bleo8onhs Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2003 Ξέρει κανεις τι πρέπει να προσέξω ανοίγοντας ένα notebook? Τίποτα οδηγίες? Θέλω να δώ αν μπορώ να βάλω μεγαλύτερο ανεμιστήρα και καλύτερα heatsinks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAPASOFT Οκτώβριος 4, 2003 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2003 Αστο καλητερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Οκτώβριος 5, 2003 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2003 Δεν θελει τιποτα ιδιαιτερο, απλα πολλη προσοχη! Πολυ καλη λυση ειναι να βαλεις AS3 στο cpu γιατι συνηθως εχουν της πλακας. Εγω σε ενα μηχανημα που κολλαγε απο θερμοκρασιες, το εκανα με αυτο τον τροπο να μη μασαει.... χωρο δε νομιζω να βρεις φια ψηκτρες αλλα και μονο η as3 αξιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 5, 2003 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2003 Xμμμ, σκεφτομαι και γω να κανω κατι τετοιο σε ενα Compaq Evo 1020v κυριως για καθαρισμα γιατι το κόβω να εχει γεμίσει σκόνη από τα ανεμιστηράκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 5, 2003 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2003 χμμμ μή μου βάζετε τέτοιες ιδέες...:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 5, 2003 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2003 ψηνεσαι ? καντο και πες αμα ειναι να το κανουμε και μεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.