλυσε ραδιόφωνο και τηλεόραση με το "θέλω να πετάκθω τώρα" Καλή φάση.
winters Οκτώβριος 5, 2009 #12 Οκτώβριος 5, 2009 Είναι αρκετά ευχάριστο και εφησυχαστικό ότι Ολυμπιακή και Aegean έχουν νέους στόλους. http://www.olympicair.com/Default.aspx?a_id=267 http://el.aegeanair.com/Content.aspx?Page=39
kezm Οκτώβριος 6, 2009 #14 Οκτώβριος 6, 2009 Είναι αρκετά ευχάριστο και εφησυχαστικό ότι Ολυμπιακή και Aegean έχουν νέους στόλους. Θεωρώ ότι ήταν απαραίτητη μια ανανέωση του στόλου της Ολυμπιακής.Ειδικά όταν είχε απέναντί της την Aegean γεμάτη με νέα air bus.
DJD Οκτώβριος 6, 2009 #15 Οκτώβριος 6, 2009 Η νέα Ολυμπιακή είναι μία ιδιωτική εταιρεία του ομίλου MIG και δεν έχει καμία σχέση με την παλιά Ολυμπιακή. Θα συμφωνήσω με τον tamerlan ότι δεν βλέπω λόγο για την ύπαρξη του θέματος. Αν κάποιος έχει να προσθέσει κάτι ας το κάνει, γιατί έχω σκοπό να το κλείσω σε λίγο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.