Nephiλiμ Νοέμβριος 18, 2009 #121 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 agreed αλλα τα πλαισια αναμεσα το "χαλανε" ολο.Το αρμα την "μ"παλευει σε αυτη την αναλυση καθολου? (ασε το φραπΣ,σαν smoothness...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Νοέμβριος 18, 2009 Author #122 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 Για τα bezels, εγκέφαλος κάνει πολύ καλή δουλειά... στο παιχνίδι ούτε που καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν... αν φοράς γυαλιά καταλαβαίνεις τι εννοώ, στην πραγματικότητα ο εγκέφαλος απορρίπτει τον σκελετό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Νοέμβριος 19, 2009 #123 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2009 jaco είσαι ευχαριστημένος από τη benq εεεεεεε τις benq εννοούσα:triniti: ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω τα x-mas μια 24αρα κάπου στα 240 ευρώ. αξίζει και είναι τίμια η συγκεκριμένη επιλογή; ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Νοέμβριος 19, 2009 Author #124 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2009 Κοίτα, για gaming είναι καταπληκτικά Monitor... μετά το καλιμπράρισμα, τα χρώματα ήρθαν πάρα πολύ καλά και η εικόνα είναι επίσης πάρα πολύ καλή... όμως, δεν έχεις καθόλου γωνίες θέασης... δηλαδή και στον οριζόντιο και στον κάθετο άξονα η οθόνη έχει πρόβλημα αν την κοιτάς με γωνία μεγαλύτερη από μερικά εκατοστά από το κέντρο της... δηλαδή ξεθωριάζουν τα χρώματα (στον οριζόντιο) και μαυρίζει (στον κάθετο)... αν οι οθόνες σε κοιτάνε σε ευθεία όμως (και με μικρή απόκλιση) δεν έχεις κανένα πρόβλημα... Τέλος είναι πολύ καλές και σε κείμενο και σε video...Βασικά, για τα λεφτά τους, δεν παίζονται... και μάλλον δεν έχουν αντίπαλο από TN panels, ακόμα και σε μεγαλύτερη κατηγορία τιμής +50/80/100 ευρώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Νοέμβριος 19, 2009 #125 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2009 τέλος,μου λες λίγο πόσο και από πού την πήρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Νοέμβριος 19, 2009 Author #126 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2009 Τις πήρα μέσω μιας εταιρίας, που τις πήρε από eshop, οπότε η τιμή τους βάση το eshop είναι 239€... εγώ τις πήρα γύρω στα 190€... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.